variocustoms Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 EOT można zamalować, Lexus na USA zostawia odblask a na EU zamalowuje, co do TEINa to z tego co pamiętam do FWD i quattro chyba jest zlekka inne
Michał Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 co do TEINa to z tego co pamiętam do FWD i quattro chyba jest zlekka inne nie jestem na bieżąco, nie wiedziałem że czarna była w ośce
mgtan Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 tego się nie da usunąć - co miałem dziurę zostawić? a może tak wyrównać dziure np żywicą i by było cacy...
variocustoms Opublikowano 5 Grudnia 2011 Opublikowano 5 Grudnia 2011 szpachla ma tendencję do pękania na elastycznych elementach, jak już to żywica
jedrekx Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 i jak tam? jest jakieś zainteresowanie autem? Fotki śliczne
bajk Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2011 i jak tam? jest jakieś zainteresowanie autem? Fotki śliczne słabiutko
mystic.pl Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 ale czerwony mada faka czarnuch :decayed:
wrclaguna Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 Srodeczek miod malina ..... jak i autko
bajk Opublikowano 6 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2011 od takiego rezacza dostać pochwałę chyba muszę dopisać na allegro w opisie aukcji
mgtan Opublikowano 6 Grudnia 2011 Opublikowano 6 Grudnia 2011 auto wygląda kozacko na fotach... co do sprzedaży to raczej sobie poczekamy do stycznia a raczej lutego :-)... wówczas coś się rusza teraz to miesiąc do końca roku
mystic.pl Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Przynajmniej znowu bajk nie zostanie bez auta na święta
bajk Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2011 na to się zanosi nie będę musiał renault w kombi z wypożyczalni śmigać :>
Biohazard05 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 No wreszcie supcio zdjęcia Chyba mi się zachciało wpaść na jazdę próbną Na ostatnim zdjęciu lotka wygląda jakby była zamontowana do normalnej klapy nie s-line, obym się mylił?
bajk Opublikowano 7 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2011 No wreszcie supcio zdjęcia Chyba mi się zachciało wpaść na jazdę próbną Na ostatnim zdjęciu lotka wygląda jakby była zamontowana do normalnej klapy nie s-line, obym się mylił? mylisz się- lotka DTM pasuje tylko do klapy s-line
Biohazard05 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 o ile zachce mi się modować autko to też taką sobie zamówię autko jest na tyle fajne a zdjęcia na tyle dobre aby można było zrobić sobie z tego niezłą tapetkę na pulpit
bajk Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2011 wrzuciłem fotki też na audizine - chłopaki zza wielkiej wody chyba najbardziej zazdroszczą stołków dzisiaj odebrałem pomalowane felgi zimowe - jutro pstryknę jakieś foto ogólnie nie ma tragedii w czarnym macie
Rekomendowane odpowiedzi