Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

pany o to co przyniósł mi dzisiaj postman :naughty:

(nie będę pisał za jakie śmieszne pieniądze go wyrwałem żeby nie denerwować niektórych klubowiczów waldi :wink: )

autoij.jpg

auto1e.jpg

Właśnie bylem sprawdzić czy działa , ale jest kupa i nie działa :kwasny: , to znaczy światła świecą od razu po przekręceniu kluczyka i to bez względu w której pozycji jest włącznik świateł :doh:

Włącznik jest z B7 2006 i teraz mam pytanie szto nada zrobić żeby działał jak powinien ?

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

(nie będę pisał za jakie śmieszne pieniądze go wyrwałem żeby nie denerwować niektórych klubowiczów waldi :wink: )

http://img844.imageshack.us/img844/5456/autoij.jpg

http://img849.imageshack.us/img849/8629/auto1e.jpg

Właśnie bylem sprawdzić czy działa , ale jest kupa i nie działa :kwasny: , to znaczy światła świecą od razu po przekręceniu kluczyka i to bez względu w której pozycji jest włącznik świateł :doh:

Włącznik jest z B7 2006 i teraz mam pytanie szto nada zrobić żeby działał jak powinien ?

Poprzekladac kabelki... porównaj kabelki w watku o MCE jest chybs rozpisane

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

---------- Post dopisany at 12:32 ---------- Poprzedni post napisany at 12:30 ----------

Z pinu 4 do 11 zdaje się

Opublikowano

http://img844.imageshack.us/img844/5456/autoij.jpg

http://img849.imageshack.us/img849/8629/auto1e.jpg

Poprzekladac kabelki... porównaj kabelki w watku o MCE jest chybs rozpisane

---------- Post dopisany at 12:32 ---------- Poprzedni post napisany at 12:30 ----------

Z pinu 4 do 11 zdaje się

chodzi o te kabelki w kostce którą wpina się do włącznika ?

---------- Post dopisany at 12:41 ---------- Poprzedni post napisany at 12:34 ----------

kurcze ale ta forumowa szukajka jest z d*p... :facepalm:

nie mogę nic znaleźć :kwasny:

Opublikowano

Michał z jaką końcówką masz włącznik świateł:wink:

Opublikowano

Już znalazłem

Instalacja włącznika z B7 (C lub D) w nadwoziu B6:

Wystarczy przepiąć żółty kabelek podłączony fabrycznie do pinu 11 w pin 13 (rozwiąże to problem z nie działającymi światłami mijania).

Czy jak tak zrobię to wszystko będzie śmigać ?

---------- Post dopisany at 12:48 ---------- Poprzedni post napisany at 12:48 ----------

Michał z jaką końcówką masz włącznik świateł:wink:

auto1e.jpg

Opublikowano

chodzi mi o włącznik który masz w aucie:decayed:

Opublikowano

idę luknąć :decayed:

---------- Post dopisany at 12:54 ---------- Poprzedni post napisany at 12:51 ----------

bez żadnej literki

8E0 941 531

Opublikowano

no to auto Ci nie będzie śmigać:wink: a przepinasz 2 kabelki pin 4 do 13 i pin 16 do 14:wink: jak chcesz możesz zrobić mostek tak aby na auto świeciły sie światła:wink:

---------- Post dopisany at 12:02 ---------- Poprzedni post napisany at 11:59 ----------

kuwa Bartek faktycznie wyebało gdzieś schematy od lamp do sterownika:kwasny: pisz do Grzesia ja wywaliłem czyszcząc kompa , generalnie nic nie mostkujesz a wręcz odwrotnie dokładasz kabelki :wink:

Opublikowano
no to auto Ci nie będzie śmigać:wink: a przepinasz 2 kabelki pin 4 do 13 i pin 16 do 14:wink: jak chcesz możesz zrobić mostek tak aby na auto świeciły sie światła:wink:

no to mnie pocieszyłeś :sad:

a jaki muszę mieć ten włącznik żeby śmigało

Opublikowano

masz instalke low więc musiałbyś wymienić nie tylko włącznik ale i mce:wink: jedyne rozwiązanie to mostek we włączniku świateł tak aby na auto też paliły sie światła:wink:

Opublikowano
masz instalke low więc musiałbyś wymienić nie tylko włącznik ale i mce:wink: jedyne rozwiązanie to mostek we włączniku świateł tak aby na auto też paliły sie światła:wink:

ale to i tak nic nie zmieni , a zakładać inny włącznik tylko po to żeby mieć ikonkę AUTO ale bez jej funkcjonalności jest moi zdaniem bez sensu

Opublikowano
Lepiej mi go odsprzedaj, bo jeszcze coś spierd*lisz :decayed:

:polew:

:polew:

Opublikowano

ale to i tak nic nie zmieni , a zakładać inny włącznik tylko po to żeby mieć ikonkę AUTO ale bez jej funkcjonalności jest moi zdaniem bez sensu

a no właśnie aby to banglało jak trza to potrzebny MCE F , lustro z czują światła z B6:decayed:

Opublikowano

nie lubię zarabiać na kolegach z forum , na eBayu dostanę spooooro więcej niż ty byś zaproponował , więc dzieki za ofertę :wink:

Opublikowano

nie lubię zarabiać na kolegach z forum , na eBayu dostanę spooooro więcej niż ty byś zaproponował , więc dzieki za ofertę :wink:

Michał, luzik na piwo będzie :decayed: konto na ebayu też mam :wink:

Opublikowano

a no właśnie aby to banglało jak trza to potrzebny MCE F , lustro z czują światła z B6:decayed:

no u mnie jest chyba najbardziej lowwww jak może być z końcówką C

Opublikowano

no u mnie jest chyba najbardziej lowwww jak może być z końcówką C

No to rezamy...:wink:

Z Twoją zdolnością do wynajdywania rzeczy na ebayu raz ciach pach i po bólu...

Najlepiej MCE z b7

Opublikowano

Najlepiej MCE z b7

Znalezienie takiego MCE to najmniejszy problem , ale sama myśl o tym kabelkowaniu :doh::decayed:

Opublikowano

Najlepiej MCE z b7

Znalezienie takiego MCE to najmniejszy problem , ale sama myśl o tym kabelkowaniu :doh::decayed:

trzeba było się nie wyprowadzać to domin by Ci w 15 minut ogarnął:decayed: