Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Avant i nawet długo wisiał. Wojtek wkładał link ale już poszedł. Sedany są w cenie cały czas.

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Avant i nawet długo wisiał. Wojtek wkładał link ale już poszedł. Sedany są w cenie cały czas.

A widział ktoś ostatnio tylni zderzak od esy do sedana bo ja nie :kwasny: nawet za chore pieniądze

Opublikowano

O tym mówisz?

Zderzak tył Audi a4 S4 model B6 Opole ? Tablica.pl

No jeżeli cena chora to się wstrzymam ;) Mało ciekawie się robi z przodem. Śniegu mi nawiewa na halogen.

Opublikowano

Też nie. Ale był nawet koles jeszcze ma aukcję jak piszesz w allegro zderzak s4 będzie czerwony sedan- zanim zdarzylem zadzwonić już poszedł. W ciągu chwili.

Opublikowano
domin opisz e skrocie co z tym A4 nie tak

Wysłane z mojego MT11i

z mojej elektrycznej perspektywy to tak:

moduły klimy , kiery i MCE miały błąd numeru vin , czyli były zmieniane a zapewne dwa ostatnie wyleciały w kosmos przy strzale z przodu:wink:

przebieg oki i niebył kręcony , motor chodził równo(aczkolwiek na 100 był wyjmowany w całości) , pompki oki dwumas tyż

reszte czyli blachare oceniał Marcin:

lampy depo parowały jak h..., podłużnice malowane , przy przednich słupkach nie popisali sie ze spasowaniem drzwi:grin:tylnia klapa malowana , błotnik lewy rozpiżdżony był aż do poszycia:facepalm:zrobione też tak sobie:wink:

Dominik dzięki za sprawdzenie, zaoszczędziliśmy kupę kasy aby pojechać ponad 400km i się wkur....ć.

Między czasie znalazłem coś takiego:

Oferta - Audi A4 - Witam. Mam do sprzedania bardzo ładne a4 w pełnej wersji s-line z bardzo bogatym wyposażeniem. Samochód posiada elektrycznie otwier

Po sprawdzeniu historii serwisowej, diagnostyki na stacji i oblookania stwierdziliśmy że w miarę fajne autko. Szkoda tylko że brak q, pakietu s-line zew i jeszcze paru detali ale baza do rezania jest. Jutro jadziem po niego.

Dzięki jeszcze raz za zainteresowanie i pomoc :decayed:

Opublikowano

Wew s-line miał jasną podsufitkę?

Opublikowano
O tym mówisz?

Zderzak tył Audi a4 S4 model B6 Opole ? Tablica.pl

No jeżeli cena chora to się wstrzymam ;) Mało ciekawie się robi z przodem. Śniegu mi nawiewa na halogen.

Ale mi chodzi o sedana

Opublikowano
Wew s-line miał jasną podsufitkę?

Czarną :wink:

Opublikowano

Siema Rezacze.

Opublikowano

siema:hi:

Opublikowano

Siemka :hi:

Opublikowano

:siema:

Panowie na ile macie ubezpiecznie AC na auto, bo jak mi mój wycenili to się zgarbiłem :kwasny: (20k zł) ?

Co dalej począć?

Opublikowano

W tamtym roku marzec wyliczyli mi 26k.

Opublikowano

niestety nic:facepalm: w tamtym roku miałem chyba 32 tysie , w tym pewnie ze 25-28:facepalm:

Opublikowano

No mi tak samo w zeszłym roku na 26 a teraz mam od stycznia i 23,500 ale babka mówiła że jakby była szkoda to wtedy biorą vin i patrzą jakie auto ma wyposażenie nie wiem ile w tym prawdy

memory five-wladi i wszystko jasne:)

Opublikowano

Jeżeli nie dodasz rachunków za rezane elementy przy podpisywaniu umowy tak jest.

Opublikowano

w zeszłym roku miąłme na 29 chyba a teraz taki przeskok, najlepsze jest to, że oni cenią RNS_E na 900zł :polew:

Opublikowano

Ale ja nie mówię że chodzi o rezane rzeczy tylko np oni Ci wymieniają auto z podstawowym wyposażeniem a potem biorą twój vin i jak masz pakiet fabryczny s-line to uwzględniają wtedy Twoje wyposażenie. Ja nie mam np zewnątrz pakietu s-line czyli zwrócili by mi za seryjne zderzaki a inny ma już fabryczny s-line i dostałby:thumbup:

Opublikowano

DSC_0456.JPG

:naughty:

Opublikowano

Co Ty tam znowu wyrezałeś:D ja też chcę taki:banghead: