Skocz do zawartości
IGNOROWANY

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:siema: z rana.

Od rana w trasie. Tiry na poboczach i jedna cytryna ze zbitym ryjem. Ha i moja dokładka na trytytkach zaspy wytrzymała:-)

• Odpowiedzi 86 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jozek726

5807

• Wandej

4734

• wladi

3818

• kaju

3324

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Wczoraj wybrałem się w małą trasę z bratem i wracając z niej, będąc już ok 20 km od domu (godz. 21:00), wyszło na to, że nie ma żadnej przejezdnej drogi w tym kierunku :facepalm: nawet krajowa jedynka była nieprzejezdna :facepalm:

ostatecznie po wielu poszukiwaniach, kombinacjach, wyciągania auta z rowu do domu dotarłem o 8 rano :decayed::facepalm: dobrze, że nie jechałem B6 :whistling:

Swoją drogą nie rozumiem jak można dopuścić, by taka droga krajowa była nieprzejezdna...

Opublikowano
:siema:
Opublikowano

:siema: z rana

Czas trochę poszaleć :decayed:

image.jpg

Opublikowano

Nie narzekajmy :) Ja wczoraj wybrałem najdłuższą drogę do domu, próbowałem zmusić autko do poślizgnięcia :D Miałem jechać do Wrocławia, ale nie zaryzykowałem i odwołałem zajęcia...

Opublikowano
:siema::siema:
Opublikowano

uj z taką pogodą:kwasny: Dzisiaj widziałem blaszany garaż na oplu astrze:decayed:

Opublikowano

uj z taką pogodą:kwasny: Dzisiaj widziałem blaszany garaż na oplu astrze:decayed:

Sprawdz cenke prendzikiem

Opublikowano

Sprawdz cenke prendzikiem

Czekam na kompana z roboty który dzwoni do serwisu do jakiegoś kierasa:wink: Jak będzie dam znać

Opublikowano

Wal na.telefon i nr. Byś mi podał od razu.:doh: już mialem kpl wysłać a jeszcze w czarnej d*pie jestem. Jakby co dasz radę kupić i wysłać do Domina?

Opublikowano

tylko to :wink:

Opublikowano
Wal na.telefon i nr. Byś mi podał od razu.:doh: już mialem kpl wysłać a jeszcze w czarnej d*pie jestem. Jakby co dasz radę kupić i wysłać do Domina?

Nie pracuje tamten dzisiaj więc się nie dowiem:kwasny:

Opublikowano

Co tu dzisiaj taka cisza...józek nie opier...się z tym gipsem:decayed:

Opublikowano

Jak tam panowie mija weekend ;)

Sent from my телефон