przemko201 Opublikowano 1 Października 2007 Opublikowano 1 Października 2007 Witam mam problem ze światłami postojowymi nie ma przednich żarówki są ok bezpieczniki ok może ktoś się zetkną z taką sytuacją dodam ze tylne świecą proszę o sugestie
wojtusania Opublikowano 29 Grudnia 2007 Opublikowano 29 Grudnia 2007 witam, no to moj sie chyba zarazil od twojego, od dzisiaj mam ten sam problem, zarowki wporzadku, bezpieczniki tez, ale brak przednich postojowek, tylnie sa jak rowniez sygnal dzwiekowy!!!
jocker01 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Opublikowano 30 Grudnia 2007 witam, panowie czyzby koniecznosc regeracji manetki? ja sie zabieram do tego juz od dluzszego czasu, w FAQ jest opis. ja kilka tygodni temu mialem problem z mijania i samo sie naprawilo, w kablach mialem ok 1V zamiast 12V i teraz czasami widze jak swiatla mi migaja same od siebie tak na ulamek sekundy. pozdrawiam Jocker01
seb-k Opublikowano 30 Kwietnia 2008 Opublikowano 30 Kwietnia 2008 U mnie to samo - brak przednich postojówek. Bezpieczniki całe, żarówki OK... W zasadzie to nie żarówki tylko diody na W5W. Kupiłem je miesiąc temu , nie wiem czy to może mieć jakiś związek bo podobno w B5 nie ma problemu z takimi diodami w przeciwieństwie do B6,B7 Ktoś rozwiązał ten problem poprzez czyszczenie manetki (przełącznika) od świateł? Bo trochę nie chce mi się za to zabierać.
Rekomendowane odpowiedzi