burus2 Opublikowano 25 Marca 2012 Opublikowano 25 Marca 2012 a ja mam doła coś ze skrzynią i sprzęgłem z okienka inspekcyjnego koła zamachowego opiłki metalu latają i coś sie posypało w środku jak odpale to rzęzi i coś sie mieli jutro zrzucam skrzynie, ps witam koleżanke
arre Opublikowano 25 Marca 2012 Autor Opublikowano 25 Marca 2012 uuu to bedzie rezanko zjem obiada i wpadne pomoc palo dogass tez ma byc na jeleniej bo gumy wyhaczyl na gieldzie fajne i ma jutro zakladac pewnie tez zajrzy
dudziu Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 kobieta pojawiła się w squadzie i nastapiło ożywienie... Panowie i Panie:) może w sobote spotkanko???? Raker często widuje Cie na Sygietyńskeigo kolego:) ale kolega zapatrzony przed siebie i nikogo nie widzi:) Pozdrawiam:)
arre Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Opublikowano 26 Marca 2012 o kur...de nawet dudziu sie pojawil:whistling: mnie w sobote nie ma spot jak cos to w piatek popoludniu....
dudziu Opublikowano 26 Marca 2012 Opublikowano 26 Marca 2012 jestem jestem kolega arre:) ok moze bys w piatek:) tylko godzine i miejsce napisz prezesie:) pozdro:)
arre Opublikowano 26 Marca 2012 Autor Opublikowano 26 Marca 2012 Miejsce? hmm ostatnio to parking na sudeckiej na przeciwko starego cmentarza ale mozemy zmienic... Godzina 18-19? Jak ktos ma sugestie badz miejsce godzina sie nie podoba to pisac
dudziu Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 czyli nasza miejscówka MATEX przeszła do historii... dzień dłuższy wiec moze byc 19:) zawsze to wiecej czasu żeby sie zebrac tym którzy pracuja np do 18:)
arre Opublikowano 27 Marca 2012 Autor Opublikowano 27 Marca 2012 mi tam wsio ryba czy MATEX czy kolo mercurego... chociaz parkingu kolo mercurego bardziej zaciszny i mniej sie ludzisk kreci ;P i miejsca wiecej
dudziu Opublikowano 27 Marca 2012 Opublikowano 27 Marca 2012 no problem arre wiec widzimy sie na mercurym tylko godzina do ustalenia:) kuropatkin żyjesz??
dogasso Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 zobczymy kto się zgłosi. Jak będzie więcej niż 5 aut to też przyjade... A czemu tak? Bo muszę gonić z Legnicy.
dudziu Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 dogas dobrze by byłozebys był mam pare tematów do Ciebie:) licvze na to że zawitasz:) tzrba sie spyknąc znowu na jakiegos grila:)
arre Opublikowano 29 Marca 2012 Autor Opublikowano 29 Marca 2012 heh cos watpie by 5 aut bylo ja moge zawitac i dudziu to 2 reszta cicho siedzi burus ma maszyne rozebrana i to by chyba na tyle bylo
dogasso Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 Powiem tak!!! WIEJE SANDAŁEM więc jutro mnie nie będzie bo bez sensu mam gnać z Legnicy żeby się z Arkiem spotkać. Dudziu jak masz jakies tematy to pisz na pv albo dzwoń - numer masz ewentualnie będę jeszcze we wtorek to możemy się zgadać. Raker też odzywa się raz od święta i jeszcze z pretensjami a jak przychodzi co do czego to siedzi przy mięsnym jeżu i nawet nie zaglądnie... ;P
burus2 Opublikowano 29 Marca 2012 Opublikowano 29 Marca 2012 jak dam rade to sie przyturlam twingolotem
dudziu Opublikowano 30 Marca 2012 Opublikowano 30 Marca 2012 arre to kiedy jutro czy dzisiaj i jaka godzina??
arre Opublikowano 30 Marca 2012 Autor Opublikowano 30 Marca 2012 niby dzisiaj o 19 ale nie wiem czy ejst sens jak ma byc burus Ty dudziu i ja
dudziu Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 Panowie pogoda zje.... może przełużmy na za tydzień spotkanko??
Raker Opublikowano 31 Marca 2012 Opublikowano 31 Marca 2012 Hehe to chyba jakies fatum.Co ma sie odbyc spot to sniegiem sypie Sory ze tak cicho siedzialem ale wczoraj i tak bym nie mogl bo bylem na wymianie oleju itp:P
dogasso Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Opublikowano 1 Kwietnia 2012 I pewnie zapłaciłeś ze 100 za wymiane pipko! Trzeba było powiedzieć to by się zrobiło! Ja nie wiem co z wami ludziska... Przecież takie forum jest też po to żeby nie płacić bóg wie ile za bieżące naprawy. Takie pierdoły to tylko pretekst żeby się spotkać, pogadać a przy okazji zrobić co trzeba Chyba że mi się cos poj...bało??
Rekomendowane odpowiedzi