Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BGB] Projekt czerwień [KOLEJNY RAZ NA SPRZEDAŻ]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no coś Ty - nic tam podobnego do rs'owego b7 nie widzę :wink4:

nie mam ciśnienia, ani ochoty na przód od dtm'a :wink4:

zrobiłem traskę 500km na wydechu i jest znośnie.. przyzwyczaiłem się i tragedii nie ma.. do tego nie zapalił się ciągle check engine, więc chyba odsadzenie sondy działa jak należy :wink4:

spalanie jak by też trochę spadło.. wrzucę jeszcze filtr powietrza k&n, to może jeszcze spadnie, a i pewnie trochę przy korekcie pomoże :decayed:

Opublikowano

pomyliłem profil tylnego zderzaka... gdzir RSowy wygląda tak samo... z przednim jest inaczej.

Co do filtrów powietrza to gdzieś w necie było porównanie 4 czy 5 filtrów m.in. uwielbiany tak stożkowy, co jak się okazało dawał mniej powietrza niż zwykły :decayed:

Opublikowano

daj spokój z K&N, zainwestuj w ITG, jak by co to mam lekko używany stożek do 300 KM, wygląda jak nówka, przejechał z 200 KM zimą

Opublikowano

nie no k&n coś tam daje :wink4: seryjny dolot jest spoko - nie będę wymieniał..

przyszedł zderzak, ale nie mam czasu nawet odebrać go.. :wallbash:

Opublikowano

przyszedł zderzak, ale nie mam czasu nawet odebrać go.. :wallbash:

wyslij żone :decayed:

Opublikowano

jak już chcesz bawełniany to BMC, sprawdzone, K&N to już tylko marketing, sprawdzaj przepływkę czy nie łapie syfu

Opublikowano

Dokladnie, albo BMC (drozsza opcja), albo ITG (tansza).

Opublikowano

d5bc9a70b9de0f7b.jpg

18b9c8d66b3d7931.jpg

podwójny stożek miałem u siebie w Alfie już w 1999 i serio daje radę, CDA ma potwierdzone przyrosty w wielu testach i nawet w GT był publikowany, są zestawy dedykowane np. do RSa, S3 i TT może id do 2.0 T

Opublikowano

Miałem taki filtr w golfie i poza bardziej basowym dzwiękiem z wydechu i fajnym wyglądem pod maską za wiele nie dał. Autko było hamowane i daje sobie ręke odciąć, że kierowca nie odczuje żadnej różnicy pod noga miedzy tym filtrem a normalnym. :no:

Dotyczy to oczywiście diesla,bo z benzyną nie miałem styczności więc nie wypowiadam się czy coś to da :mysli:

Ale i tak bym go drugi raz założył, zawsze się lepiej śpi jak ma się coś takiego pod maską. :kox: :kox:

Opublikowano

Stozek w uturbionej benzynie daje sporo... u mnie wyszlo na hamowni 30PS wiecej (+ brak katów).

Opublikowano

efekt placebo?

Dokładnie, mózg podpowiada, że taka pucha musi coś dac i masz wrażenie że auto lepiej jedzie :decayed::tongue4:

Druga sprawa, to przepływka, która bardziej cierpi.

W benzynie być może coś to daje bo w dieslu róznica była 1-2ps a to łapie się w błędzie pomiarowym :kox:

Opublikowano

dobra panowie, nie będzie żadnego stożka i tak :kox:

Opublikowano

dobra panowie, nie będzie żadnego stożka i tak :kox:

nooo weeeeeeeeeez, ale magnetyzer chociaz zaloz :kox:

Opublikowano

d5bc9a70b9de0f7b.jpg

18b9c8d66b3d7931.jpg

podwójny stożek miałem u siebie w Alfie już w 1999 i serio daje radę, CDA ma potwierdzone przyrosty w wielu testach i nawet w GT był publikowany, są zestawy dedykowane np. do RSa, S3 i TT może id do 2.0 T

a wiecie ze jest identyczny filtr jak BMC który kosztuje sporo mniej a daje 1KM mniej :kox:

braknie mi kasy na hamownie żeby to wszystko posprawdzać ;(

Opublikowano

Stozek w uturbionej benzynie daje sporo... u mnie wyszlo na hamowni 30PS wiecej (+ brak katów).

a jaki duży żagiel miałeś :naughty:

Opublikowano

żagiel byl w postaci niskiej temp :decayed:

Opublikowano

odebrałem zderzak z poczty dzisiaj - cud, że wszedł do samochodu - dosłownie na milimetry :decayed:

leży u lakiernika i czeka.. :wink4:

Opublikowano

W kartonie by nie wlazł :decayed:

Opublikowano

W kartonie by nie wlazł :decayed:

było avanta kupić :gwizdanie:, na jaki kolor malujesz zderzak :polew::kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...