Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BGB] Projekt czerwień [KOLEJNY RAZ NA SPRZEDAŻ]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ceny nie złe... oatatnio widziałem zderzak od DTM do kupienia w DE,... srebrny i tak mnie naszło troche stąd moje pytanie... tylko jeszcze nie wiem jak będzie z faktem że samochód nie walony a zderzaki pozamienane :P... żarcik...

Opublikowano

bajk kupuj od razu, Remik same wypasy znajduje na ebay'u

Opublikowano
:polew: i tu leży pies pogrzebany, może Remik po polsku czytać nie umie :mysli: :mysli: :mysli:
Opublikowano

ale cena niezła... a raczej przedmiot sprzedazy... ciekawe ile gośc chce za całośc z carbonem, wlotami i grillem... no i jaka cana wysyłki jest do PL :-)... myśle że jednak z jedno zero na końcu więcej wyjdzie finalnie.

Opublikowano

Grilla jak by co mam na sprzedaż :decayed:

Opublikowano

najlepiej by było rs'owy przerobić :wink4:

póki co jednak nie mam totalnie czasu na mody :wallbash: chociaż dzisiaj zrobiłem moda - olej i filtry :polew:

Opublikowano

kiedy jedziesz na korekte programu ?

Opublikowano

nie wiem - nie zapowiada się póki co ze względu na brak czasu dla samochodu ;( do tego lampa mi zaparowała - ogólnie tragedia :sick3:

Opublikowano

do tego lampa mi zaparowała - ogólnie tragedia

Tak to jest jak było bite auto :decayed::kox::tongue4:

Ja czekam na sesje z nowymi zdesiami, bo chyba jeszcze nie było :cool1:

Opublikowano

no no - wiadomo :wink4:

a tak na poważnie moje sklejanie po malowaniu środka chyba nie było do końca skuteczne :decayed:[br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 17:10_________________________________________________ziefff.. ciągle zderzak nie założony - nie udało mi się jeszcze dorwać blend - w PL oczywiście nie ma, więc czekam na transport z DE.. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu w końcu ogarnę zderzak..

Zastanawiam się jeszcze co zrobić teraz z przodem - czy szukać DTM'a i rezać grill RS4, czy dorzucić carbonową dokładkę do aktualnego zderzaka :mysli:

26.jpg

IMG_6935.jpg

Opublikowano

DTM jest fajny ale nie ma halo :thumbdown: może rezaj s-line'a z dokładką i gryllem

Opublikowano

Wciągnę chyba taką dokładkę - zobaczymy co z tego będzie.. mam nadzieję, że szybko nie urwę :polew:

Swoją drogą co się dzieje z getem? Rafał nie odpisuje, [email protected] tak samo - olewka mojego maila :mysli: mają mnie na czarnej liście? :decayed:

Opublikowano

Wciągnę chyba taką dokładkę - zobaczymy co z tego będzie.. mam nadzieję, że szybko nie urwę :polew:

Swoją drogą co się dzieje z getem? Rafał nie odpisuje, [email protected] tak samo - olewka mojego maila :mysli: mają mnie na czarnej liście? :decayed:

kolego to u nich norma :polew: :polew: i jak znam życie tel. też nie odbierają :good:
Opublikowano

ja ostatnio tam zamawiałem, to sie dodzwoniłem bez problemu i towar też w miare szybko doszedł. :mysli:

Opublikowano

A co ty chcesz urwać jak ci koza stoi tak wysoko :decayed:

Myślałem o tej dokladce, znalazłem kiedyś uszkodzona w bdb pieniądzach co dla mnie bez znaczenia bo chciałem malować w black jednak na mój gust za mocno wystaje przy slinie.

Ja bym szukał hofele, w czerwieni by wyglądał :kox: i odpadły by koszta dokładni i rezania grilla.

Opublikowano

hofele wyniesie mnie z 4k, z dokładką pewnie zamknę się w 1-1.5k :wink4:

chociaż nie powiem - z hofele by źle nie wyglądało :polew:

Opublikowano

ja ostatnio tam zamawiałem, to sie dodzwoniłem bez problemu i towar też w miare szybko doszedł. :mysli:

Więc pewnie są na urlopie :)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...