MARCIN607 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 robimy jakiegoś szybkiego spota w piątek albo sobotę wieczorem na WTC? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzanek85 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 we piątek ok 19 -20?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastek_s Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 może być piątek , Marcin weźmiesz mi podświetlenie , a Ty Tomek płytkę do navi, hm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Wezme panel dioda jeszcze siedzi. tylko gdzie na wtc ? Na rynku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastek_s Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Wezme panel dioda jeszcze siedzi.podziękował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Wtc 18:30? Muszę Marcela zabrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastek_s Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 i jak będzie ktoś? bo nie wiem czy mam zbierać tyłek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Zacxyna sie tu chmurzyc wiec :thumbdown: Seba jak bedziesz gdzieś w okolicy podskocz po tą zaslepke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastek_s Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 ok na stoku tez sie chmurzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Właśnie a,ja,mam małego dzisiaj w,opiece Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastek_s Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 to masz fajnie, męski wieczór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Ta i ba,bank jeden z nas usnie przy butelce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastek_s Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2013 :polew: tylko jego głowa rano nie będzie bolała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 chłopaki jak któremu sie trafią kratki do zderzaka RS4 ze śladami po dziennych takich oczkach to dawać znać .. dzisiaj skur.... mi ukradli pod blokiem.. rozpytaje cie tam kogo się da kratki miały leko podpiłowane romby od strony halogenów pod oczka z dziennych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stano Opublikowano 6 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2013 Panowie pomożecie mi w temacie? http://a4-klub.pl/swietokrzyskie-92/wgra-pl-menu-navi-woj-swietokrzyskim-285019/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 13 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2013 A tu bez zmian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stano Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 A tu bez zmian Że co? Że spota robimy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tposejdon Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 A tu bez zmian Że co? Że spota robimy? hehe no czyli bez zmian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stano Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 Kiedy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 hehe, robimy robimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi