Skocz do zawartości
IGNOROWANY

JeleniA4 spot info w pierwszym poście

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to może panowie w piątek 5 lipca spot?

• Odpowiedzi 4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Może czwartek ? :wink:

Opublikowano

dla mnie może być i czwartek teraz mam urlop i w tym tygodniu siedzę w domu więc mi pasuje, no prócz soboty bo wybieram się do Bielawy na zlocik

Opublikowano

Ja proponuje zlot w niedziele o 10 i wspolnie na msze na 11 pojedziemy :polew::facepalm:

Spot byl w piatek kto byl ten byl kogo nie bylo niech zaluje albo i nie...

ja tam co tydzien spotu robil nie bede tylko po to by sie pare osob ktore nie umialy sie zorganizowac zjechalo

chcecie robcie sami ja w czwartek sie nie zjawie napewno

astaroth tu masz nr do goscia od abs-u AUTOELEKTRONIKA Aleksander Stachowiak - Włocławek

Opublikowano

Nie ma nikogo w Jeleniej kto by to zrobil tanio i wiedzial co robi

albo wysylasz do speca albo bawisz sie w druciarstwo albo szukasz sterownika identycznego jak Twoj

i tyle w tym temacie wiem bo przerabialem to w ostatniom czasie :facepalm::grin:

zadzwon do goscia pogadaj powie Ci co i jak a sprawdzony bo na forum a6 siedzi itp

---------- Post dopisany at 04:52 ---------- Poprzedni post napisany at 04:45 ----------

pees jak sie zdecydujesz na druciarstwo to potem spec nie pomoze a zostanie tylko wymienic sterownik :whistling::polew:

Opublikowano

Kolego "Bania" manetka tempomat a4 b5 jeszcze aktualna czy już poszła? :)

Opublikowano

Arre jeśli ty nie możesz w czwartek się spotkać to nie przyjeżdrzaj ale może innym pasuje spot w tym terminie i mają ochotę się spotkać jeśli ktos jest chetny na spota w tym tygodniu to ja się dostosuje dajcie tylko znać kiedy i o której pozdro

Opublikowano

ależ się naYebaYem :banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan::banan:

Opublikowano

a ja juz jestem znowu w jg ;) bo na rybki we wtorek wyskoczylem... :decayed:

Opublikowano

jutro o 15 na zobobrzuu panowie sie spotykamy i ogladamy ;:)

arre moze widziałe : czerwony seat leon cupra z napisem na tylnej szybie :wyprzedx mnie) co to za gościu? dje ma rejestracje

Opublikowano

Nie widzialem Lukaszu takiej cupry a co dostales lanie?

jak tam wczorajszy spot sie udal? :whistling:

Opublikowano

jaki spot? no własnie on dostał lanie...tylko , ze poxniej zwolnilem a ten baran poszedł po ciagłych , na czołówke pod góre i na zakrecie ze gościu z "elki"to prawie pzrez barierki wyskoczył na pobocze ..debil niesamowity

Opublikowano

Kolega Czesiu jakis spot krecil na czwartek? ja tam nie wiem nie bylo mnie :decayed:

CUpra baty dostala? to moze tylko napis mial cupry... a debili nie brakuje coz zrobic:kwasny:

Opublikowano

a nie wiem może faktycznie to było 1.7D hehe

---------- Post dopisany 13-07-2013 at 20:26 ---------- Poprzedni post napisany 06-07-2013 at 13:07 ----------

co jest halooooooooooooo

Opublikowano

To co kiedy spocik ? ;p bo muszę sobie klientów naraić ;p :decayed:

Opublikowano

W piatek mozna byc cosik sie spotkac... bo w sobote mnie ni ma napewno bo jade oblewac ostatnie dwadziescia do wrocka :grin:

Opublikowano

piatek 19sta tam gdzie zawsze :yeah:

Opublikowano

Bede;)