Opublikowano 8 Maja 201214 l ida tak jak widac - pod blotnikiem aleś mi powiedział poczebuję rysunek - gdzie są jakieś łączniki gdzie może się rozłączać 3 możliwości: - wtyczka przy reflektorze (lub w środku lampy) - czerwona kostka 17-pin pod dolną osłoną prawego słupka A (jest tylko jedna na panelu konektorów więc nie sposób się pomylić) - wtyczka 23 lub 32 w MCE (zależnie od tego co się rozłącza)
Opublikowano 8 Maja 201214 l czyli na zdrowy rozsądek albo wtyczka przy reflektorze albo kończy żywot albo palnik albo przetwornica :wallbash: raz na pół roku jak wjadę w wiekszą dziurę lub mocniej zahamuję zaczuyna mi migać prawa lampa- mignie raz dwa i spokuj na jakiś czas. faken
Opublikowano 8 Maja 201214 l zamien miejscami zarniki/przetwornice i obserwuj. trzeba będzie tak zrobić pierw ale jeszcze wsześniej zerknę czy tam wszystko ok jest
Opublikowano 8 Maja 201214 l Panowie, czy dobrze mi sie wydaje, czy moze sie myle... ? Kompresory klimy w B6 maja takie same mocowania/wyjscia przewodow niezaleznie od silnika (roznica jest tylko w 2 rodzajach kol pasowych) ? Kiedys takiego newsa sprzedal mi zaufany mechanik wyciagajac przy okazji z zaplecza kilka kompresorow Audi/VW. Wygladaly dokladnie tak samo, mocowania, wejscia/wyjscia przewodow. Kompresor z B6 3.0 zalozylismy tez do mojego 2.7T i pasowal... Pytam, bo warla mi sie wlasnie ten kompresor od B6 po garazu i mam ochote go sprzedac, ale nie wiem do jakich aut bedzie pasowal (jezdzil w 3.0 V6 benzyna).
Opublikowano 8 Maja 201214 l Po czym poznac czy dokladka jest od sedana lub avanta? Mam takie dwie sztuki na stanie jak ma Grzesiek u siebie w aucie. http://images43.fotosik.pl/279/3d11322c2772d13dmed.jpg Mam nadzieje, ze za fotke sie nie obrazi:wink:
Opublikowano 8 Maja 201214 l Po czym poznac czy dokladka jest od sedana lub avanta?Mam takie dwie sztuki na stanie jak ma Grzesiek u siebie w aucie. http://images43.fotosik.pl/279/3d11322c2772d13dmed.jpg Mam nadzieje, ze za fotke sie nie obrazi:wink:[/quote w sedanie są dłuższe boki dokładki tak mi się wydaje
Opublikowano 8 Maja 201214 l Panowie mam do sprzedania klapę do B6 z wersji US, Sedan. Idealna, bez jakiś dziwnych dziurek wypukleń czy coś srebrna (jak trzeba kod to się dowiem) Zainteresowani zapraszam do działu małopolskie sprzedam albo na PW.
Opublikowano 8 Maja 201214 l Jak już wszyscy czyms handlują to ja mam 2 komplety lamp ori. Xenon i Bi-Xenon Kompletne, europejskie z przetwornicami i ori zarnikami. Reszta na PW
Opublikowano 9 Maja 201214 l Po czym poznac czy dokladka jest od sedana lub avanta?Mam takie dwie sztuki na stanie jak ma Grzesiek u siebie w aucie. http://images43.fotosik.pl/279/3d11322c2772d13dmed.jpg Mam nadzieje, ze za fotke sie nie obrazi:wink: Wojtek ile za te dokładki? możę bym wziłą jakby bya do avanta Wynocha z tym handlem do odpowiedniego działu- dilerka CHOLERNA a ja mam pytanie- co się mogło spierdzielić jak mi spryski xenonów nie działają? jaka tam jest pompka silniczek? ---------- Post dopisany at 07:11 ---------- Poprzedni post napisany at 07:07 ---------- już znalazłem- tylko jak by padła pompka to by jeden nie działał a nie działają dwa- why?
Opublikowano 9 Maja 201214 l Po czym poznac czy dokladka jest od sedana lub avanta?Mam takie dwie sztuki na stanie jak ma Grzesiek u siebie w aucie. http://images43.fotosik.pl/279/3d11322c2772d13dmed.jpg Mam nadzieje, ze za fotke sie nie obrazi:wink: Wojtek ile za te dokładki? możę bym wziłą jakby bya do avanta Wynocha z tym handlem do odpowiedniego działu- dilerka CHOLERNA a ja mam pytanie- co się mogło spierdzielić jak mi spryski xenonów nie działają? jaka tam jest pompka silniczek? ---------- Post dopisany at 07:11 ---------- Poprzedni post napisany at 07:07 ---------- już znalazłem- tylko jak by padła pompka to by jeden nie działał a nie działają dwa- why? a wymieniales wlacznik swiatel?
Opublikowano 9 Maja 201214 l Marcin a spryski sprawdzasz przy włączonych światłach ,bo przy zgaszonych nie działają
Opublikowano 9 Maja 201214 l Marcin a spryski sprawdzasz przy włączonych światłach ,bo przy zgaszonych nie działają :polew: wiem Gerzesiu wiem ale fakt za pierwszym razem sprawdzałem przy wyłączonych
Opublikowano 9 Maja 201214 l Szukam,szukam jakis ladnych 18 z oponami i d*pa nic ciekawego nie ma.Tak do 3000zl. Znacie cos?
Opublikowano 9 Maja 201214 l a nr pompki można prosić i gdzie ona jest? pompka 3b7 955 681 jest w mniejszym zbiorniczku ta bliżej błotnika na foto po prawej
Opublikowano 9 Maja 201214 l a nr pompki można prosić i gdzie ona jest? pompka 3b7 955 681 jest w mniejszym zbiorniczku ta bliżej błotnika Spasiba