Stano Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 hehe, robimy robimy. A data jest tajemnicą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 14 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2013 hehe, robimy robimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Data jest nieuchwytna. Ale może zrobimy tak. mały SPOT możemy zrobić we wtorek. WIem że CI z poza kielc nie dojadą ale my możemy się spiknąć gdzieś wieczorem. po uśpieniu dzieciaków.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stano Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Data jest nieuchwytna.Ale może zrobimy tak. mały SPOT możemy zrobić we wtorek. WIem że CI z poza kielc nie dojadą ale my możemy się spiknąć gdzieś wieczorem. po uśpieniu dzieciaków.. Moze byc sroda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 Data jest nieuchwytna.Ale może zrobimy tak. mały SPOT możemy zrobić we wtorek. WIem że CI z poza kielc nie dojadą ale my możemy się spiknąć gdzieś wieczorem. po uśpieniu dzieciaków.. Moze byc sroda? no no wtorek bardziej a już poniedziałek to w ogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 15 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2013 to ja już nic nie wiem. ---------- Post dopisany at 21:23 ---------- Poprzedni post napisany at 21:22 ---------- Stano, A oto i ona AUDI A4 2004 04 ramka tablicy (3506838244) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Ramka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastek_s Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 Data jest nieuchwytna.Ale może zrobimy tak. mały SPOT możemy zrobić we wtorek. WIem że CI z poza kielc nie dojadą ale my możemy się spiknąć gdzieś wieczorem. po uśpieniu dzieciaków.. Moze byc sroda? no no wtorek bardziej a już poniedziałek to w ogóle może i ja wpadne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stano Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 We wtorek jestem na wyjeździe. W środe wieczorem mogę się pojawić jak coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastek_s Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 nie wiem jak u mnie będzie w środę bo po południu jadę z synkiem na ściągnięcie szwów i nie wiem jak to zniesie, mam nadzieję że tak samo dzielnie jak szycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 16 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2013 zależy o której przyturlam się z Targów w Bielsku, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 A właśnie Karol jak tam SAP?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kar_sci Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 Karolu także będę na targach w Bielsku, a dokładniej w środę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 17 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2013 SAP ok. rośnie, PS. Dla CELSY też coś tam robimy ---------- Post dopisany at 19:26 ---------- Poprzedni post napisany at 19:18 ---------- no Karol ja jestem w bielsku jutro caly dzien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal-oracz Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 To co kiedy i gdzie bo nie wiem czy się wogóle moją padliną ruszać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastek_s Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 To co kiedy i gdzie bo nie wiem czy się wogóle moją padliną ruszać to samo miałem zapytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 no to piątek? o 18? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastek_s Opublikowano 18 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2013 mnie pasi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kar_sci Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 o 18 bede WTC?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bastek_s Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 o 18 bede WTC?? a z Tobą mijałem się na Al. Solidarności ze trzy tygodnie temu może być 18-ta:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stolkien Opublikowano 19 Września 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 a ja podjade tylko na chwile punkt 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi