bastek_s Opublikowano 21 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2013 ja również sie pisze, Marcin pewnie wózkiem z synkiem przybędzie , jak ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 ja również sie pisze, Marcin pewnie wózkiem z synkiem przybędzie , jak ostatnio 2ga zmianę mam tak to byśmy się przytoczyki Udana spocina była ---------- Post dopisany at 14:35 ---------- Poprzedni post napisany at 14:33 ---------- I jak widziałeś tą nie ori dokładkę S line? Po 330 plna Wandej je ma od ręki jakby co ale za tyle to już ori trza szukać w kolorze może się uda nawet trafić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastek_s Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 ja również sie pisze, Marcin pewnie wózkiem z synkiem przybędzie , jak ostatnio 2ga zmianę mam tak to byśmy się przytoczyki Udana spocina była ---------- Post dopisany at 14:35 ---------- Poprzedni post napisany at 14:33 ---------- I jak widziałeś tą nie ori dokładkę S line? Po 330 plna Wandej je ma od ręki jakby co ale za tyle to już ori trza szukać w kolorze może się uda nawet trafić. młody wyzdrowiał? widziałem, ale narazie przodem musze sie zająć, dolną dokładke musze kupic, spasowac derzak i polakierować, chciałem s-line ale tu jest problem bo moja powiedziała że pługiem nie będzie jezdzić i bedę musiał ori kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpenio92 Opublikowano 22 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2013 To o ktorej i gdzie wam pasuje ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 ja również sie pisze, Marcin pewnie wózkiem z synkiem przybędzie , jak ostatnio 2ga zmianę mam tak to byśmy się przytoczyki Udana spocina była ---------- Post dopisany at 14:35 ---------- Poprzedni post napisany at 14:33 ---------- I jak widziałeś tą nie ori dokładkę S line? Po 330 plna Wandej je ma od ręki jakby co ale za tyle to już ori trza szukać w kolorze może się uda nawet trafić. młody wyzdrowiał? widziałem, ale narazie przodem musze sie zająć, dolną dokładke musze kupic, spasowac derzak i polakierować, chciałem s-line ale tu jest problem bo moja powiedziała że pługiem nie będzie jezdzić i bedę musiał ori kupić Ech te baby Widziałem dokładkę na dwa kominy za 150plna na allegro jakby co. Młody dobrze zdrowy i rośnie i na spocine czeka następną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastek_s Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Ech te baby Widziałem dokładkę na dwa kominy za 150plna na allegro jakby co. widziałem ją na allegro, kusi mnie ale na razie kompletuje przód. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 będzie ktos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastek_s Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 gdzie i o ktorej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpenio92 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 tez sie pisze :] to moze o 20 pod stadionem Korony ? czy plac wolnosci przy schodach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 na wtc o 20 dawne miejsce spotow pasi?? ---------- Post dopisany at 18:40 ---------- Poprzedni post napisany at 18:40 ---------- ja bede tam o 20tej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpenio92 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 no spoko to ja tez będę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastek_s Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kar_sci Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Panowie kiedy kiedy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastek_s Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 wczoraj byliśmy na WTC, sie obudziłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kar_sci Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Ajj... szkolenia, delegacje i przeoczyłem forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huzio00 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Grzanek nie Twoja była przypadkiem?? Audi A4 1.9TDI CHIP DOINWESTOWANY (Nie RS4, S4) Kielce ? Tablica.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 hehe już nie aktualne.. nawet moja rękę w niej widać chyba pamiętam jak tego intercoolera spawałem a gość twierdzi że z pierwszej reki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 moja moja, tak doinwestowana jesst przez gościa że przez czas jaki ją miał pomalował felgi:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huzio00 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 moja moja, tak doinwestowana jesst przez gościa że przez czas jaki ją miał pomalował felgi:P właśnie po tych felgach mi sie rzuciła w oczy:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 12 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2013 no to się napracował Pany może jakiegoś spota by zorganizować grilla by się zrobiło może?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi