pawelwarsze Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 witam jak ze to moj pierwszy VAG to mam pytanie otoz zakupilem wczoraj a4 1.8t quattro i jako ze pierwszy raz sie z tym spotykaam nic mnie nie zdzwilo nasluchalem sie od znajomych ze quattro wcale nie jedzie, wrocilem 400km do domu bez problemow az tu nagle dzis znajomy sie przejechal i mowi ze to wcale nie jedzie tak jak powinno. no i podpielem go pod Vaga i wyskoczyly mi takie oto bledy 635 Podgrzewana Sonda Lambda przed katalizatorem zwarcie do plusa - B£¥D SPORADYCZNY 1262 Zawór magnetyczny ograniczenia ciœnienia do³adowania-N75 przerwa na wyjœciu - B£¥D SPORADYCZNY rozumiem ze sonda i N75 do wymiany I prosze administratora o wyrozumialosc niech nie usuwa temu jeszcze
mstan Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 Witam Sonda prawdopodobnie do wymiany . Zawór sprawdź wtyczki i kabelki ,a następnie podejmiesz decyzje o wymianie. Pozdrawiam
domjenick Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 po pierwsze-to wykasuj błędy i pojezdzij chwilę,bo te błędy wcale nie muszą być aktualne,tylko jakieś stare,szczególnie,że sa sporadyczne potem zrób logi z przepływki,manometrem sprawdz ciśnienie doładowania,wymień filtry,świece itp-potem napisz,czy się coś z autem dzieje,a znajomy to czym jezdzi,że twierdzi,że to nie jedzie,jak powinno?
Rekomendowane odpowiedzi