Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Kielcach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I co jest jakiś odzew?? jak ni to trzeba próbować dalej, może siłą :evil:

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 323,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Grzanek o mnie chyba zapomniales bo nic nie napisales ;( chyba mnie nie lubisz :( ale jesli cos z organizujecie to moze mi sie uda przyleciec po pracy :wink4: jesli piatek to okolo 18.30 a jesli sobota to po 16.00 czekam na wasze propozycje :hi:

Opublikowano
  • Autor

Piątek to ok 19 :) by pasował. Dudi Ciebie to ja z góry liczę że jesteś:):good: wszystkich zapraszałem do tematu tych w miarę aktywnych

Opublikowano

piątek może byk. może dotrę :> tylko jakąś felgę trzeba by założc bo strasznie skromnie wyglądam przy niektórych!!!!!! :-)

Opublikowano

Skromnie czy nieskromnie tym się nie przejmuj mój też jeszcze bez przeróbek, ważne żebyś był na zlocie.

Ps. no jakiś ruch w interesie się robi w końcu, do piątku chyba jeszcze paru się odezwie.

Opublikowano

a w którym miejscu byłby spot??

Opublikowano

kurde dawno nie byłem na spocie i nie zaglądałem tu...

ale i tak mnie w piatek nie ma :( zlocik porsche club poland :)

Opublikowano

a w którym miejscu byłby spot??

No koło wierzy WTC :gwizdanie: Tak jak pisze w pierwszym poście tego tematu.

Opublikowano
  • Autor

jest mapka na pierwszym poście a jak nie dzwonić do mnie 500259096 to wytłumaczę i zapraszam wszystkich :good:

Opublikowano

Jestem tu nowy i mile zaskoczyła mnie wiadomość na poczcie.

No niestety nie ma mnie kraju, ale dzięki wielkie za zaproszenie.

Opublikowano

No prosze a o mnie to tez zapomniales grzanek :P ja niestety w piatek nie moge dotrzec bo mam male swieto w mojej miescinie jakies koncerty czy cos :P ogolnie to podobno sa dni wloszczowy. taaaa jak juz sie zbierzecie to zapraszam ma byc ciekawy repertuar jakis feel jakies tam inne cuda. Zapraszam :)

Opublikowano

grzanek85 popros o podwieszenie tematu, i od razu bedzie widoczne gdzie sa spoty.. :good:

Opublikowano
ja niestety w piatek nie moge dotrzec bo mam male swieto

To może ustalamy że to będzie w sobote co reszta na to ??

Opublikowano
  • Autor

MI nie pasuje w sobotę :gwizdanie: jak jest kilka chętnych na piątek to w piątek a potem nastepny termin jak większości będzie pasować :good:

Opublikowano

No to wodzu zarzuć już coś konkretnego bo PIĄTEK niedaleko. Trzeba ustalić konkretną godzinę.

I koledzy żeby nie pisać w sobotę aaaaaaaaaa przejeżdżałem ale było was tylko trzech to się nawet nie zatrzymywałem bo z takim podejściem to się nigdy zlotu nie zrobi w świętokrzyskim. Rozumiem ze każdy ma mało czasu ja też ale sobie próbuje tak czas zorganizować żeby na zlocie sie pojawić. Pozdro i do zobaczenia w piątek grzanek ustal jakąś godzine i tyle.

Mogę wziąść lapka i pobawimy sie VAGiną :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Bez vaginy to ja sie nie ruszam :kox: godzina 19 no to kto konkretnie chętny????

Opublikowano

ja tez bede na 100%

Opublikowano
  • Autor

Dudi jak byś był w międzyczasie w domu wziął byś ten pływak bo tamten mi truje d.. ja będę nawet przed 19 sta pzdr MOŻE KTOŚ JESZCZE??[br]Dopisany: 28 Sierpień 2008, 20:56 pm_________________________________________________witam to kiedy następny spot, mam nadzieje że będzie nas więcej:)

Opublikowano

No jakoś na wek-end, tylko grzanek ty widze masz siłe przebicia poprubuj ludzi zmobilizować, może pochwal się troszeczkę swoim vagiem to zobaczysz że się na zlocie nie opędzisz :-) tylu bedzie chętnych