Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Fanta ogarnąłeś już dokładkę:naughty:

tak przywiozłem ją dzisiaj po pracy ale musze wjechać na kanał i ją zamontować... przymierze ale czy bede z nia latac to okaze sie :decayed: zrobimy ankiete czy podoba się czy wiocha..:decayed: nie jestem do niej do końca przekonany :kwasny:

Ktoś przecież zimą musi odśnieżać Kraków :decayed:

no pewnie, lepsze odśnieżanie Krakowa niż Zabełkowa :grin:

Załatwię Ci fuchę po godzinach :grin:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
fffff:decayed:

Nom :thumbdown:

Kiera leży itp ale nie mam jak jechać bez modułu. Może ten tunel usa bym jeszcze przytaczał. Czytaleś coś temat?

cos tam liznołem , ogarnie sie:decayed:

to biorę :decayed:
Opublikowano
H4mm3r powiedz mi lubisz krytykowac innych ludzi nie?? Popatrz na swoje auto czy nie nadaje sie przypadkiem do odsniezania heheh dobrze ze zrobiles silnik i skrzynie bo tak to juz by sie calkiem to rozlecialo hehe zamiast wkladac kase non stop w mody to pamietaj ze pierwsza rzecza jaka trzeba zrobic jest zadbanie o stan techniczny autka a nie jezdzic pasciem byle by tylko wygladalo:wink:

Pablo ale co Ty możesz wiedzieć o moim aucie, tam już niema co modzić. Że z fantą się tak bratacie to jeden drugiego broni ale o tym że silnik i skrzynię wyremontowałem w tym roku i nie mało mnie to kosztowało, to pewnie o tym Ci już nie powiedział. Miałem pecha z tym rozrządem, więc wstawiłem nowy silnik, bo dwa razy kopać w tym samym mija się z celem. A że fanta niema dystansu do własnej osoby, to jego problem ale niech się każdemu nie żali na lewo i prawo jak się go siemian albo h4mm3r czepia...

Opublikowano

Ja sie czepie wladiego zaloz ten znaczek bo jakis h*jowo bez niego jest ;)

Haaaaa

Sent from my телефон

Opublikowano

Haaaaa

Sent from my телефон

Tak jest prosze Pana tylko prosze się mnie już nie czepiać...............:polew::polew:
Opublikowano

Haaaaa

Sent from my телефон

Tak jest prosze Pana tylko prosze się mnie już nie czepiać...............:polew::polew:

Jak nie zalozysz to zglosze to wyzej ;)

A na powaznie Wladi jutro podrzuce Twoj kawalek plastiku do pomalowania. Kolega dzwonil ze kupil nowy pedzelki wiec bedzie malinka ;)

Sent from my телефон

Opublikowano
Fanta ogarnąłeś już dokładkę:naughty:

tak przywiozłem ją dzisiaj po pracy ale musze wjechać na kanał i ją zamontować... przymierze ale czy bede z nia latac to okaze sie :decayed: zrobimy ankiete czy podoba się czy wiocha..:decayed: nie jestem do niej do końca przekonany :kwasny:

Ktoś przecież zimą musi odśnieżać Kraków :decayed:

no pewnie, lepsze odśnieżanie Krakowa niż Zabełkowa :grin:

Załatwię Ci fuchę po godzinach :grin:

spoko każdą fuchę ostatnio łapie :grin:

Opublikowano

Marcin zajebioza tylko niech dokładki nie maluje:naughty: jutro puszczę przelew :wink:

Opublikowano
H4mm3r powiedz mi lubisz krytykowac innych ludzi nie?? Popatrz na swoje auto czy nie nadaje sie przypadkiem do odsniezania heheh dobrze ze zrobiles silnik i skrzynie bo tak to juz by sie calkiem to rozlecialo hehe zamiast wkladac kase non stop w mody to pamietaj ze pierwsza rzecza jaka trzeba zrobic jest zadbanie o stan techniczny autka a nie jezdzic pasciem byle by tylko wygladalo:wink:

Pablo ale co Ty możesz wiedzieć o moim aucie, tam już niema co modzić. Że z fantą się tak bratacie to jeden drugiego broni ale o tym że silnik i skrzynię wyremontowałem w tym roku i nie mało mnie to kosztowało, to pewnie o tym Ci już nie powiedział. Miałem pecha z tym rozrządem, więc wstawiłem nowy silnik, bo dwa razy kopać w tym samym mija się z celem. A że fanta niema dystansu do własnej osoby, to jego problem ale niech się każdemu nie żali na lewo i prawo jak się go siemian albo h4mm3r czepia...

tak jak i Ty z siemianem :decayed: tak tak braci sie nie traci te słowa mówią wszystko :wink:

Opublikowano

Wladimir kupiłeś dupe es?

Opublikowano
Wladimir kupiłeś dupe es?
Ja vol:banan::kox:
Opublikowano

Co prawda to nie jest A4, ale musiałem się podzielić dzisiejszym odkryciem na parkingu :facepalm::decayed:

oxxx.jpg

Opublikowano
Co prawda to nie jest A4, ale musiałem się podzielić dzisiejszym odkryciem na parkingu :facepalm::decayed:

http://imageshack.us/a/img594/8222/oxxx.jpg

ło karwa:facepalm::grin:

Opublikowano

Kurde ukradł mój projekt:polew::polew:

Opublikowano

zakładaj bixsiory wywal znaczek i bedzie :kox:

i na glebę z nią :decayed:

dorzuć jakiś dystans i będzie malina :kox:

panie gleba w tym kraju to bylaby masakra:facepalm:tyle ty wysepek i progow ze urwal bym pewnie cos

Opublikowano

H4mm3r on sie nie zali tylko widze ze non stop jakas szydera idzie to sie tak nie da przeciez :facepalm:

Opublikowano

Ja tam jakoś daje radę mientkie fajki:grin::wink:

Opublikowano

wyluzujta ludziska:decayed::decayed:

Opublikowano
Ja tam jakoś daje radę mientkie fajki:grin::wink:

tak tak mietkie fajki :grin: a Ty dozbrajasz się w dlugą lufe :decayed:

581570_587788904593693_1745110342_n.jpg

ciekawe dlaczego :whistling:jakis kompleks ?? :grin: