Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Znowu jakiś bałagan się zrobił:grin:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
panowie pilne pytanie , jak zapakować komplet siedzeń na palete ???

napisałem do gościa od recarosów żeby mi je zapakował tak żeby się nie pogniotły w czasie transportu a on mi na to że pierwszy raz wysyła siedzenia i czy wiem jak je ułożyć na palecie żeby nic się z nimi nie stało :doh:.

A ile mil masz po nie? Może bezpieczniej się kopsnąć po nie, skoro gościu pojęcia nie ma jak się z nimi obejść :whistling:

430 mil w jedną stronę :doh:

gość ma tylko je spakować a ja załatwiam własnego kuriera

---------- Post dopisany at 21:01 ---------- Poprzedni post napisany at 20:58 ----------

Przykrecasz dwa fotele do palet.

Streczujesz.

Kladziesz kawalek kartonu lub gabki na siedziska przednich foteli zeby nic sie nie odgniotlo.

Potem na to kladziesz oparcie tylnej kanapy.

Streczujesz.

Kanape kladziesz w pozycji stojacej za fotelami przykreconymi do palety lekko po ukosie zeby paleta nie przekraczala wysokosci 180cm.

Wszystko grubo streczyjesz i wszystko odzielasz kartonami aby sie nie odniotla skora.

Jak skora mocno sie znieksztalci moze juz nie wrocic do swojej pozycji.

Zaraz znajde moze foty to Ci wkleje i troche moze to rozjasni co napisalem po 3 browarach:grin::grin:

:hi:dzięki

Ale weź to teraz wytłumacz bezmuzgiemu Angolowi :doh::grin:

Popros go bo juz nie raz dostalem fotele tak zapakowane, ze prawie na smietnik sie nadawaly.

Ja juz pare foteli wyslalem i chyba nikt tutaj nie narzekal ( mam nadzieje:grin:).

Opublikowano
Ja tam nie muszę nikogo przekupywać a czy uda mi się dostać do kalendarza to tylko zależy od tego czy komuś będzie się podobało moje zdjęcie:naughty::decayed:

Wladi dobrze gadasz,...

a PUMA Ty przeginasz! :doh:

Artur gdzie się podziała moja fotka :whistling:

Mikaszi pisałem ze masz mi podesłać fotę

---------- Post dopisany at 22:18 ---------- Poprzedni post napisany at 22:17 ----------

Wladi a bałagan to ja mam na trzecie imię :decayed:

Opublikowano

Chyba moja stara ma na drugie bałagan :decayed::decayed::decayed:

Opublikowano

Mikaszi pisałem ze masz mi podesłać fotę

sorry może nie zauważyłem , poszło PW :wink:

Opublikowano
:hi:

józek o to biega https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zYXjLbMZFmo#! :whistling:

mikaszi wystraszyłeś wczoraj go że będę nagrywać i nie dzwonił :facepalm::grin:

ty już od 14 imprezujesz :shock3::decayed:

w Anglii to normalka w słoneczne sobotnie popołudnie, w każdym ogrodzie się impreza kręci:naughty:

tylko że impreza się skończyła a mi teraz nie dobrze od tych kilogramów mięcha i hektolitrów piwska

Opublikowano

i komu lepiej u mnie dziś za zimno na grilla :facepalm: do tego mój późno z trasy wrócił i jutro jedzie dalej :kwasny: mam nadzieje że w majówkę sobie to odbijemy :whistling:

Opublikowano
:hi:

józek o to biega https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=zYXjLbMZFmo#! :whistling:

mikaszi wystraszyłeś wczoraj go że będę nagrywać i nie dzwonił :facepalm::grin:

ty już od 14 imprezujesz :shock3::decayed:

w Anglii to normalka w słoneczne sobotnie popołudnie, w każdym ogrodzie się impreza kręci:naughty:

tylko że impreza się skończyła a mi teraz nie dobrze od tych kilogramów mięcha i hektolitrów piwska

+1 tylko, ze w Polsce i troche chlodniej:grin:

Opublikowano

niby trochę lepiej ale i tak nie ma jak to grillowanie w Polandzie , a tu jeszcze trzy miechy trzeba czekać

Opublikowano
i komu lepiej u mnie dziś za zimno na grilla :facepalm:do tego mój późno z trasy wrócił i jutro jedzie dalej :kwasny: mam nadzieje że w majówkę sobie to odbijemy :whistling:

Zamiast wspólnie spędzać czas siedzisz na forum? :whistling:

Opublikowano

u mnie było dzisiaj w słońcu 28 stopni :naughty:

Opublikowano

Witam!

Wkoncu dzisiaj znalazl sie czas i po czterech godzinach glowica wyjeta z autka teraz tylko oczekiwanie na zamowione czesci i bedzie kompletny remoncik.

Po ogledzinach denek tlokow i zaworu , ktory jest wygiety i nie chowa sie w glowicy nie widac zadnych uszkodzen po zerwaniu sie paska rozrzadu gdy auto pracowalo na wolnych obrotach tak wiec z dolem silnika wszystko jest wporzadku , mam taka nadzieje :wink:

Dolanczam kilka fotek dla zainteresowanych.

http://img46.imageshack.us/img46/5404/20130420170753.jpg

http://img811.imageshack.us/img811/1773/20130420170634.jpg - tlok z pierwszego cylindra gdzie uszkodzony zostal pierwszy zawor

http://img138.imageshack.us/img138/6213/20130420170640.jpg

http://img837.imageshack.us/img837/4509/20130420170652.jpg

http://img819.imageshack.us/img819/3954/20130420170657.jpg

Opublikowano
u mnie było dzisiaj w słońcu 28 stopni :naughty:

U mnie nieco mniej :wink:

Opublikowano
i komu lepiej u mnie dziś za zimno na grilla :facepalm:do tego mój późno z trasy wrócił i jutro jedzie dalej :kwasny: mam nadzieje że w majówkę sobie to odbijemy :whistling:

:naughty:

Opublikowano

:naughty:

Kiedy teraz do PL gonisz?

Opublikowano

Edytka to nie ta nuta :decayed:

Opublikowano

Pany jeszcze jedno a mianowicie jakiego papieru sciernego uzyc aby dobrze wyczyscic denka tlokow i powieszchnie styku uszczelki glowicy z blokiem z tego calego nagaru , syfu ???

Opublikowano

jak on juz spi przez ostatnie 48 h spał tylko 2h:facepalm: taki zawód kierowcy:facepalm:

Opublikowano

Kiedy teraz do PL gonisz?

Jeszcze dokładnie nie mam ustalonej daty wyjazdu ale coś koniec lipca , początek sierpnia no i jadę na cały miesiąc :kox: