Opublikowano 15 Maja 201313 l No ja tobie by się przydało jakieś dobre auto nareszcie:decayed: w sumie 40 tyśków to moim zdaniem dobra cena za tak dopieszczoną furkę , to w sumie prawie to samo jak byś chciał opylić osobno tajle i osobno furkę . No chyba że się nie znam 43 tysiące zł oddam z miejsca. Są do zrobienia 2 rzeczy rolka od klimy i jeden wahacz dolny. Cena wiadomo chora jak za b6 ale dostane mniej więcej jak powyciągam te rarytasy z tego auta. cena dobra jak za takie auto mi jak by ktoś dał 40 tyś to bym sprzedał
Opublikowano 15 Maja 201313 l No ja tobie by się przydało jakieś dobre auto nareszcie:decayed: w sumie 40 tyśków to moim zdaniem dobra cena za tak dopieszczoną furkę , to w sumie prawie to samo jak byś chciał opylić osobno tajle i osobno furkę . No chyba że się nie znam 43 tysiące zł oddam z miejsca. Są do zrobienia 2 rzeczy rolka od klimy i jeden wahacz dolny. Cena wiadomo chora jak za b6 ale dostane mniej więcej jak powyciągam te rarytasy z tego auta. cena dobra jak za takie auto mi jak by ktoś dał 40 tyś to bym sprzedał za Twoję 15 i zabieram
Opublikowano 15 Maja 201313 l a Ty Michale za ile pogoniłbyś swojego w F?? każdemu kto się mnie o to pyta mówię że jest bezcenny , tak jak teraz stoi to coś koło 5.000F + wiem że cena jest chora ale wiem ile są warte tajle które mam w samochodzie ---------- Post dopisany at 21:06 ---------- Poprzedni post napisany at 21:04 ---------- oczywiście bez recarosów i na pewno jeszcze bym coś powyciągał ale i tak go nie sprzedam , prędzej się sam rozleci :polew:
Opublikowano 15 Maja 201313 l No ja tobie by się przydało jakieś dobre auto nareszcie:decayed: w sumie 40 tyśków to moim zdaniem dobra cena za tak dopieszczoną furkę , to w sumie prawie to samo jak byś chciał opylić osobno tajle i osobno furkę . No chyba że się nie znam 43 tysiące zł oddam z miejsca. Są do zrobienia 2 rzeczy rolka od klimy i jeden wahacz dolny. Cena wiadomo chora jak za b6 ale dostane mniej więcej jak powyciągam te rarytasy z tego auta. cena dobra jak za takie auto mi jak by ktoś dał 40 tyś to bym sprzedał za Twoję 15 i zabieram i tak dużo chcesz dać za tyle to gołą budę dostaniesz ode mnie
Opublikowano 15 Maja 201313 l No ja tobie by się przydało jakieś dobre auto nareszcie:decayed: w sumie 40 tyśków to moim zdaniem dobra cena za tak dopieszczoną furkę , to w sumie prawie to samo jak byś chciał opylić osobno tajle i osobno furkę . No chyba że się nie znam 43 tysiące zł oddam z miejsca. Są do zrobienia 2 rzeczy rolka od klimy i jeden wahacz dolny. Cena wiadomo chora jak za b6 ale dostane mniej więcej jak powyciągam te rarytasy z tego auta. cena dobra jak za takie auto mi jak by ktoś dał 40 tyś to bym sprzedał za Twoję 15 i zabieram i tak dużo chcesz dać za tyle to gołą d*pę dostaniesz ode mnie biorę
Opublikowano 15 Maja 201313 l No ja tobie by się przydało jakieś dobre auto nareszcie:decayed: w sumie 40 tyśków to moim zdaniem dobra cena za tak dopieszczoną furkę , to w sumie prawie to samo jak byś chciał opylić osobno tajle i osobno furkę . No chyba że się nie znam 43 tysiące zł oddam z miejsca. Są do zrobienia 2 rzeczy rolka od klimy i jeden wahacz dolny. Cena wiadomo chora jak za b6 ale dostane mniej więcej jak powyciągam te rarytasy z tego auta. cena dobra jak za takie auto mi jak by ktoś dał 40 tyś to bym sprzedał za Twoję 15 i zabieram i tak dużo chcesz dać za tyle to gołą d*pę dostaniesz ode mnie biorę trochę drogo :polew::polew:
Opublikowano 15 Maja 201313 l No ja tobie by się przydało jakieś dobre auto nareszcie:decayed: w sumie 40 tyśków to moim zdaniem dobra cena za tak dopieszczoną furkę , to w sumie prawie to samo jak byś chciał opylić osobno tajle i osobno furkę . No chyba że się nie znam 43 tysiące zł oddam z miejsca. Są do zrobienia 2 rzeczy rolka od klimy i jeden wahacz dolny. Cena wiadomo chora jak za b6 ale dostane mniej więcej jak powyciągam te rarytasy z tego auta. cena dobra jak za takie auto mi jak by ktoś dał 40 tyś to bym sprzedał za Twoję 15 i zabieram i tak dużo chcesz dać za tyle to gołą d*pę dostaniesz ode mnie biorę :naughty:
Opublikowano 15 Maja 201313 l No ja tobie by się przydało jakieś dobre auto nareszcie:decayed: w sumie 40 tyśków to moim zdaniem dobra cena za tak dopieszczoną furkę , to w sumie prawie to samo jak byś chciał opylić osobno tajle i osobno furkę . No chyba że się nie znam 43 tysiące zł oddam z miejsca. Są do zrobienia 2 rzeczy rolka od klimy i jeden wahacz dolny. Cena wiadomo chora jak za b6 ale dostane mniej więcej jak powyciągam te rarytasy z tego auta. cena dobra jak za takie auto mi jak by ktoś dał 40 tyś to bym sprzedał za Twoję 15 i zabieram i tak dużo chcesz dać za tyle to gołą d*pę dostaniesz ode mnie biorę trochę drogo :polew::polew: A kto by chciał Twoją gołą d*pę oglądać
Opublikowano 15 Maja 201313 l Marcin puma ci dopłaci tylko bierz to w piz*u Mateusz szukaj dobrej poradni bo z twoimi problemami to nie wszędzie dają rady:doh: Mi już nic nie pomoże
Opublikowano 15 Maja 201313 l No ja tobie by się przydało jakieś dobre auto nareszcie:decayed: w sumie 40 tyśków to moim zdaniem dobra cena za tak dopieszczoną furkę , to w sumie prawie to samo jak byś chciał opylić osobno tajle i osobno furkę . No chyba że się nie znam 43 tysiące zł oddam z miejsca. Są do zrobienia 2 rzeczy rolka od klimy i jeden wahacz dolny. Cena wiadomo chora jak za b6 ale dostane mniej więcej jak powyciągam te rarytasy z tego auta. cena dobra jak za takie auto mi jak by ktoś dał 40 tyś to bym sprzedał za Twoję 15 i zabieram To bierz moje za 15
Opublikowano 15 Maja 201313 l bez leda same lampki led do tego jest tutaj: Żarówka Led Boczna 6xSMD3528 W5W T10 Kolor:Biały www.sklepledowy.pl
Opublikowano 15 Maja 201313 l bez leda same lampki led do tego jest tutaj: Żarówka Led Boczna 6xSMD3528 W5W T10 Kolor:Biały www.sklepledowy.pl ciekawe jak z żywotnością
Opublikowano 15 Maja 201313 l ja kiedyś kupowałem tu : Żarówka postojowa T10 W5W can bus 6 SMD 5050 xenon (3196995871) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Opublikowano 15 Maja 201313 l józek, to to samo raczej. Dobrze świecą. Rok jeżdżę i ani jedna się nie rozwaliła a mam cały środek led. odpukac