Opublikowano 18 Lutego 201313 l witam, mam zderzak od s-line i chcialem zakupic grill od s4 i czy podejdzie mi czy musze docinac??
Opublikowano 18 Lutego 201313 l witam, mam zderzak od s-line i chcialem zakupic grill od s4 i czy podejdzie mi czy musze docinac?? Rozumiem, że chodzi o dolny grill. Podejdzie ale będzie odstawał na dole. Żeby pasował dobrze trzeba użyć ramki od s line i dociąć i wpasować środek tapatalk
Opublikowano 18 Lutego 201313 l żeby zdemontować tylna półkę trzeba ściągnąć boczne elementy tapicerki. tzn wypiąć górną listwę przy szybie odkręcić śruby od bocznych tapicerek, odkręcić rączki nad drzwiami i wypiąc własnie te boczne osłony. są na zatrzask jak sie już odkręci kilka śrub żeby ją wyjąc?nie prawda.wyjąć można bez tego demontażu...ale Artur jak bedziesz chciał załozyc półke z roleta to trzeba to rozebrać..i nie tylko to.wiem bo przechodziłem przez to z moją roletą chodzi mi o demontaż tylko po to bo muszę coś pod półką sprawdzić...czyli jak ją wyjąć?? Artur wyjąłeś juz tą półke?jak nie to najpierw zdejmujesz kratke głośnika i odkręcasz tam te śrubki..potem musisz lekko klapnąć oparcia bo półka tam zachodzi.na tych podgięciach podrywasz do siebie.tam są takie spinki jak w tylnych plastikach siedzen i słupki tez takie chyba mają.potem z jednej i drugiej strony połki od stron słupka podginasz półke w dół i szarpiesz do siebie.musisz naciskach w dół bo w słupkach są 3 takie jezyczki które wchodzą w dzury w półce.jak coś to pytaj nie jeszcze nie ruszałem, PANOWIE a montował ktoś w miejsc ori głośnika basowego jakiś inny??
Opublikowano 19 Lutego 201313 l czy tylko mnie dopadła choroba zwana A6 C6 Sedan? Tailored Trailer on Vimeo
Opublikowano 19 Lutego 201313 l http://s19.postimage.org/mtjda5hyb/RIDICK.jpg---------- Post dopisany at 12:15 ---------- Poprzedni post napisany at 12:14 ---------- ale tten jest ponoć do B8 U mnie ten uchwyt wygląda tak: A i jeszcze jedno ja swoje uchwyty kupiłem od skody octavi. Są identyczne a dużo tańsze. podaj nr.czy jest taki sam jak w audi ? ---------- Post dopisany at 08:37 ---------- Poprzedni post napisany at 08:36 ---------- czy tylko mnie dopadła choroba zwana A6 C6 Sedan? Tailored Trailer on Vimeo chyba nie ta choroba to pasja
Opublikowano 19 Lutego 201313 l czy tylko mnie dopadła choroba zwana A6 C6 Sedan? Tailored Trailer on Vimeo tez cierpie na podobna chorobe, ale moja jest mutacja i zwie sie A5:decayed:
Opublikowano 19 Lutego 201313 l czy tylko mnie dopadła choroba zwana A6 C6 Sedan? Tailored Trailer on Vimeo tez cierpie na podobna chorobe, ale moja jest mutacja i zwie sie A5:decayed: ten sama mutacja co u mnie jakos sie dogadamy
Opublikowano 19 Lutego 201313 l czy tylko mnie dopadła choroba zwana A6 C6 Sedan? Tailored Trailer on Vimeo tez cierpie na podobna chorobe, ale moja jest mutacja i zwie sie A5:decayed: ten sama mutacja co u mnie jakos sie dogadamy w BT na 100% ale ponoc nie ma na to lekarstwa
Opublikowano 19 Lutego 201313 l dokładnie MECHANICAL SYNFONICA on Vimeo a od tego sie zaczelo:slina: a propo co to za utwor? ---------- Post dopisany at 10:53 ---------- Poprzedni post napisany at 10:52 ---------- a czy ja powiedzialam ze sie chce leczyc
Opublikowano 19 Lutego 201313 l poki co trzeba zejsc na ziemie i śmigać swoja b6:naughty: dobre B6 nie jest złe nie narzekaj autko masz lala
Opublikowano 19 Lutego 201313 l poki co trzeba zejsc na ziemie i śmigać swoja b6:naughty: dobre B6 nie jest złe nie narzekaj autko masz lala nie moge na moja niunie narzekac:whistling:
Opublikowano 19 Lutego 201313 l Rezać i smigac. A zanim zrobi się wszystko co w planach to akurat będzie można myśleć o zmianach. A poza b6 jest fffff pytkę fajne auto
Opublikowano 19 Lutego 201313 l Nie znacie się ja chciałbym Mercedesa w204 w pakiecie AMG 3.2CDI :jerk: Miażdży mnie to auto:kox: