Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli twierdzisz że nikt nie wypoleruje dobrze auta:whistling:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Jeżeli twierdzisz że nikt nie wypoleruje dobrze auta:whistling:

Vario zajmuje się powłokami PlastiDip oraz Detailingiem więc jak najbardziej jest w temacie.

Chodziło mi o lekierników w mojej okolicy którzy właśnie korzystają z tego typu past polerskich:wink:

Opublikowano
Masz wątek o Detalingu na forum. Napisz że polecasz g3 zobaczysz komentarze osób które też siedzą w detalingu:wink:

dobra nie polemizuje z Tobą bo nie chce się denerwować...polerowanie to polerowanie, a detaling to zupełnie co innego.KONIEC :wink:

Opublikowano
PUMA nie pisz mi bajek bo pracuje przy tym na codzień i wiem co pisze...czytaj proszę ze zrozumieniem bo pisałem wyżej że do wstępnego a 3M to można taśmę kupić a nie pastę...no może jeszcze mleczko polerskie

Brak komentarza. Poczytaj trochę o detalingu wytestuj trochę produktów to możemy porozmawiać:wink:

---------- Post dopisany at 23:28 ---------- Poprzedni post napisany at 23:27 ----------

Masz wątek o Detalingu na forum. Napisz że polecasz g3 zobaczysz komentarze osób które też siedzą w detalingu:wink:

dobra nie polemizuje z Tobą bo nie chce się denerwować...polerowanie to polerowanie, a detaling to zupełnie co innego.KONIEC :wink:

Polerowanie do jeden z etapów korekty lakieru która wchodzi w skład detailingu więc nie wiem czy to coś innego

Opublikowano

Atrut nie pier...dol Puma się zna na wszystkim i to jest koniec :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:
Opublikowano

Artur

Polerowanie maszynowe lakieru z użyciem polerki obrotowej. Autor-DaveKG-Poradnik Detailing World. | Detailer.pl - Kosmetyki samochodowe

:hi:

---------- Post dopisany at 23:31 ---------- Poprzedni post napisany at 23:29 ----------

Atrut nie pier...dol Puma się zna na wszystkim i to jest koniec :polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

:cygaro::cygaro::cygaro:

Opublikowano

56322221935879214201891.jpg

Dziękuję, dobranoc :hi:

Opublikowano
dobranoc Józek-zobacz pare postów wcześniej co Puma przed snem ogląda :polew::polew::polew::polew::polew:

ps ja bym miał koszmary :doh::doh::doh::doh:

Opublikowano
dobranoc Józek-zobacz pare postów wcześniej co Puma przed snem ogląda :polew::polew::polew::polew::polew:

ps ja bym miał koszmary :doh::doh::doh::doh:

Gdyby nie Józek to też bym miał:decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

teraz poważnie Pumka rezasz coś czy już się na zmianę szykujesz?

Opublikowano

nic nie mów :facepalm:

Opublikowano

Co ty nie po to się włożyło tyle kasy żeby teraz sprzedać:wink:

Ale już wszystko wyrezane co chciałem więc nic nie będzie.

Jedynie odmalować zostało mi maskę i błotnik bo mam odpryski i potem tylko Detailing a to kosztuję troche:decayed:

Opublikowano
nic nie mów :facepalm:

TY jak się d*p naoglądasz to spać nie możesz pewnie

---------- Post dopisany at 00:01 ---------- Poprzedni post napisany at 00:00 ----------

jasne zaraz coś CDi się pewnie uj***e.... ipt

daj foto auta na letnim kole w całej okazałości czy jeszcze masz zimę?

Opublikowano

ja zaraz idę w kimę :grin:

Opublikowano

jasne zaraz coś CDi się pewnie uj***e.... ipt

daj foto auta na letnim kole w całej okazałości czy jeszcze masz zimę?

Ja ci powiem Marcin że już mnie przestaje powoli jarać ciągle rozbieranie tego auta i dokładanie czegoś, mam za***iste (według niektórych) nawet za za***iste auto jak na mój wiek. Chciał bym teraz trochę pieniędzy odłożyć, w życiu zawsze się przyda jakieś zaplecze finansowe.:wink:

Auto nadal na zimowych ALU, za oknami śnieg więc nie ma sensu wrzucać. A po drugie i tak nadal borykam się z silnikiem. Co niektórzy wiedzą mechanik zj***ł mi silnik i teraz auto zawiozłem do ECU PROJECT bo nikt nie wie co jest grane:facepalm:

Opublikowano

to lipton :thumbdown::thumbdown::thumbdown:

ja tu już planowałem że jutro lato wleci a tu śnieg pada znowu

Opublikowano

U mnie dopiero w kwietniu wrzucę. Musze gwint skręcić, zbieżność ustawić takie uroki gwintu:decayed:

Opublikowano

Panowie rdza na rantach błotników z przodu wychodzi... Opłaca się malować te błotniki czy lepiej kupic bez rdzy i je pomalować na właściwy kolor?

Opublikowano
Panowie rdza na rantach błotników z przodu wychodzi... Opłaca się malować te błotniki czy lepiej kupic bez rdzy i je pomalować na właściwy kolor?

ja bym nie malował bo to kwestia czasu kiedy znowu wyjdzie :thumbdown: