Skocz do zawartości
Zdrowych i spokojnych Świąt dla Ciebie i rodzinki 🙌🎄
IGNOROWANY

[ALL B5] Wszytkie B5 avant bez Q - czy jest regulaca kątów z tyłu?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy w A4 b5 avant bez quattro jest jakaś regulacja kątów zawieszenia? np //--\\ i \\--// (patrząc od tyłu) oraz jak by patrząc od dołu //--\\ i \\--//

jedni mówią że są inni że tylko w Q więc już nie wiem

Opublikowano

chodzi ci o przod czy tyl??

Z przodu przeciez koncowka drazka kierowniczego mozesz robic negatyw albo pozytyw

no ale bedzie ciac opony

Opublikowano

no napisałem z tyłu :naughty:

Opublikowano

Witam

Czy w A4 b5 avant bez quattro jest jakaś regulacja kątów zawieszenia? np //--\\ i \\--// (patrząc od tyłu) oraz jak by patrząc od dołu //--\\ i \\--//

jedni mówią że są inni że tylko w Q więc już nie wiem

tylko w Q, w ośce masz wahacz wleczony

Opublikowano

a czy on może się w jakiś sposób rozjechać? i czy to się naprawia? bo znajomemu koła stoją bardziej jak by schowane na górze niż na dole, porównując do mojego auta, choć porównanie jest słabe bo ja mam 19ki a on 15ki

Opublikowano

czesto dzieje sie tak gdy łozyska są uszkodzone

tylne koła nie sa na 0

Zbieżność kół, tył:

1BA,1BP: 0°20' +15'/-10'

1BB,1BT: 0°28' +15'/-10'

Opublikowano

Koledzy a takie pytanie czy idzie jakoś zniwelować ścinanie opony na przodzie. Mam gwint i auto na 18" 225/35. Obniżone jest jak A4 aju. Ostatnio zauważyłem że koło na tyle ma delikatne luzy (pewnie w/w łożysko) i na tym miałem ustawianą zbieżność, czy to może być powodem, czy da się to ustawić tak jak pisał kolega za pomocą końcówek drążka?

Opublikowano

scina od srodka?

jak tak to tzreba lekko skorygowac[br]Dopisany: 19 Październik 2010, 21:22_________________________________________________

bedzie lekko poza zakresem

Opublikowano

Od środka tnie tak jakieś 2cm widać że bierze. Kurde w tym problem że u mnie w okolicy każdy mówi że po 1 nie idzie na czymś takim jeździć a po 2 że po co ci takie niskie auto i na tym się kończy rozmowa, nikt się nie chce podjąć :disgust:

Opublikowano

a zbieznosc ustawiales na tych kolach czy innych ????

Opublikowano

zbieżność rób na kołach na których będziesz jeździł jak masz duże przeskoki w rozmiarze, ja np zrobiłem zbieżność na zimowych 16kach kiedyś i jak założyłem 19ki to zaczęło je brać od środka.... [br]Dopisany: 20 Październik 2010, 16:37_________________________________________________aha i panowie kolega się pyta czy ma zobaczyć łożyska kół czy jakieś łożyska wahacza wleczonego jeśli takie występują :mysli: