Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:hi:

94690846856656655876367.jpg

---------- Post dopisany at 11:55 ---------- Poprzedni post napisany at 11:54 ----------

Dziewczyny chce ktoś kluczyk z B7 pasuje do B6 za 80zł + 5kw

dobra cena :wink: ja mam kluczyk a nie ma kto mi go zakodować :facepalm:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

41f3184ba2e9cb3b4d3bb3bb72161199.png?1369755714

:hi:

Opublikowano

58200346857098322498876.jpg

:naughty:

Opublikowano

MMMMMMMaaalinaaa :decayed::hi:

Opublikowano

Panowie jakies pomysly, przy jezdzie okolo 20km na godzine przy naglym i gwaltownym skrecie kol slychac stuk, jakis wahacz?

Opublikowano

Dzięki, na stronie LM jest jeszcze 2666

OCZYSZCZACZ WTRYSKIWACZY DIESEL 2666

I cieszy on się większą popularnością na allegro :) Ktoś używał tego 2666?

A jak już jesteśmy przy temacie allegro, może na tam bezpiecznie kupować produkty LM? Czy też mocno je podrabiają?

Chciałem kupić tutaj widać, że handluje w większości produktami LM:

LIQUI MOLY DIESEL SYSTEM CLEANER PROLINE 5154 (3261063994) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano
Jak mogę Ci jeszcze podpowiedzieć to spróbuj dolać STP na cały bak i do tego np lepsze paliwko i zobaczysz potem po przejechaniu całego baku czy coś się zmieniło...mi trochę kopcił i teraz jest już ok:wink:

jak pisałem o STP duuużo dużo wcześniej to mnie olano a teraz doradzają noo :kox:

Opublikowano
Panowie jakies pomysly, przy jezdzie okolo 20km na godzine przy naglym i gwaltownym skrecie kol slychac stuk, jakis wahacz?

A nie przegub??

:siema:

Opublikowano

unieś koło na lewarku i pomachaj sprawdź czy są luzy :hi:

---------- Post dopisany at 12:57 ---------- Poprzedni post napisany at 12:55 ----------

A nie przegub??

:siema:

przy większych prędkościach też by strilał :kox:

Siema :decayed:

Opublikowano

Wlasnie to jest na wiekszej predkosci powyzej 20km/h , tylko czy jak podniose kolo to reka wyczuje te luzy czy cos ?

Opublikowano

2666 ja profilaktycznie używałem całą butelke na pol zbiornika oleju

---------- Post dopisany at 13:23 ---------- Poprzedni post napisany at 13:21 ----------

A jak już jesteśmy przy temacie allegro, może na tam bezpiecznie kupować produkty LM? Czy też mocno je podrabiają?

LIQUI MOLY DIESEL SYSTEM CLEANER PROLINE 5154 (3261063994) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

a czym ten drugi środek od spulunga się różni bo pierwszy raz widzę go na oczy?

Opublikowano

---------- Post dopisany at 13:23 ---------- Poprzedni post napisany at 13:21 ----------

Bo to nowosc , cała seria Pro-line wyszła nie tak dawno. Nie mam pojęcia czym dokładnie się różnią, na pewno ceną ten 5154 kosztuje w detalu ok 60zł

Opublikowano

Szukam foteli s line b7. Same przednie. Stan obojetny. Oby stelarze byly proste:wink:

Opublikowano

Bo to nowosc , cała seria Pro-line wyszła nie tak dawno. Nie mam pojęcia czym dokładnie się różnią, na pewno ceną ten 5154 kosztuje w detalu ok 60zł

ok myślałem że może bardziej skuteczny czy wydajniejszy

Opublikowano

No dobra, kupie ten 5154 i przy następnym tankowaniu będę lał ale może nie na pełen bak tylko na pół?

Ledwo co wczoraj zalałem do pełna i dolałem dawkę:

285x285.jpg

Też ma jakieś właściwości czyszczące, całą zimę lałem i teraz kończę butelkę bo nie lałem z 2-3 tankowania...

Bo w sumie to dzieje mi się jeszcze coś takiego (ma to chyba związek z PD), że jak jadę sobie delikatnie, nie za duże obroty i naprawdę minimalnie dodaje gazu to tak lekko szarparnię jak byśmy jechali wysokoobrotową benzyną mieli 6-7 tyś obrotów i puścili szybko gaz i nacisnęli z powrotem do dechy. Rzadko to się zdarza ale mimo wszystko irytuje...

Opublikowano
No dobra, kupie ten 5154 i przy następnym tankowaniu będę lał ale może nie na pełen bak tylko na pół?

Ledwo co wczoraj zalałem do pełna i dolałem dawkę:

http://autokosmetyki24.pl/public/cache/img/resources/private/offer/1/00001298/1460/a83768ad26f744ef845e8dac256d0b8d/285x285.jpg

Też ma jakieś właściwości czyszczące, całą zimę lałem i teraz kończę butelkę bo nie lałem z 2-3 tankowania...

Bo w sumie to dzieje mi się jeszcze coś takiego (ma to chyba związek z PD), że jak jadę sobie delikatnie, nie za duże obroty i naprawdę minimalnie dodaje gazu to tak lekko szarparnię jak byśmy jechali wysokoobrotową benzyną mieli 6-7 tyś obrotów i puścili szybko gaz i nacisnęli z powrotem do dechy. Rzadko to się zdarza ale mimo wszystko irytuje...

jak spulunga lalem na pol zbiornika i bylo wszystko ok to chyba 5154 tez mozna

Opublikowano

Co do tych uszczelniaczy na pompowtryski to lepiej zakupic ori uszczelki w ASO gdzie cena zabija :facepalm: czy mozna sie skusic na zamienniki BOSCHa ?

Bosch a ori to to samo. Ja bym od wymiany tych gumek zaczął.

Ok dzieki , najpierw w Sobote przeczyszcze te wtryski tym srodkiem do czyszczenia pompek bo i tak czekam na wiadomosc od mechanika czy da rade wymienic mi te uszczelki na pompkach , jak sie tego podejmie to zamowie same uszczelniacze i trza bedzie to zrobic bo kurw....ca mnie szczela z tym dymieniem az wstyd jezdzic po miescie :facepalm: wszyscy patrza na ta Audi jak na jakis stary parowoz :polew: albo na 30 letniego Trabanta :kwasny:

Opublikowano

Co do tych uszczelniaczy na pompowtryski to lepiej zakupic ori uszczelki w ASO gdzie cena zabija :facepalm: czy mozna sie skusic na zamienniki BOSCHa ?

Bosch a ori to to samo. Ja bym od wymiany tych gumek zaczął.

Ok dzieki , najpierw w Sobote przeczyszcze te wtryski tym srodkiem do czyszczenia pompek bo i tak czekam na wiadomosc od mechanika czy da rade wymienic mi te uszczelki na pompkach , jak sie tego podejmie to zamowie same uszczelniacze i trza bedzie to zrobic bo kurw....ca mnie szczela z tym dymieniem az wstyd jezdzic po miescie :facepalm: wszyscy patrza na ta Audi jak na jakis stary parowoz :polew: albo na 30 letniego Trabanta :kwasny:

hehe

Opublikowano

ja taki miałem i okazała się poduszka pod silnikiem :kwasny:

Opublikowano

ale jakby poduszki silnika to chyba powinien tez w budzie miec delikatną wibracje no nie?