Opublikowano 28 Września 201312 l chyba po trasie od Dominika te laski nazbierałeś Wandej A stała jedna w lesie na 50tce taka mocno opalona:decayed:
Opublikowano 28 Września 201312 l właśnie lipa teraz coś jest kiedyś to mi tam łeb latał w te i we wte bo takie lalunie stały
Opublikowano 28 Września 201312 l właśnie lipa teraz coś jest kiedyś to mi tam łeb latał w te i we wte bo takie lalunie stały zima idzie i pouciekały do swoich norek
Opublikowano 28 Września 201312 l właśnie lipa teraz coś jest kiedyś to mi tam łeb latał w te i we wte bo takie lalunie stały zima idzie i pouciekały do swoich norek dobre tyle , że józek zima im nie straszna i nawet wtedy stoją ty a widziałeś jaki wysyp koło Kościerzyny się zrobił witam panowie:wink:
Opublikowano 28 Września 201312 l właśnie lipa teraz coś jest kiedyś to mi tam łeb latał w te i we wte bo takie lalunie stały zima idzie i pouciekały do swoich norek dobre tyle , że józek zima im nie straszna i nawet wtedy stoją ty a widziałeś jaki wysyp koło Kościerzyny się zrobił witam panowie:wink: Truskawa ode mnie z rodziny mają działkę w Olpuchu. Blisko to do Ciebie??
Opublikowano 28 Września 201312 l Siema z rana ekipa Szybkie pytanie, jak sie wyciąga kierunki w Naszych błe 6 ?
Opublikowano 28 Września 201312 l z boku wystarczy podważyć Audi RS4 8H B7 8E Lenkrad Lochleder Lederlenkrad Multifunktion 8E0419091CT 8UD | eBay taką chce i taką sobie pizgne
Opublikowano 28 Września 201312 l trzymałem taką w ręku i się zakochałem w niej ale najpierw trzeba ogarnąć s-line potem kierownica A jak z podłączeniem poduchy, nie będzie problemu ? znaczy się podpasuje p&p ?
Opublikowano 28 Września 201312 l z boku wystarczy podważyć Audi RS4 8H B7 8E Lenkrad Lochleder Lederlenkrad Multifunktion 8E0419091CT 8UD | eBay taką chce i taką sobie pizgne Całe zło tej kiery jest takie , że nie ma multifunkcji i dla mnie odpadła w przedbiegach kiedy wybierałem kiere do siebie
Opublikowano 28 Września 201312 l no nie no to bedziesz przekladał pinologie:decayed: Turzol dokładnie:wink: