Sqizzy Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 Witam, zauważyłem że pod kolektorem wydechowym mam olej. Turbina jest sucha. Jaka może być przyczyna?
grzechuwoj Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 Morze z odpowietrzenia klawiatury kapie przez luźną opaskę
franek84 Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 Witam,podepnę się- mam to samo ale to nie z klawiatury leje tylko bankowo z kolektora wydechowego bo pod łączeniami kolektora z głowicą jest smoła:/ i teraz się zastanawiam czy jest sens to eliminować -jakieś skutki uboczne tych wycieków mogą być??nie chce płacić mechanikom a po wstępnych oględzinach widze że turbawka była by do demontażu, kolektor dolotowy również pozdrawiam
tokarka606 Opublikowano 17 Października 2010 Opublikowano 17 Października 2010 z kolektora wydechowego Nie ma możliwości.Co innego spod ssącego.Olej pod kolektorem wydechowym sączy się spod uszczelki pod głowicą,standard w tych silnikach.U mnie to jest odkąd mam swoją niunię,czyli od trzech lat i nic z tym nie robię.
Rekomendowane odpowiedzi