Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jutro juz zniknie na plusie ma byc:whistling:

nie ciekawie sie sezon narciarski zaczyna w tym roku:facepalm:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Panowie obudowany lusterek zwykłych i składanych są takie same. Bo kupiłem i się zastanawiam czy muszę malować czy mogę stare wrzucić.

Opublikowano

niestety szkoda czasu na to autko:thumbdown: , choć wrażenie zrobił kolorkem na pierwszy rzut oka:naughty:

---------- Post dopisany at 19:18 ---------- Poprzedni post napisany at 19:17 ----------

Panowie obudowany lusterek zwykłych i składanych są takie same. Bo kupiłem i się zastanawiam czy muszę malować czy mogę stare wrzucić.

to samo:wink:

Opublikowano

domin opisz e skrocie co z tym A4 nie tak

Wysłane z mojego MT11i

Opublikowano

niestety szkoda czasu na to autko:thumbdown: , choć wrażenie zrobił kolorkem na pierwszy rzut oka:naughty:

---------- Post dopisany at 19:18 ---------- Poprzedni post napisany at 19:17 ----------

to samo:wink:

No to gicior. Gdzieś czytałem że przewody grzania już są do lusterek pociągnięte czy to prawda?

A przewody fotochrom muszę od górnego lusterka ciągnąć?

Opublikowano

Wysłane z mojego MT11i

z mojej elektrycznej perspektywy to tak:

moduły klimy , kiery i MCE miały błąd numeru vin , czyli były zmieniane a zapewne dwa ostatnie wyleciały w kosmos przy strzale z przodu:wink:

przebieg oki i niebył kręcony , motor chodził równo(aczkolwiek na 100 był wyjmowany w całości) , pompki oki dwumas tyż

reszte czyli blachare oceniał Marcin:

lampy depo parowały jak h..., podłużnice malowane , przy przednich słupkach nie popisali sie ze spasowaniem drzwi:grin:tylnia klapa malowana , błotnik lewy rozpiżdżony był aż do poszycia:facepalm:zrobione też tak sobie:wink:

Opublikowano

Wysłane z mojego MT11i

moduły klimy , kiery i MCE miały błąd numeru vin , czyli były zmieniane a zapewne dwa ostatnie wyleciały w kosmos przy strzale z przodu:wink:

przebieg oki i niebył kręcony , motor chodził równo(aczkolwiek na 100 był wyjmowany w całości) , pompki oki dwumas tyż

lampy depo parowały jak h..., podłużnice malowane , przy przednich słupkach nie popisali sie ze spasowaniem drzwi:grin:tylnia klapa malowana , błotnik lewy rozpiżdżony był aż do poszycia:facepalm:zrobione też tak sobie:wink:

No jak dwóch fachowców pojechało to prześwietlili na maxa furmankę:decayed::wink:
Opublikowano

Wysłane z mojego MT11i

poza pierwszym wrażeniem bardzo sympatycznym, nic więcej, jak Doniek wspomniał lewy tył poszycie zmieniane ale kijowo poszpachlowane, tył malowany klapa, najlepsze to że cały przód macha nawet podłużnice pół w kolorze a pół bez koloru lampy nówki widać valeo kurde co tam jeszcze było :grin: do odpuszczenia jeżeli ktoś chcę :facepalm:

Opublikowano

No to gicior. Gdzieś czytałem że przewody grzania już są do lusterek pociągnięte czy to prawda?

A przewody fotochrom muszę od górnego lusterka ciągnąć?

tak grzanie luster Ci odpali bo realizowane jest z silniczków szyb , wiązke grzania masz w ele. lustrach:wink:

co do foto to tak jak pytasz:naughty:

Opublikowano

Czyli osobno tylko Fotochrom. Tam są bodajże 3 przewody to wszystkie ciągne?

Opublikowano

do fotochromu dwa :wink:

Opublikowano

po 2 na strone do sterowników drzwi w piny 7 i 8 kostki 10pinowej:wink:

Opublikowano

Fajnie dzięki za pomoc. A tobie Domin szczególnie Kiera śmiga elegancko:hi:

Opublikowano
Fajnie dzięki za pomoc. A tobie Domin szczególnie Kiera śmiga elegancko:hi:
Weź i mi podziękuj chociaż za chęci :grin::naughty:
Opublikowano

Marcin dziękuje ci bardzo przyjacielu ty mój. Daj nr konta inaczej ci podziękuje.:naughty:

Opublikowano

Wysłane z mojego MT11i

poza pierwszym wrażeniem bardzo sympatycznym, nic więcej, jak Doniek wspomniał lewy tył poszycie zmieniane ale kijowo poszpachlowane, tył malowany klapa, najlepsze to że cały przód macha nawet podłużnice pół w kolorze a pół bez koloru lampy nówki widać valeo kurde co tam jeszcze było :grin: do odpuszczenia jeżeli ktoś chcę :facepalm:

no to niezly pazdzierz.. A cena jak za zdrowe auto bez wiekszych przygod

Wysłane z mojego MT11i

Opublikowano
Marcin dziękuje ci bardzo przyjacielu ty mój. Daj nr konta inaczej ci podziękuje.:naughty:
Ale co opier... mu konto czy debet zrobisz:polew:
Opublikowano

Teraz już wiecie skąd kasa na mody i auto:grin::grin::grin::grin:

Opublikowano
Teraz już wiecie skąd kasa na mody i auto:grin::grin::grin::grin:
:polew::polew::polew::polew: ja tam zdziwiony nie jestem:grin::wink: