Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chcialbym do swojej B6 wstawic ori aluski 18 z sline i... zamierzam kupic ori 18" sline 9 ramienne 8j ET43, czy takie parametry sa dobre fela bedzie ladnie siedziec? Nie bedzie o zacisk ocierac? Oraz aluski takie beda dobrze lezec wzgledem obrysowki autka?tzn nie za mocno schowane w nadkolu? Nie chce zabardzo bawic sie w dystanse

U mnie przy et43 i zaciskach 320mm wchodzi na styk, fajnie to wygląda :wink:

Jakby ktoś chciał to we wtorek będę miał swoje 312 z jarzmami na handel :wink:

Tapnięte z SGS III

320 założyłeś? Ooo pochwalisz mi się po weekendzie!

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Chcialbym do swojej B6 wstawic ori aluski 18 z sline i... zamierzam kupic ori 18" sline 9 ramienne 8j ET43, czy takie parametry sa dobre fela bedzie ladnie siedziec? Nie bedzie o zacisk ocierac? Oraz aluski takie beda dobrze lezec wzgledem obrysowki autka?tzn nie za mocno schowane w nadkolu? Nie chce zabardzo bawic sie w dystanse

Tapnięte z SGS III

Miki ty masz jakiś temat ze swoim furaczem :naughty:

---------- Post dopisany at 21:02 ---------- Poprzedni post napisany at 21:01 ----------

a tak przy okazji to :hi::wink:

Tematu nie ma bo fura stoi jak koza :wink:

Tapnięte z SGS III

Opublikowano
Prawda Kaju, wtedy nie będą piszczeć klocki.

:polew:

Za czasów jak latałem w PL w piekarni jako kierownik, to młody na warsztacie mi taki numer odstawił w Sprinterze. Pierwsze praktyki i dali mu klocki do wymiany, akurat w moim służbowym sprintku. Łapy upierdolone od oleju, bo wcześniej miał "chrzest" (chłopaki odkręcili korek spustowy, który wpadł do wiaderka z starym olejem, a młody musiał go z tego wiadra wyciągnąć - mało myślący zapuścił łape w ten ciepły olej, ale skubany korek wyciągnął :grin: co więcej - też z mojego sprintera :polew:) i nie wiem jak to zrobił, czy łapy wytarł w szmate niedokładnie i potem chciał z tarcz zetrzeć jakieś ślady, czy co, ale użył zapewne tej samej szmaty. Ja w nocy przyjeżdżam na firme, podjeżdżam pod bramy załadunkowe, a ABS jak mi zaczął robić masaż nogi i dyskoteke na blacie, to ino paczałem, co by nie zaparkować w żywopłot :facepalm::grin:

Opublikowano

Tapnięte z SGS III

Spoko, zrobimy jakiś spot z Marcino :wink:

Tapnięte z SGS III

Opublikowano

Tapnięte z SGS III

Spoko, zrobimy jakiś spot z Marcino :wink:

Tapnięte z SGS III

:good:

Opublikowano

Dzieki za info chlopaki, a z tą wsią...to tekstu Twojego Hammer nie skumałem moze dlatego, że dzisiaj trzeźwy jestem ;) pytalem o info bo zakupilem zaciski 320mm i na obecne 17" 8J et35 wszystko cacy wejdzie i zastanawiam sie jakie bezpieczne et przy ori 18"8J wziac by nie bylo komplikacji z zaciskami jak tez aby kola nie byly za mocno schowane w nadkolu

Opublikowano

Tak ogólnie to mam założony z jednej strony 312 a z drugiej 320 :grin:

Tak to jest jak coś się kupuje przez internet - kupiłem na forum i dostałem dwa lewe... No ale w końcu w opisie było "zaciski 320mm" a nie komplet L+P ehhhh...

Mam już zacisk na drugą stronę, w poniedziałek wymieniam :wink:

Tapnięte z SGS III

Opublikowano

Kaju, to się ciesz, żeś na trasę od razu nie pocisnął :naughty:

P.S.

Nadwozie

Avant

Rocznik

2009

Silnik

3.0 TDI V6

Nastąpiła jakaś zmiana gabloty? :eusathink::whistling:

Opublikowano

Pany ma ktoś zrzucony przedni zderzak? Potrzebuję info z jakiego materiału jest zrobiony zderzak i dokładka, bo będę rzeźbił całość w jedną część i potrzebuję do spawarki spoiwo kupić, a nie wiem, jakie jest oznaczenie. Sam niestety nie mam możliwości zobaczyć, bo nie mam dostępu do auta, a chcę mieć spoiwo na czwartek, bo będę na kilka godzin w Polsce, to bym go sobie zrobił...

---------- Post dopisany at 20:41 ---------- Poprzedni post napisany at 20:40 ----------

Kaju, to się ciesz, żeś na trasę od razu nie pocisnął :naughty:

P.S.

Nadwozie

Avant

Rocznik

2009

Silnik

3.0 TDI V6

Nastąpiła jakaś zmiana gabloty? :eusathink::whistling:

Się pracuje, to się ma :polew:

Opublikowano

C6, B8, Q7? :kox:

Opublikowano
DOMIN wielkie dzięki za podwójna pomoc w dzisiejszych kodowaniach! :decayed::banan::drinks::drunk:

Jozek wilekie dzieki za mini spota i za wlepy!! :wink::kox:

Ja również przyłączam się do podziękowań, Domin i Artur po flaszce , ja pije :decayed::grin::wink:

Artur dzięki za załatwienie tematu do końca z RNSem :thumbup1::thumbup1:

Opublikowano
C6, B8, Q7? :kox:

:guma:

Opublikowano
:ssij::naughty:
Opublikowano
:banan:
Opublikowano

popkorn.pl_erotyka_352217.jpg

popkorn.pl_dziewczyny_352297.jpg

Opublikowano

Ja pie.. dudas :slina:

Opublikowano

Musiałem się podzielić :kox:

Opublikowano
DOMIN wielkie dzięki za podwójna pomoc w dzisiejszych kodowaniach! :decayed::banan::drinks::drunk:

Jozek wilekie dzieki za mini spota i za wlepy!! :wink::kox:

Ja również przyłączam się do podziękowań, Domin i Artur po flaszce , ja pije :decayed::grin::wink:

Artur dzięki za załatwienie tematu do końca z RNSem :thumbup1::thumbup1:

spoko dobrze, że był telefon do przyjaciela :decayed:

Opublikowano

że tak dodam pierwszego posta w ów temacie - ilu jest posiadaczy aut bez dachu na forum? Może by wyodrębnić np. "kabrioszwadron", albo jakieś inne cuś;p Ok, do rzeczy:D Kto zna przyczyny migania świateł postojowych przy załączonej funkcji CLH (moduł z końcówką F) - mnie już brak pomysłów - normalnie światła świecą, miganie występuje tylko z prawej strony i wyłącznie przy użyciu CLH - normalnie pozycje działają właściwie.