Opublikowano 10 Stycznia 201313 l Teraz zdało by się jakąś buteleczkę mocniejszego alkoholu wypić Ogólnie dzięki :hi:może furka nie jest jakaś full wypasiona ale daje rade Są bidniejsze:bag: Oj tam oj tam nie każdy ma tyle siana jak Wy:grin: ja jeszcze Was dogonię z modami:decayed: Wladi będę scigał ich razem z Tobą Domin nam pomoże i będzie git
Opublikowano 10 Stycznia 201313 l Teraz zdało by się jakąś buteleczkę mocniejszego alkoholu wypić Ogólnie dzięki :hi:może furka nie jest jakaś full wypasiona ale daje rade Są bidniejsze:bag: Oj tam oj tam nie każdy ma tyle siana jak Wy:grin: ja jeszcze Was dogonię z modami:decayed: I kto to mówi:decayed:Na państwowym lepiej ponoć
Opublikowano 10 Stycznia 201313 l Teraz zdało by się jakąś buteleczkę mocniejszego alkoholu wypić Ogólnie dzięki :hi:może furka nie jest jakaś full wypasiona ale daje rade Są bidniejsze:bag: Oj tam oj tam nie każdy ma tyle siana jak Wy:grin: ja jeszcze Was dogonię z modami:decayed: Ja pół roku jeździłem standardową wersją , ale niestety to forum mnie "zniszczyło "
Opublikowano 10 Stycznia 201313 l Marudzicie ja se skarbonke kupiłem i zaczynam składać na mody Mikaszi
Opublikowano 10 Stycznia 201313 l Teraz zdało by się jakąś buteleczkę mocniejszego alkoholu wypić Ogólnie dzięki :hi:może furka nie jest jakaś full wypasiona ale daje rade Są bidniejsze:bag: Oj tam oj tam nie każdy ma tyle siana jak Wy:grin: ja jeszcze Was dogonię z modami:decayed: I kto to mówi:decayed:Na państwowym lepiej ponoć Przestańcie siać propagandę Marcin wam powie jak to jest na państwowym:grin: szału ni ma ale plecak na garba i do przodu:polew:
Opublikowano 10 Stycznia 201313 l Teraz zdało by się jakąś buteleczkę mocniejszego alkoholu wypić Ogólnie dzięki :hi:może furka nie jest jakaś full wypasiona ale daje rade Są bidniejsze:bag: Oj tam oj tam nie każdy ma tyle siana jak Wy:grin: ja jeszcze Was dogonię z modami:decayed: Ja pół roku jeździłem standardową wersją , ale niestety to forum mnie "zniszczyło " pół roku?? ja prawie dwa lata jeździłem, zanim tempomat założyłem...
Opublikowano 10 Stycznia 201313 l Teraz zdało by się jakąś buteleczkę mocniejszego alkoholu wypić Ogólnie dzięki :hi:może furka nie jest jakaś full wypasiona ale daje rade Są bidniejsze:bag: Oj tam oj tam nie każdy ma tyle siana jak Wy:grin: ja jeszcze Was dogonię z modami:decayed: I kto to mówi:decayed:Na państwowym lepiej ponoć Przestańcie siać propagandę Marcin wam powie jak to jest na państwowym:grin: szału ni ma ale plecak na garba i do przodu:polew: No przejebane z kasą się ociągają urywają że za dużo się zje, papier do d*py żałują wszystko trzeba za swoje a jebać trzeba
Opublikowano 10 Stycznia 201313 l Teraz zdało by się jakąś buteleczkę mocniejszego alkoholu wypić Ogólnie dzięki :hi:może furka nie jest jakaś full wypasiona ale daje rade Są bidniejsze:bag: Oj tam oj tam nie każdy ma tyle siana jak Wy:grin: ja jeszcze Was dogonię z modami:decayed: I kto to mówi:decayed:Na państwowym lepiej ponoć Przestańcie siać propagandę Marcin wam powie jak to jest na państwowym:grin: szału ni ma ale plecak na garba i do przodu:polew: No przejebane z kasą się ociągają urywają że za dużo się zje, papier do d*py żałują wszystko trzeba za swoje a jebać trzeba Hmmm... Ze tak powiem... Pierd.olicie:decayed:
Opublikowano 10 Stycznia 201313 l Haha i widzisz Marcin i tak nam nie wierzą ... a co wy panowie robicie na tym państwowym jeśli to nie tajemnica
Opublikowano 10 Stycznia 201313 l Haha i widzisz Marcin i tak nam nie wierzą ... a co wy panowie robicie na tym państwowym jeśli to nie tajemnica Wladi razem z Marcinem ostatnio zatrzymali tego typa który planował zamach na rząd:bag: Ale ciiii:whistling:
Opublikowano 10 Stycznia 201313 l Haha i widzisz Marcin i tak nam nie wierzą ... a co wy panowie robicie na tym państwowym jeśli to nie tajemnica No właśnie to jest tajemnica:naughty:
Opublikowano 10 Stycznia 201313 l Haha i widzisz Marcin i tak nam nie wierzą ... a co wy panowie robicie na tym państwowym jeśli to nie tajemnica Wladi razem z Marcinem ostatnio zatrzymali tego typa który planował zamach na rząd:bag: Ale ciiii:whistling: :polew::polew:
Opublikowano 10 Stycznia 201313 l Ja to z Formozy jestem a Marcin z Gromu cos wam to mówi:naughty: Znaczy kurza piechota tak?
Opublikowano 10 Stycznia 201313 l DOMIMIK (Domin79) założyłeś już TV w wersji cyfrowej?? jeszcze nie i niemam z tym ciśnienia , powiem szczerze że jak na początku założyłem dvd to oglądałem nonstop:decayed: w tej chwili włącze to dvd raz w miesiącu a moze i nie , to samo będzie z tv zapewne:grin:
Opublikowano 10 Stycznia 201313 l Ja to z Formozy jestem a Marcin z Gromu cos wam to mówi:naughty: a ja jestem czarnoksiężnik z krainy OZ
Opublikowano 10 Stycznia 201313 l Ja to z Formozy jestem a Marcin z Gromu cos wam to mówi:naughty: Znaczy kurza piechota tak? Chyba morska:grin: