Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Kielcach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moze bym sie wyrwal ale musi byc cos chetnych :naughty: no to moze tradycyjnie piatek ok.17

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 323,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mi tam pasuje. ja sie pisze.

Opublikowano

Jesli nie bedzie chetnych w Kielcach :confused4: to ja lece na spota do Radomia :naughty:

Opublikowano

pisac pisac sie. ja sie pisze. chetnie bym podlecial. co tak malo chetnych? co z wami sie dzieje?

Opublikowano
  • Autor

nie ma chętnych jak zawsze mi już się nawet nie chce PW rozsyłać bo na 50 wysłanych góra 1- 2 odpowiedzi.

Opublikowano

patologia jest widze. zaszyli sie czy co? ciezka sprawa bez kitu. co by zrobic zeby ich ruszyc?

Opublikowano
  • Autor

wpisz sobie w szukajkę użytkowników Kielce albo świętokrzyskie tam jest z 400 osób a na spota nie ma kto przyjechać.

Opublikowano

haha. moze na paliwo nie maja. w koncu kazdy narzeka na kryzys w panstwie.

Opublikowano

no ja nie odpale, parapetówka :drunk: a tak odnośnie spotów to może jak sie deczko cieplej zrobi to wiecej chetnych będzie, pozdrawiam

Opublikowano

A ja tam kurna przyjade, o której 17.00 tak jak dudi mówi czy jak?? Tylko żeby ktoś jescze podbił.............

Opublikowano
  • Autor

no to trzeba zacząć wysyłać pw zapraszajcie ludi na 17 w piatek zobacymy co sie będzie działo.

Opublikowano

koledzy a moze jutro rano robie fure a potem mozemy sie spotkac ok. 15,16 co wy na to

Opublikowano

na brak czasu narazie nie narzekam. siedze na miejscu. wiec jak ustalicie date i godzine to ja sie pisze.

Opublikowano

na brak czasu narazie nie narzekam. siedze na miejscu. wiec jak ustalicie date i godzine to ja sie pisze.

No to dlacze go cie wczoraj nie bylo miales przyjechac nowa furka sie pochwalic :bicz3:
Opublikowano

koledzy moze o 12 dzisiaj bo mi sie nudzi

:polew: fajny pomysl codziennie spoty tylko ze ja mam 70km do Kielc. Dlaczego nie przyjechales wczoraj :cool1: teraz nastepy to za pare tygodni bedzie ,jeszcze jak paru chetnych sie znajdzie
Opublikowano

No to przyszlego spota mozna zrobic w sobote :good: nie widze problemow :naughty: nawet mi tez bedzie lepiej przyjechac na wekendzie .A jeszcze lepiej w niedziele i na miedziance poszalec Grzanek mysl cos :kox:

Opublikowano

dudi byłes wczoraj jeszcze w tym radomiu czy Ci się już nie chciało :>

Opublikowano

Nie odpuscilem sobie bo nie wiem gdzie oni maja te spoty . Ale gdybym wiedzial to na pewno bym zajechal :naughty: Najwyzej nadrobil bym ze 100 km ale bym zobaczyl co tam unich sie dzieje :gwizdanie: kiedys napewno tam podjade :cool1: