Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A co to jest MMI:question:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jaja sobie robisz czy poważnie pytasz? :facepalm:

Opublikowano

pewnie powaznie. Masz jakis pomysl jedrek gdzie ten panel wrzucic??

Opublikowano

powiem Ci, że to bardzo ciekawy pomysł z MMI :kox: a gdzie wrzucić? dobre pytanie, pod klimatronik pewnie nie wejdzie, może pod podłokietnik? :eusathink:ale to z kolei obsługa byłaby niewygodna.. chyba, że byś spróbował jakoś wyrezać tunel z B8? :naughty: a od czgo byłoby MMI?

Opublikowano

Panowie.

Licznik B7 RB8 8E0920900P

TO jest kolor czy mono?

Opublikowano

Jak bym wiedział to bym nie pytał:wink:

Opublikowano
powiem Ci, że to bardzo ciekawy pomysł z MMI :kox: a gdzie wrzucić? dobre pytanie, pod klimatronik pewnie nie wejdzie, może pod podłokietnik? :eusathink:ale to z kolei obsługa byłaby niewygodna.. chyba, że byś spróbował jakoś wyrezać tunel z B8? :naughty: a od czgo byłoby MMI?

Mlody teraz reza podsufitke w alce to moze tam by ta MMI upchal :polew::polew::polew:

Opublikowano

Jak bym wiedział to bym nie pytał:wink:

Multi Media Interface

Opublikowano

Siema , co wy na to ?????

Robić dach na czarno ????

Sory za jakość , robione kalkulatorem ....

SNC_120526_210457.jpg

<br /><br />

Opublikowano

ja uwzam ze czarny dach pasuje tylko do bialego auta,tak samo nie pasuje bialy dach do czarnego auta o czym sie przekonalem sam :kwasny:

Opublikowano
ja uwzam ze czarny dach pasuje tylko do bialego auta,tak samo nie pasuje bialy dach do czarnego auta o czym sie przekonalem sam :kwasny:

coś w tym jest :wink:

Opublikowano

David , Badboy dzięki za opinie - może inny kolor ????

Opublikowano
David , Badboy dzięki za opinie - może inny kolor ????

ja bym dachu nie ruszal,jezeli to Twoja na zdjeciu to bym ramke grilla dal w czern i moze ten chrom wogol szyb w czern bo na srebrnym chrom "roznicy" nie robi

Opublikowano

Tak to moja ... David nie głupi pomysł , ale relingi zostawić satynę ??? Nie będzie się gryzło ????

To może do kpl. lotki na drzwiach ?

Opublikowano
Tak to moja ... David nie głupi pomysł , ale relingi zostawić satynę ??? Nie będzie się gryzło ????

To może do kpl. lotki na drzwiach ?

grill najlepiej od S4 w czerni, ramki w czerni, ściema szybek i do tego lotki w czerń, po prostu aby to wszystko trzymało się kupy. Ja u siebie mam listwy s4 w czerni, ale z chromem wokół szyb po prostu nie pasuje to do całości, także jak wszystko to wszystko. Sam myślałem jeszcze nad obudowami lusterek w czarnym macie.

---------- Post dopisany at 00:38 ---------- Poprzedni post napisany at 00:37 ----------

no i do srebrnego czarny mat tylko i wyłącznie.

Opublikowano

Bad... czyli relingi też ?

Opublikowano
Bad... czyli relingi też ?

relingi bym zostawił na sam koniec i zobaczył jak się to komponuje, jeśliby nie pasowało to zawsze można obkleić:wink:

Opublikowano

Danke :decayed: może relingi zostawię satynę.... a dach na czarny mat bym też sieknoł do kpl. :kox: .

Powiem czemu się tak uparłem na czarny dach (dziś widziałem srebrnego passata w kombi z chrom pakietem ) z czarnym matowym dachem i na żywo robił robotę :slina:

---------- Post dopisany at 00:55 ---------- Poprzedni post napisany at 00:53 ----------

Pany , wale się na cyce .... dobranocka wszystkim :hi:, ale sugestie z Waszej strony odnośnie mojego zapytania mile widziane :decayed:

Opublikowano
Danke :decayed: może relingi zostawię satynę.... a dach na czarny mat bym też sieknoł do kpl. :kox: .

Powiem czemu się tak uparłem na czarny dach (dziś widziałem srebrnego passata w kombi z chrom pakietem ) z czarnym matowym dachem i na żywo robił robotę :slina:

ja dzisiaj białą S8 widziałem na białych 20" felgach, nie muszę chyba zbytnio komentować jak to wyglądało :shock3::slina:

Opublikowano

No to fakt ... S8 już mówi samo za siebie (reszty nie wspomnę ) :drool3: