Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audimaniacy - strona o Audi na facebooku

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powoli ruszamy z kolejnym klubowym projektem - strona o Audi [marce] na Facebooku.

Bedziemy postowac o nowosciach, , wydarzeniach, ciekawostkach... o wszystkim zwiazanym z marka.

Filmy, zdjecia, artykuly i wiele innych.

Jak korzystacie z Facebooka, to zapraszamy do "Lajkowania" tej strony :) - polecajcie znajomym, znajomym znajomych itd... :P

http://www.facebook.com/Audimaniacy

gdyby link komuś nie działał to klikajcie na www.audimaniacy.pl :good:

Opublikowano
:wink4: też
Opublikowano
:przebiegly:
Opublikowano
  • Autor
:cool1:
Opublikowano

Lubie :)

Opublikowano
:good:
Opublikowano

obecny :hi:

Opublikowano

Fajny ten facebook w ogóle :mysli: robi syf na maila czy nie :mysli: bo jakos nie zdecydowałem sie na to do dzisiaj :gwizdanie:

Opublikowano

Nie robi.. :wink4: tylko powiadomienia wysyla. Ale to tez mozna wylaczyc :)

Opublikowano

Nie robi.. :wink4: tylko powiadomienia wysyla. Ale to tez mozna wylaczyc :)

Bo do mnie przychodza czasem maile typu ktostam załozył własnie FB i zaprasza mnie do rejstracji <- to mnie zniechęcało :wallbash:

Opublikowano

Bo do mnie przychodza czasem maile typu ktostam załozył własnie FB i zaprasza mnie do rejstracji

W FB masz funkcje powiadomienia (i zaproszenia na FB) wszystkich adresów e-mail zawartych np. na Twoim koncie gmail. I to nie facebook sam w sobie wysłał do Ciebie tę informację, lecz osoba która "założyła właśnie FB" użyła tej funkcji.

A w ogóle to mi coś ten link nie tryta... mam konto na FB ofkoz.

Opublikowano

A w ogóle to mi coś ten link nie tryta... mam konto na FB ofkoz.

U mnie lata bez problemu.A może ten spróbuj http://www.facebook.com/pages/Audimaniacy/138050152908019 :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Fajny ten facebook w ogóle :mysli: robi syf na maila czy nie :mysli: bo jakos nie zdecydowałem sie na to do dzisiaj :gwizdanie:

to zalezy kto czego oczekuje i do czego wykorzystuje go... ja mam dobry kontakt ze znajomymi przez FB.

+ 95% mojej branzy z niego korzysta, wiec mam staly podglad, niektorzy na nim zarabiaja ;)

Opublikowano

a mi linki nie banglają...nawet przez wyszukiwarkę,też nie-Hugo czyżbym znów coś popsuł... :decayed::wink4:

Opublikowano

Zauważyłem ogromną masową przesiadkę z NK na facebook i musze powiedzieć, że słusznie. Facebook naprawde fajna sprawa do kontaktu ze znajomymi.

Opublikowano

robi syf na maila czy nie :mysli: bo jakos nie zdecydowałem sie na to do dzisiaj :gwizdanie:

Odznaczasz w ustawieniach powiadomienia u już :wink4:

Opublikowano
  • Autor

a mi linki nie banglają...nawet przez wyszukiwarkę,też nie-Hugo czyżbym znów coś popsuł... :decayed::wink4:

juz naprawilem... nie wiem czemu, ale tylko userzy z PL mogli przegladac strone. :thumbdown: