Bart-S Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 ok i powiedz mi w jaki sposób zdiagnozować czy przekaźnik jest walnięty jak czyszczenie styków nie pomoże? To świec narazie nie będe ruszał Wyczyść styki i zamontuj - jak znów będzie wywalać to podmień przekaźnik z innego AVF. Barts moze bedziesz wiedział ktory bezpiecznik odpowiada za sterowanie komputerem?? NR 12 gniazdo diagnostyczne 10A ?? Bezpiecznik nie steruje komputerem Co najwyżej może go zasilić... ECU zasila kilka bezpieczników - jeden z nich jest tam gdzie przekaźnik świec (pierwszy na wewnętrznej ściance licząc od frontu auta).
patryk10015 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 byłem sprawdzic ale żeby zdjąc obudowe trzeba chyba było wyjąć te małe podszybie i wycieraczki wiec dalem spokoj podlaczylem vaga i błędy się skasowały a jak wczoraj próbowalem nie chciały się usunąc czyli te komunikaty świadczyły że niebawem albo przekaźnik albo świeczki się wysrają czy jak?
Bart-S Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 byłem sprawdzic ale żeby zdjąc obudowe trzeba chyba było wyjąć te małe podszybie i wycieraczki wiec dalem spokoj podlaczylem vaga i błędy się skasowały a jak wczoraj próbowalem nie chciały się usunąc czyli te komunikaty świadczyły że niebawem albo przekaźnik albo świeczki się wysrają czy jak? Obudowę ECU da się odkręcić bez ściągania podszybia jak masz odpowiednie narzędzia Nie wiadomo czy to świeca, czy przekaźnik czy wiązka - nie będę wróżył. Po prostu trzeba sprawdzić.
patryk10015 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 to narazie to zostwić dopoki znowu nie wywali czy sprawdzać to wszystko po kolei?
Bart-S Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 to narazie to zostwić dopoki znowu nie wywali czy sprawdzać to wszystko po kolei? Sprawdź.
macietola Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 ImageShackŽ - Online Photo and Video Hosting panowie poszukuje tego metalowego prenta od mocowania pedalow przechodzi przez hamulec i sprzeglo i one sie na nim trzymaja wiecie moze jak tego szukac pomysly mi sie juz skonczyly no nie bart:> hyhy thx za pomoc:) znaleziono Bolec 8E1721309 + Podkladki N90070306 huuuuraaaaaaa.. Witam
marcin9680 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 :hi: ---------- Post dopisany at 08:15 ---------- Poprzedni post napisany at 08:14 ---------- wkoncu ostatnia nocka zaliczona i weekend , teraz prysznic , kawka , sniadanko i trzeba wozidelko rozgrzac i silniczek swieza oliwa zalac juz nadszedl czas po dotarciu glowicy.
MARCIN607 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 :polew: weekend spałem do 7 wyspany jak nigdy :decayed:
marcin9680 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 :polew:weekend spałem do 7 wyspany jak nigdy :decayed: Ty to masz dobrze bo Ja to od 18-tej w Piatek juz nie spie i nawet nie wiem kiedy do wyrka zawitam , pewnie o 23-ciej lub pozniej
MARCIN607 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 :kox::kox::kox::kox: ZDERZAK TYLNY PARKTRONIC AUDI S4 B6 4,2 AVANT KPL (3358899118) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
serfin Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Joł joł jakies pupcie z rana jak najbardziej wskazane by dzien dobrze zaczac podlaczylem wczoraj Bose Stage I i...jestem rozczarowany jakoscia, cos mi sub kiepsko gra a podlaczalem sztukujac do ori wiazki harmana wtyczke bose 25 z ucietymi kablami. Przez sub ida mi normalnie wokale itp jakby gral jak zwykly glosnik, niepowinny przez suba isc jedynie niske tony samego dzwieku bez wokali?
Rekomendowane odpowiedzi