Michalos Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 czlowiek tu chce ladne chinki do swojego auta to go zjada ze wiocha pomysle nad tymi poliftami, moze znajdzie sie cos ciekawego
arre Opublikowano 4 Października 2013 Autor Opublikowano 4 Października 2013 Michalos powiedz lepiej ze Ci sie blotnikow podcinac nie chce widzialem rozne chinole i polifta do piet nie dorastaja
Michalos Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 Michalos powiedz lepiej ze Ci sie blotnikow podcinac nie chcewidzialem rozne chinole i polifta do piet nie dorastaja szczerze wolalbym zostawic jak fabryka zrobila, a u tego kolesia wlasnie widzialem lampy dzielone i dlatego o niego pytalem, ale jeszcze go zlapie p.s. jak na razie pogoda ladna i dzis wpadl podlokietnik
matyss___ Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 ja tez od Gwerty brałem....ale zadne xenony zwykle polifty...
arre Opublikowano 6 Października 2013 Autor Opublikowano 6 Października 2013 matys rozbieracie aczy? bo trzeba targu dobic
mas0n Opublikowano 11 Października 2013 Opublikowano 11 Października 2013 Witam. Czy byłby ktoś tak miły i w tygodniu scholował do mechanika? strzelił pasek pompy, to chyba jednak trzeba ten rozrząd zmienić :/
arre Opublikowano 12 Października 2013 Autor Opublikowano 12 Października 2013 Podaj moze skąd i dokąd to latwiej sie bedzie komus wpasowac
mas0n Opublikowano 13 Października 2013 Opublikowano 13 Października 2013 ee, pośpieszyłem się. myślałem że założenie i paska zębatego na pompę i ustawienie kątów to kosmiczna technologia której nie podołam, ale się okazało że dość proste to było auto już sprawne
arre Opublikowano 13 Października 2013 Autor Opublikowano 13 Października 2013 a juz myslalem ze wieloryba a6 pod a3 zaczepie
mas0n Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 @arre, z początku, z pewnych względów rozrusznik nie dawał rady, więc kumpel ciągał ją meganką, coś między 90 a 100 KM. jakoś poszło. myślałem że pod górke to nie będzie dawać rady ale się udało Propo spotów, u mnie pod chatą 7 października chyba ktoś zrobił sobie
matyss___ Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 arre ja z 9 lat temu ciagłem kadetem 1.6 75 ps mercedesa 190 ..auto wazyło grubo ponad 1500kg ..a ciagłem go spod autostrady za strzegomiem do Siedlęcina ..i dałem rady wiec takie a6 to pikus dla Twojego...chociaż Dieslem o wiele lepiej sie ciaga na lince jest silniejszy.....
arre Opublikowano 14 Października 2013 Autor Opublikowano 14 Października 2013 wiem wiem ze pikus Pany trza by powoli o jakims spociku pomyslec rzucac propozycje
mas0n Opublikowano 14 Października 2013 Opublikowano 14 Października 2013 Byle niedziela. bo soboty czasem pracujące. Aby wszyscy mogli sobie zarezerwować odpowiedni czas, to myślę że niedziela za 2 tygodnie.
arre Opublikowano 14 Października 2013 Autor Opublikowano 14 Października 2013 Matys kiedy nastepne tajle wyciagacie? bo by mi sie lepsze hantelki przydaly
matyss___ Opublikowano 15 Października 2013 Opublikowano 15 Października 2013 arre od wczoraj auto na kanale ..silnik przygotowany do wyciagania..wiec dzisija powinien wyskoczyc..a w nastepnej kolejności cala reszta czyli zawias i heble...
arre Opublikowano 15 Października 2013 Autor Opublikowano 15 Października 2013 Moze zajade pod wieczor a poducha skrzyni nie wiesz czy ta sama?
arre Opublikowano 16 Października 2013 Autor Opublikowano 16 Października 2013 Matyss wybacz ale musze to tu wkleic Archiwalne: Opel Astra Fresh 1.4 90KM 16V Piotrków Trybunalski ? Tablica.pl
Rekomendowane odpowiedzi