Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Ten, tego... To dostanę jedną gratis? :banan:

---------- Post dopisany at 22:52 ---------- Poprzedni post napisany at 22:31 ----------

PRZEŁĄCZNIKI KIERUNKOWSKAZÓW TEMPOMAT AUDI A4 8E0 (2809700898) - motoAllegro

Montuje, koduje i działa tempomat? Czy coś jeszcze do tego trzeba?

Opublikowano

---------- Post dopisany at 22:52 ---------- Poprzedni post napisany at 22:31 ----------

tutaj są same manetki potrzebny jest odpowiedni moduł :kox:
Opublikowano
A ile takie sam prawy od 1.8T może kosztować ?

kur... po c*j tu wchodze... już mi świta kolejny mod...

Maks 150zł to już prawie nowy tłumiczek:wink:

Kurfa w TVN turbo nowy RS baty od B5 dostał:facepalm: Poniża się ta marka z tym wolnossakiem:kwasny:

Opublikowano

Da rade wyciagnac podsufitke z sedana przez drzwi?:decayed:

Opublikowano

da :grin:

Opublikowano

Dsotal baty od RS B5 ale trzeba wziasc pod uwage wage obu aut napewno nowe RS4 wazy duzo wiecej. Co do silnika to wiadomo ze w takim wolnossacym jest mniej rzeczy , ktore moga ulec awarii , moiwe tu o turbo sprezarce ale chyba jak wszyscy tez bym wolal takie Bi Turbo lub np sprezarke mechaniczna :naughty: a najlepiej jakby zaczeli w koncu robic RS z 4.2 TDi :wink: ze tak powiem dla ludzi z szczuplejszym portfelem na paliwo.

Opublikowano

tutaj są same manetki potrzebny jest odpowiedni moduł :kox:

Myślałem, że koleś całość sprzedaje z modułem i manetkami :naughty:

Opublikowano
Dsotal baty od RS B5 ale trzeba wziasc pod uwage wage obu aut napewno nowe RS4 wazy duzo wiecej. Co do silnika to wiadomo ze w takim wolnossacym jest mniej rzeczy , ktore moga ulec awarii , moiwe tu o turbo sprezarce ale chyba jak wszyscy tez bym wolal takie Bi Turbo lub np sprezarke mechaniczna :naughty: a najlepiej jakby zaczeli w koncu robic RS z 4.2 TDi :wink: ze tak powiem dla ludzi z szczuplejszym portfelem na paliwo.

No ale gdzie 1o lat ewolucji?? 3 modele na przód i baty od B5:kwasny: 10 lat temu GT-R też pewnie ponad 4s miał do setki a obecny 2.8sek:kox:

Opublikowano

dlaczego sie smiejesz?:wink:

Opublikowano

dlaczego sie smiejesz?:wink:

uśmiecham szeroko :wink: ale da się stroną pasażera przechodziłem przez to :decayed:

Opublikowano

mam plan na czarnucha. ale jakbym miał wycinac szybe to by mi sie odechciało:wink:

Opublikowano

przechodzi bez problemu a też nie masz składanej kanapy z tylca ? ja teraz będę to rzeźbił jakoś :facepalm::facepalm:

Opublikowano

tez nie mam skladanej:decayed: wkoncu limuzyna:wink:

Opublikowano

Wandej no zgadzam sie ale wiesz GT-Rem w Alpy z 5cio osobowa rodzina + bagaznik dachowy sie nie wybierzesz tylko bedziesz upalal oponki gdzies na zlocie lub probowal wycisnac ostatnie konie scigajac sie gdzies na 1/4 mili z jakims Porshe a takim RS4 robsisz co chcesz.

Wypad z rodzina na urlop , na zakupy albo po prostu nie jedno pseudo sportowe auto zawstydzasz na drodze Swoim rodzinnym Avancikiem :naughty:

Szybko , wygodnie i luksusowo :wink:

---------- Post dopisany at 22:55 ---------- Poprzedni post napisany at 22:47 ----------

Szanowni koledzy takie jedno pytanko a mianowicie czy tu w B6 DIVISION jest ktos kto zajmuje sie montazem VEBASTO do B6 i jakie to sa koszta zalozenia takiego zmyslnego gadzetu wraz z wszystkimi potrzebymi gratami ? oczywiscie mowie tu o gratach z drugiej reki bo nowe w ASO to pewnie tyle co zakup nowej RS4 :polew:

Opublikowano

smaruj do kolegi mario

Opublikowano

Ok dzieki kolego Marcinie :hi:

Opublikowano

w jakim programie to pokazywali ?

Opublikowano

W TVN TURBO - Moto-On

---------- Post dopisany at 23:31 ---------- Poprzedni post napisany at 23:25 ----------

Koledzy moze z Was ktos sie orientuje jakiego rozmiaru sa sruby mocujace pokrywe zaworow w AWX? Czy to M6 ?

Opublikowano
W TVN TURBO - Moto-On

B5 było serią czy dłubane?