mgtan Opublikowano 14 Lipca 2011 Opublikowano 14 Lipca 2011 ceny nie złe... oatatnio widziałem zderzak od DTM do kupienia w DE,... srebrny i tak mnie naszło troche stąd moje pytanie... tylko jeszcze nie wiem jak będzie z faktem że samochód nie walony a zderzaki pozamienane ... żarcik...
Remik-A4 Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 Mnie sie podoba DTM swietny botox dla B7 Nowy kompletny :gwizdanie: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270783816700&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_500wt_1413
variocustoms Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 bajk kupuj od razu, Remik same wypasy znajduje na ebay'u
Buba Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 Mnie sie podoba DTM swietny botox dla B7 Nowy kompletny :gwizdanie: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270783816700&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_500wt_1413 tylko szkoda że cały czas chodzi o tylny
variocustoms Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 i tu leży pies pogrzebany, może Remik po polsku czytać nie umie :mysli:
mgtan Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 ale cena niezła... a raczej przedmiot sprzedazy... ciekawe ile gośc chce za całośc z carbonem, wlotami i grillem... no i jaka cana wysyłki jest do PL :-)... myśle że jednak z jedno zero na końcu więcej wyjdzie finalnie.
Remik-A4 Opublikowano 18 Lipca 2011 Opublikowano 18 Lipca 2011 Mnie sie podoba DTM swietny botox dla B7 Nowy kompletny :gwizdanie: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270783816700&ssPageName=STRK:MEWAX:IT#ht_500wt_1413 tylko szkoda że cały czas chodzi o tylny :polew: I'am sorry staralem sie pomoc :> ps. ten zderzak jest prawie kompletny tj. bez grylllla
bajk Opublikowano 19 Lipca 2011 Autor Opublikowano 19 Lipca 2011 najlepiej by było rs'owy przerobić póki co jednak nie mam totalnie czasu na mody chociaż dzisiaj zrobiłem moda - olej i filtry
bajk Opublikowano 21 Lipca 2011 Autor Opublikowano 21 Lipca 2011 nie wiem - nie zapowiada się póki co ze względu na brak czasu dla samochodu ;( do tego lampa mi zaparowała - ogólnie tragedia
Ponior Opublikowano 21 Lipca 2011 Opublikowano 21 Lipca 2011 do tego lampa mi zaparowała - ogólnie tragedia Tak to jest jak było bite auto Ja czekam na sesje z nowymi zdesiami, bo chyba jeszcze nie było
bajk Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 no no - wiadomo a tak na poważnie moje sklejanie po malowaniu środka chyba nie było do końca skuteczne [br]Dopisany: 21 Lipiec 2011, 17:10_________________________________________________ziefff.. ciągle zderzak nie założony - nie udało mi się jeszcze dorwać blend - w PL oczywiście nie ma, więc czekam na transport z DE.. Mam nadzieję, że w przyszłym tygodniu w końcu ogarnę zderzak.. Zastanawiam się jeszcze co zrobić teraz z przodem - czy szukać DTM'a i rezać grill RS4, czy dorzucić carbonową dokładkę do aktualnego zderzaka
variocustoms Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 DTM jest fajny ale nie ma halo może rezaj s-line'a z dokładką i gryllem
bajk Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Wciągnę chyba taką dokładkę - zobaczymy co z tego będzie.. mam nadzieję, że szybko nie urwę Swoją drogą co się dzieje z getem? Rafał nie odpisuje, [email protected] tak samo - olewka mojego maila mają mnie na czarnej liście?
audiomaniak Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Wciągnę chyba taką dokładkę - zobaczymy co z tego będzie.. mam nadzieję, że szybko nie urwę Swoją drogą co się dzieje z getem? Rafał nie odpisuje, [email protected] tak samo - olewka mojego maila mają mnie na czarnej liście? kolego to u nich norma :polew: i jak znam życie tel. też nie odbierają
Ponior Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 ja ostatnio tam zamawiałem, to sie dodzwoniłem bez problemu i towar też w miare szybko doszedł.
mystic.pl Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 A co ty chcesz urwać jak ci koza stoi tak wysoko Myślałem o tej dokladce, znalazłem kiedyś uszkodzona w bdb pieniądzach co dla mnie bez znaczenia bo chciałem malować w black jednak na mój gust za mocno wystaje przy slinie. Ja bym szukał hofele, w czerwieni by wyglądał i odpadły by koszta dokładni i rezania grilla.
bajk Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 hofele wyniesie mnie z 4k, z dokładką pewnie zamknę się w 1-1.5k chociaż nie powiem - z hofele by źle nie wyglądało
audiomaniak Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 ja ostatnio tam zamawiałem, to sie dodzwoniłem bez problemu i towar też w miare szybko doszedł. Więc pewnie są na urlopie
Rekomendowane odpowiedzi