Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Kielcach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no wstyd konkretny ze w kielcach sie zebrac nie potrafia. k...a kilka osob by sie zdecydowalo i mozna by smialo sie spotkac. ruszcie dupska i mozna by sie wreszcie jakos umowic. akurat snieg spadl to ladnie mozna sobie posmigac, az milo :)

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 323,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ja chciałem , pisałem , byłem w kielach i tak... To CISZA :P Teraz sie rozgadaliscie po sprawie :cool1:

Opublikowano

powiem wam że byłem w Ck wczoraj i w sobotę, wrażenia z jazdy niezapomniane, droga 5minut szybciej niż zwykle :-) i tylko jeden poślizg (kłaniamy się kierowcom autobusów ;linia Kielce-Ostrowiec)

grzanek bierz ekipę i na brody jak dudi zaprasza, ja się pod zaproszenie podpinam[br]Dopisany: 16 Luty 2009, 14:29_________________________________________________warzyd dużo miałeś kłopotów przy wymianie kiery w b5? dużo elementów znaczy ??

Opublikowano
  • Autor

NO to może nowy termin spota?? Przyszła sobota nie ta w tym tygodniu tylko w następnym??

Opublikowano

Jutro śmigam do Kielc na szkolenie.Zastanawiam się , jaką trasą z Lublina najlepiej polecieć.Ktoś mi coś podpowie?? :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Najpierw 19 a potem w krasniku na 74 będzie najszybciej. Uważaj na czarne mondeo(najnowsze) i złotą vectre bo lubią trasę 74

Opublikowano

Najpierw 19 a potem w krasniku na 74 będzie najszybciej. Uważaj na czarne mondeo(najnowsze) i złotą vectre bo lubią trasę 74

Oooo super.Dzięki serdeczne za info :hi:

Opublikowano

28 lutego to mozna by sie spotkac tylko nie 3 osoby.Ja juz zapraszalem i nawet czekalem ale nikt nie przyjechal mam nadzieje ze nastepnym razem ruszy sie ktos z domu i podjedzie.Ja sie pisze tylko na ktora godzine?

Opublikowano
  • Autor

ja też, godzina najlepiej 16 więc tworzę listę:

1. michał-oracz

2. siniakTDI

Opublikowano

2. siniakTDI :banan:

Nie wiem jak to zrobie bo bardziej mi pasujke ten tydzień, no ALE to już podchodzi pod patryjotyczny obowiązek więc............... będę :evil:

Opublikowano

ja też, godzina najlepiej 16 więc tworzę listę:

1. michał-oracz

2. sliniakTDI

Siniak nie Sliniak :decayed:

Opublikowano
:polew:
Opublikowano
  • Autor

a tak ładnie brzmiało :tongue4::decayed:

Opublikowano

to co jest nas narazie trzech

1.Siniak

2.Grzanek 85

3.no i ja

moze ktos jeszcze dojedzie milo by bylo spotkac sie w wiekszym gronie

Opublikowano

koledzy napiszcie o ktorej dokladnie to ma byc i w koncu gdzie???czy Tesco czy WTC

Opublikowano
  • Autor

WTC wstępnie 16 sobota 28

1. michał-oracz

2. siniakTDI

3. beni226 ???

Opublikowano

ja sie pisze.[br]Dopisany: 19 Luty 2009, 11:21_________________________________________________

powiem wam że byłem w Ck wczoraj i w sobotę, wrażenia z jazdy niezapomniane, droga 5minut szybciej niż zwykle :-) i tylko jeden poślizg (kłaniamy się kierowcom autobusów ;linia Kielce-Ostrowiec)

grzanek bierz ekipę i na brody jak dudi zaprasza, ja się pod zaproszenie podpinam[br]Dopisany: 16 Luty 2009, 14:29_________________________________________________warzyd dużo miałeś kłopotów przy wymianie kiery w b5? dużo elementów znaczy ??

grzanek mi to robil. chwile mu to zajelo. nic specjalnego chyba nie trzeba bylo robic.

Opublikowano
  • Autor

warzyd piszesz się na spota kto tam jeszcze chętny??

Opublikowano

bede w KC o 16 tak wiec postaram sie przybyc tylko jeszcze gdzie mam was szukac???WTC czy Tesco jak by coś?

W zime to widze ciezko bedzie sie zorganizowac ale mysle ze jak bedzie lato i ciepło to jakos sprawniej to bedzie wszystko wygladało.

Opublikowano
  • Autor

kolego beni masz mapkę w pierwszym poście.