Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Kielcach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chłopaki zgadywali na 16 :) Szczerze powiem ze mi pasuje bardziej 17. Chce wpasc i jesli niunia nie strzeli focha podjade ;)

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 324,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no ja samochodu nie mam. na warsztacie siedzi do poniedzialku. ale przyjade czyms innym. tak wiec tak czy siak bede. tylko w koncu o ktorej?

Opublikowano

A co mu ? :) No cos mi w kosciach mówi ze bedzie z 3 osoby :D

Opublikowano

co mu? rozrzad dzisiaj w nim wymienialem i te wszsytkie filtry oleje itp. i amortyzatorow nie zdarzyli mi z tylu zrobic. a amortyzatorow z tylu nie mam wogole. i samochod mi rzuca na boki caly czas wiec zostawilem na podnosniku.

Opublikowano

dobra to kto jutro bedzie ? I konkretnie godzina ? mi pasuje jak złoto 17 jak wam wszystko jedno to jestem za 17 ;) Tylko jak ma byc 2-3 osoby to ja nie wyjezdzam z domu nawet bo szkoda drogi ...

Opublikowano

Ja nie dotrę bo mam studnióweczke koleżanki:D:D

Opublikowano

Witam ekipe z Kielc :) Osa sie klania. Wlasnie wypoczywam w Waszych okolicach, a dokladnie w Starachowicach. Dzis z samego rana wracam do domu. Orientuje sie ktos jak wyglada sytuacja na drodze 7? Mam nadzieje ze przejezdna :P Pozdrawiam

Opublikowano

Ja niestety nie przyjade moze nastepnym razem . :hi:

Opublikowano

no to po spocie ?

Osetti pewnie przejezdne ale proponuje Ci jechac przez skarzysko do E7 a dalej do siebie ;) BO przez mostki moze byc problem z przejazdem.

Opublikowano

no to po spocie ?

Chyba tak :confused4:
Opublikowano
  • Autor

Moje auto się naprawia więc nic z tego dudi a nie będziesz dziś gdzieś w moich okolicach bo potrzebuje licznik na podmiankę na 5 min

Opublikowano

przyznajcie sie oskowcy ze sie boicie ze nie dojedziecie :polew::naughty::kox:

91c0e26688.jpeg

Opublikowano

Moje auto się naprawia więc nic z tego dudi a nie będziesz dziś gdzieś w moich okolicach bo potrzebuje licznik na podmiankę na 5 min

Nie chce mi sie odsnierzac podworka zeby sie dostac do garazu :gwizdanie: wiec siedze w domu .

NOSB piekna pogoda na QUATRRO ,nie zalozyles jeszcze grila ?

Opublikowano

haha a ja nie odsniezam wogóle :polew: Sniegu z 15 cm na wjezdzie i to pod góre dosc sporą mam wyjazd :) Nawet nie jeknie :naughty:

No nie załozylem bo lezy nieskończony :angry: Nie chce mi sie przysiasc do niego :)

Opublikowano

Osetti pewnie przejezdne ale proponuje Ci jechac przez skarzysko do E7 a dalej do siebie ;) BO przez mostki moze byc problem z przejazdem.

dzięki za odzew, wyjeżdżam jutro, bo jeszcze nie znalazłam na podwórku niunki :P:wink4:

Opublikowano

Haha :) No ja dzisiaj poszedlem za dom to z frontery zrobiło sie duze iglo :) dobrze ze lale garazuje ;) Jutro to nie powinno byc problemu ... Generalnie E7 w miare ładne bo niedawno wrócilem z kielc... Tylko jeden tir w rowie podzialal na wyobraznie :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Kielce wstyd :thumbdown: chłopaki w w Ostrowcu się potrafią zebrać a u nas cisza.

Opublikowano

U nas na zlotach malizną zalatywało, no a teraz dudi to już nas pogrążyłeś :acute:. Ale szacunek za pomysł jak nie tu to tu.......

Opublikowano

U nas na zlotach malizną zalatywało, no a teraz dudi to już nas pogrążyłeś :acute:. Ale szacunek za pomysł jak nie tu to tu.......

Wiesz ,widze ze paru chetnych sie znajdzie i mysle ze to wypali :wink4:

Do Kielc nie ktorym nie chce sie jechac bo troszke za daleko a tutej na miejscu to moze wpadna .Oczywiscie zapraszamy kolegow z Kielc w nasza rejony :notworthy::kox:

Jak cos u was wypali to tez napewno wpadne :wink4: i moze uda mi sie wtedy namowic kolegow z moich stron :good: