Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spociki w Kielcach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie rzecz biorąc pasowało by mi TESCO ale WTC też może być :hi:

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 324 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

mam pytanie-chce zmienieć lampy stylu na ty po lifcie czyli 97r i jestem ciekawy czy te oslonki pod lampąbędą pasowały?! zmieniał ktoś??

Opublikowano
  • Autor

musisz mieć lampy razem z wkładami. A jeśli chodzi o spot to jak by nie padało to może być WTC tylko dobrze by było eby było kilka osób bo tak to nie ma sensu.

Opublikowano

No wiec co z tym jutrzejszym spotem :confused4: cisza jakas zapadla bo nie wiem czy przyjezdrzac czy nie ,bo troszke daleko mam zeby sobie sobie wycieczke robic bez potrzeby . Grzanek zostawilem u ciebie reszte tego przewodu od paliwa wez go na spota . :naughty:

Opublikowano

podjadę, tylko gdzie i o której, bo jutro ma padać. Od razu Grzanek może sprawdzi gdzie uciekł prąd ze światła stopu i wstecznego

Opublikowano

Ja będę na pewno.

Opublikowano

To w takim razie ja tez przybede :good:

Opublikowano
  • Autor

Ale gdzie ten spot :gwizdanie: gdzie CI ludzie niech będzie 16 30 pod wtc jeśli nie będzie pogody to się przeniesieemy :)

Opublikowano

no niestety ja nie mogę, furka na kanale od dwóch dni, łapa pod skrzynią biegów poszła się je.....ć, w serwisie tylko w komplecie z poduchą za 270 zł, jutro został mi tylko jeden szrot na sandomierskiej do sprawdzenia, jak nie będzie to niestety serwis :mysli:

Opublikowano

kry2503 kolego podjedz do sklepu na 1-go maja tam moze pomogą[br]Dopisany: 23 Styczeń 2009, 20:51_________________________________________________albo na allegro

[br]Dopisany: 23 Styczeń 2009, 20:53_________________________________________________sprawdz tu http://moto.allegro.pl/item529145270_nowa_poduszka_skrzyni_audi_a6_a4_passat.html

Witam , już wymienione, niestety musiałem kupić w serwisie, poduche to miałem dobrą, łape potrzebowałem, na allegro szukałem, na 1 maja tez byłem, w każdym razie dzięki

Opublikowano

Grzanek zaktualizuj moze fury swietokrzyskie ? :)

Opublikowano

Grzanek zaktualizuj moze fury swietokrzyskie ? :)

Co to da jak spot jest raz na pol roku i przyjedzie z 5 furek :confused4: A przeciez jest nas w swietokrzyskim ponad setka :shocked: .Bylem raz w Warszawie na spocie tam jest co wtorek i furek ponad 20 bylo w tedy .Napewno sa dni ze jest ich wiecej a u nas 4 na krzyz :gwizdanie:
Opublikowano
  • Autor

Zaktualizuje tylko dawać mi tu świeże linki. Dudi w samych Kielcach jest zarejestrowane ok 100 a w świętokrzyskim ....

Opublikowano

Zaktualizuje tylko dawać mi tu świeże linki. Dudi w samych Kielcach jest zarejestrowane ok 100 a w świętokrzyskim ....

No sam widzisz i tak cieszko podjechac na ta godzinke na spota pasowalo by pozostalych :bicz3: :polew: .Moze na wiosne sie cos ruszy :wink4:
Opublikowano

Sukcesem jest że doszło wreszcie do jakiegoś spota od xxx czasu. Może powoli się rozkręci. :gwizdanie:

A co do zdjęcia to możesz wystawić na razie takie :decayed:c7b35fb00d28f83bm.jpg

Opublikowano

Najpierw trzeba umyć fure, potem cyknąć zdjęcie, jak się nadaży okazja to wstawię, przy okazji panowie gdzie w kielcach lub okolicy niedrogo wyprostować alufelge, wpadłem w dziurę na żeromskiego przy akademi /juz naprawiona/i d*pa blada, zwichrowana od wewnętrznej strony, uchodzi powietrze

Opublikowano
  • Autor

chłopaki nie chodzi o takie zdjęcia choć może i coś się z tego wykmini ogólnie chodzi mi o linki takiego typu jak tu http://www.a4-klub.pl/smf/moja_a4-b16.0/ a co do spotów to widać ludzi na forum ogólnym ale tu wcale nie zaglądają.

Opublikowano

oooo to ty jeszcze zyjesz :decayed:

gdzie ty sie tyle ukrywales :tongue4:

a no nie bylo mnie. ale wrocilem niedawno. i samochod dalej robie. juz troche rzeczy w nim nowych zostalo wykonanych ale to nie koniec. a co do spota ja zawsze chetnie sie pisze tylko ze teraz chory w domu leze na lekach i dlatego nie dalem rady. ale zdarzylo sie kiedys ze bylo troche tych furek. ok 15 bylo. mam nadzieje ze wkrotce sie rozkreci

Opublikowano
  • Autor

było było ale nie jest.... :wink4: z innej beczki sprzedam radio alpine 9812R