Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 BGB] Projekt czerwień [KOLEJNY RAZ NA SPRZEDAŻ]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie widzę sensu nie mając pewności, że wciągnę :wink4:

Opublikowano

będę się chwalił jak będzie stało w garażu :wink4:[br]Dopisany: 30 Listopad 2011, 09:18_________________________________________________Co do ceny - tym razem do oddania za 66 600 PLN.

Opublikowano

chill no - nic jeszcze :)

Opublikowano

za mało :>

Opublikowano

znowu na sprzedaz ? :polew:

Opublikowano

jest fajna doinwestowana VII RS za 40K idealna do upalania az mnie na chwile cos korcilo ale mi przeszlo.Ale za takie pieniadze az szkoda zeby sie marnowala :kox:

Opublikowano

mgtan Cię przewiózł to zachorowałeś :polew: lepiej policz koszty utrzymania Lancera vs. A4, warto się zamieniać ?

Opublikowano

oj wcale takiej dużej róznicy akurat bajk mieć nie będzie... :decayed:

a pozostałe koszta sa bardzo podobne do A4 - ubezpieczenie 10-15% droższe

serwis jak w Audi, części niektóre tańsze niż w Audi :) niektóre droższe niż Audi

Opublikowano

jako pierwsze auto to A4 a jako 2gie do zabawy Lancer ale Lancer jako pierwsze to bym się nie zdecydował, cały czas myślę o Imprezie ale jak pomyślę, że koszta dodatkowe, nie mówię o PB, 100% wyższe od mojego amerykana to odpuszczam temat

Opublikowano

jako pierwsze auto to A4 a jako 2gie do zabawy Lancer ale Lancer jako pierwsze to bym się nie zdecydował, cały czas myślę o Imprezie ale jak pomyślę, że koszta dodatkowe, nie mówię o PB, 100% wyższe od mojego amerykana to odpuszczam temat

to oczym piszesz to by było idealnie... mi obecna sytacja by bardzo pasowała... 2.0 TDi A4 na codzień + EVO ale weź utrzymaj 2 auta tej klasy... jeszcze nie na moją kieszeń... a co masz na myśli mówiąc o 100% koszta wyższe niż twojego?

Opublikowano

wymiana oleju, wymiana oleju w dyfrach, koszt serwisu, nie każdy ogarnia takiego samuraja, EOT do mojego V8 5.4 koszt oleju + filtr to 310 zł a w A4 TDI płaciłem ok 600 +, same interwały są inne, koszty klocków itp. itd.

Opublikowano

znowu na sprzedaz ? :polew:

tym razem chyba ostatecznie :>

mgtan Cię przewiózł to zachorowałeś :polew: lepiej policz koszty utrzymania Lancera vs. A4, warto się zamieniać ?

e bez przesady - w temacie lancerów akurat "siedziałem" dużo wcześniej niż mgtan kupił evo :wink4:

jest fajna doinwestowana VII RS za 40K idealna do upalania az mnie na chwile cos korcilo ale mi przeszlo.Ale za takie pieniadze az szkoda zeby sie marnowala :kox:

mówisz o białym lancerze waszki? trochę dostał w bok na słomczynie :) zresztą jak miałbym daily drivera zamienić na auto, które jest typowo do upalania - bez środka i innych :kox:

co do nowego auta - jeśli kupię to na co się teraz przymierzam to będzie to nowe auto z gwarancją :kox:

Opublikowano

heheh mikołaj już niedługo więc się spiesz :naughty: powodzenia w planach bo mi ostatnio nie wychodzą więc trzymam kciuki :tongue4:

Opublikowano

ależ bym go chętnie przytulił ;( ;( ;(

Opublikowano

to bierz :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...