Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
To wie ktoś co z tym mikrostykiem/krańcówką?
Dzisiaj się nie dogadasz wszyscy już na.ebani:grin::grin:
  • Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Co prawda mam odwrotnie bo mi się nie zapala ale przez mikrostyk. U mnie nie wyskakuje bo zabił sie syfem i stoi.

;-)

Sony Xperia Tapatalk 4.

Opublikowano
Co prawda mam odwrotnie bo mi się nie zapala ale przez mikrostyk. U mnie nie wyskakuje bo zabił sie syfem i stoi.

;-)

Sony Xperia Tapatalk 4.

To u mnie przy zamkniętych drzwiach pokazuje, że otwarte są :decayed:

Opublikowano
Help

http://a4-klub.pl/showthread.php?t=290022

Sony Xperia Tapatalk 4.

Przepraszam kolego ale przeczytalem temat z watku jaki podales i dalej nie kumam czy mozesz napisac o co dokladnie pytasz ? pszepraszam jeszcze raz

Opublikowano

Ciężko dostać A a C i inne po 170 zl góra tylko co za niego pasuje?

Sony Xperia Tapatalk 4.

Opublikowano
kurfa mać siemian sprzedał moje dekory :doh::doh::doh::doh::doh::doh::doh::doh::doh::doh::doh::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

znajda sie nastepne :wink:

no a tak to pracujesz stać cię a ich nie kupiłeś :doh::polew:

:grin::grin::grin::grin:

Opublikowano
Ciężko dostać A a C i inne po 170 zl góra tylko co za niego pasuje?

Sony Xperia Tapatalk 4.

Kurcze nie wiem co pasuje podmienic za "A" :eusathink: mi jak siadl N75 sterujacy turbina to poprostu podmienilem tez od EGR-u bo i tak mam go odlaczonego i wsio hula , kolejny zapasowy mialem z oznaczeniem 1J0 906 627 A i tez hulal jak nalezy.

Opublikowano

I ten z egr miał taką samą wtyczkę? I filtr na sobie?

Zawsze się dziwię jak to podmienić jak wtyczka nie pasuje?

Sony Xperia Tapatalk 4.

Opublikowano
I ten z egr miał taką samą wtyczkę? I filtr na sobie?

Sony Xperia Tapatalk 4.

Tak dokladnie wszystko bylo to samo , wlasnie przegladam Ebay i patrze na te zawory N75 z koncowka "A" i "C" i nie ma zadnej roznicy.

Jak chcesz to masz linka i rozejzyj sie po zdjeciach owych zaworow to moze cos Ci to pomoze

8E0 906 627 | eBay

---------- Post dopisany at 00:26 ---------- Poprzedni post napisany at 00:18 ----------

Przegladam te zawory i wszystkie maja wejscie pod wtyczke w ksztalcie litery D , jedynie trafilem na jeden zawor do 2.5 TDi z 2000r. gdzie wtyczka jest inna , prostokatna.

Opublikowano

Tego C nie miałem okazji widzieć wiec nie wiem czy pasuje ale napewno nie zamienie N18 z N75 bo musiałem ciąć wypust na N18.W jednym jest środkiem a w drugim bokiem i wtyczka nie pasi. Znajac zycie to ten C jest z wtyczką N18

Owszem D ale inne.

Sony Xperia Tapatalk 4.

Opublikowano

Tu masz zdjecia tych N75

Pierwsze z koncowka C

T2e_C16_ZHJH8_FHRHP63_OBSTSz_c_TRg_60_12.jpg

Drugie z koncowka A

KGr_Hq_R_gw_E91q_o_P_g_BPq_Nv_Ce_FRg_60_12.jpg

I trzeci zawor z prostokatna wtyczka z poczatkowym numerem 1H0 ... ze starszych modeli audi

T2e_C16h_HJIk_FHSTuwzh8_BR3p1nvw0w_60_12.jpg

Opublikowano

No właśnie i mojego tu nie ma. :-(

Podobno taka lipa tylko miedzy czerwcem a grudniem 2002 była.

Sony Xperia Tapatalk 4.

Opublikowano
No właśnie i mojego tu nie ma. :-(

Sony Xperia Tapatalk 4.

No to nie wiem juz jaka wtyczka jest u Ciebie , masz moze jakies zdjecie pogladowe ?

---------- Post dopisany at 00:42 ---------- Poprzedni post napisany at 00:41 ----------

To kup taki A lub C wraz z wtyczka , utnij Twoja wtyczke i zarob nowa wtyczke zeby te najbardziej popularne zawory pasowaly do wtyczki

Opublikowano

Generalnie to na pierwszym zdjęciu widać ze jest taka prowadnica z boku na wtyczce u mnie jest na srodku jakies 2mm w prawo.

Bym zmienił wtyczkę ale podobno mój N75 inaczej działa. Zresztą po podmianie jestem pewny.

Dzięki za pomoc. Kumple też mimo posiadania a4 tego nie widzieli i kazdy ma taki podlaczany do obudowy filtra.

Sony Xperia Tapatalk 4.

Opublikowano
Generalnie to na pierwszym zdjęciu widać ze jest taka prowadnica z boku na wtyczce u mnie jest na srodku jakies 2mm w prawo.

Sony Xperia Tapatalk 4.

No ciezko mi co kolwiek powiedziec bo z taka wtyczka nie widzialem , jedynie Ci pozostaje zakupic nowy jak nie znajdziesz uzywki takiej jak potrzebujesz lub jak pisalem wczesniej zmienic wtyczke na taka "normalna" :facepalm:

Moze jak ludziska wstana rano po balangach to ktos jeszcze rano zajrzy tu i Ci cos podpowie w tym temacie , sorki ale zabiles mi cwieka z ta wtyczka zwlaszcza , ze piszesz ze oba zawory od turbiny i EGR roznia sie wtyczkami.

---------- Post dopisany at 00:59 ---------- Poprzedni post napisany at 00:56 ----------

Ale moze jak wtyczka jest inna to inaczej tez piny powinny byc podpiete , na odwrot i moze dlatego ten co zalozyles to nie dzialal jezeli rozumiesz co mam na mysli. Czyli + z - musial by byz podpiety na odwrot , sprawdz moze sa oznaczenia ktory pin to + i -

Opublikowano

Sobie też zabiłem bo sporo się grzebie w autach a moje mnie pokonało. ;-)

Sony Xperia Tapatalk 4.

Opublikowano
Sobie też zabiłem bo sporo się grzebie w autach a moje mnie pokonało. ;-)

Sony Xperia Tapatalk 4.

:grin: tak bywa coz masz co robic przez weekend

Opublikowano

Z tym + - możesz mieć rację. Bo jak oskrobalem N18 tą prowadnice i podłączyłem to nie wstaje turbo wcale.

Sony Xperia Tapatalk 4.