Opublikowano 27 Grudnia 201312 l elita szukam strony gdzie mógł bym pobrać za free "Hobbit: Pustkowie Smauga" z polskim dubbingiem , nie z napisami jak by ktoś coś to będę wdzięczny Daj spokój z tym Pl dubbingiem:facepalm: zj***li film tym dubbingiem moim zdaniem bo czujesz się jak na bajce disneya:kwasny: ---------- Post dopisany at 11:20 ---------- Poprzedni post napisany at 11:19 ---------- elita szukam strony gdzie mógł bym pobrać za free "Hobbit: Pustkowie Smauga" z polskim dubbingiem , nie z napisami jak by ktoś coś to będę wdzięczny A w ogóle jest tak wersja? W wersji kamerkowej może już coś znajdziesz... Pierwsza część miała dubbing PL i był ujowy. Mikaszi przeszukaj thepiratebay.se:wink:
Opublikowano 27 Grudnia 201312 l elita szukam strony gdzie mógł bym pobrać za free "Hobbit: Pustkowie Smauga" z polskim dubbingiem , nie z napisami jak by ktoś coś to będę wdzięczny Daj spokój z tym Pl dubbingiem:facepalm: zj***li film tym dubbingiem moim zdaniem bo czujesz się jak na bajce disneya:kwasny: ---------- Post dopisany at 11:20 ---------- Poprzedni post napisany at 11:19 ---------- elita szukam strony gdzie mógł bym pobrać za free "Hobbit: Pustkowie Smauga" z polskim dubbingiem , nie z napisami jak by ktoś coś to będę wdzięczny A w ogóle jest tak wersja? W wersji kamerkowej może już coś znajdziesz... Pierwsza część miała dubbing PL i był ujowy. Mikaszi przeszukaj thepiratebay.se:wink: nie ukrywam zjeba.i ten dubbing w pierwszej części Hobbita Drugą część z napisami też już obejrzałem i naprawdę daje radę ale wyczytałem że wchodzi do kin z polskim dubbingiem i też chciałem zobaczyć
Opublikowano 27 Grudnia 201312 l elita szukam strony gdzie mógł bym pobrać za free "Hobbit: Pustkowie Smauga" z polskim dubbingiem , nie z napisami jak by ktoś coś to będę wdzięczny Daj spokój z tym Pl dubbingiem:facepalm: zj***li film tym dubbingiem moim zdaniem bo czujesz się jak na bajce disneya:kwasny: ---------- Post dopisany at 11:20 ---------- Poprzedni post napisany at 11:19 ---------- elita szukam strony gdzie mógł bym pobrać za free "Hobbit: Pustkowie Smauga" z polskim dubbingiem , nie z napisami jak by ktoś coś to będę wdzięczny A w ogóle jest tak wersja? W wersji kamerkowej może już coś znajdziesz... Pierwsza część miała dubbing PL i był ujowy. Mikaszi przeszukaj thepiratebay.se:wink: nie ukrywam zjeba.i ten dubbing w pierwszej części Hobbita Drugą część z napisami też już obejrzałem i naprawdę daje radę ale wyczytałem że wchodzi do kin z polskim dubbingiem i też chciałem zobaczyć Na wersje HD poczekasz do marca/kwietnia chyba że Ci wersja Cam nie przeszkadza
Opublikowano 27 Grudnia 201312 l Józek jak tam gira...biegasz już...po piwo? kolego lipa trochę, kość nie do końca zrośnięta. gips powinien być ale zrezygnowałem:decayed: ale ogólnie nie jest źle
Opublikowano 27 Grudnia 201312 l No to rzeczywiście lipa chyba się pośpieszyłeś ze zdjęciem gipsu i teraz nawet nie potańcujesz na Sylwestra:wink:
Opublikowano 27 Grudnia 201312 l Kuźwa mi cały czas po głowie chodzi air ale na dojazdy do pracy trochę za duża fantazja:grin:
Opublikowano 27 Grudnia 201312 l wladi uważaj bo on chyba za dużo wypił :polew:Wypił jak wypił ale jeszcze pewnie nayebany:decayed: do sylwka będzie go trzymać Józek jak tam gira...biegasz już...po piwo? kolego lipa trochę, kość nie do końca zrośnięta. gips powinien być ale zrezygnowałem:decayed: ale ogólnie nie jest źle moja młodsza też tak zrobiła, a po kilku latach musieli łamać i nastawiać bo doszli ze się krzywo zrosły kości, tyle że to w ręce:kwasny:
Opublikowano 27 Grudnia 201312 l https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=caKTkJgsnEo AVE Silesia
Opublikowano 27 Grudnia 201312 l ---------- Post dopisany at 13:26 ---------- Poprzedni post napisany at 13:25 ---------- Józek jak tam gira...biegasz już...po piwo? kolego lipa trochę, kość nie do końca zrośnięta. gips powinien być ale zrezygnowałem:decayed: ale ogólnie nie jest źle a zabiegi fizjoterapeutyczne przyjmowałeś na przyśpieszenie zrostu kostnego?
Opublikowano 27 Grudnia 201312 l teraz jest masakra bo dopiero będę coś wiedział dopiero 7 stycznia, tam wszystko pozamykane na razie. MA SA KRA z naszą służbą zdrowia
Opublikowano 27 Grudnia 201312 l wladi uważaj bo on chyba za dużo wypił :polew:Wypił jak wypił ale jeszcze pewnie nayebany:decayed: do sylwka będzie go trzymać Józek jak tam gira...biegasz już...po piwo? kolego lipa trochę, kość nie do końca zrośnięta. gips powinien być ale zrezygnowałem:decayed: ale ogólnie nie jest źle moja młodsza też tak zrobiła, a po kilku latach musieli łamać i nastawiać bo doszli ze się krzywo zrosły kości, tyle że to w ręce:kwasny: a ja odebrałem zdjęcia kręgosłupa. wyszła mi zmiana wysokości trzonu kręgu th6 z cechą kompresyjnego złamania trzonu... także tego, juzd ajfołn waj topatok
Opublikowano 27 Grudnia 201312 l Ty już lepiej nie przypominaj:p memory five wladi i wszystko jasne :-)