Opublikowano 31 Grudnia 201312 l Na pewno połowa ulicy pójdzie z dymem , mam takich 5 Po 180 strzałów na jeden Zdrówko i do rana Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Opublikowano 31 Grudnia 201312 l Pany do tych bardziej trzeźwo myślących Mam pytanie odnośnie wyzutni rakiet Trzeba zrywać tą wieżchnią warstwę czy to raczej samo sie rozpiep... http://img.tapatalk.com/d/14/01/01/u4uhy3uq.jpg Na instrukcji pisze tylko żeby postawić na równej powierzchni i odpalić Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk nic nie zrywaj, ale uważaj, bo jak pierdolnie to jak dzik w sosne kaju bazgroli na iPhonie via Tapatalk
Opublikowano 31 Grudnia 201312 l No w końcu to raz w roku , trzeba przypomnieć angolom że mają sąsiada ze wschodu Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Opublikowano 31 Grudnia 201312 l Rozjebawszy całą street Mikaszi wypił kolejnego beera:-) z Polandu :-)
Opublikowano 31 Grudnia 201312 l No w końcu to raz w roku , trzeba przypomnieć angolom że mają sąsiada ze wschodu Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk jakiego wschodu!? chciałeś napisać "trzeba pokazać gamoniom jak się bawią kozacy z centrum kaju bazgroli na iPhonie via Tapatalk
Opublikowano 31 Grudnia 201312 l I BĘDZIE ZABAWA ale cycków nie było kaju bazgroli na iPhonie via Tapatalk
Opublikowano 31 Grudnia 201312 l Auto z alu felgami. Portfel cały wypchany plnami, eurusami i funtami hehehe
Opublikowano 31 Grudnia 201312 l Bedzie sie działo No to elita jeszcze raz wszystkiego naj w tym nowym , więcej kasy żeby było za co rezać to co w głowie siedzi Zdrówko Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk
Opublikowano 31 Grudnia 201312 l No to ostatnie minuty i oby nowy rok był lepszy od tego. Najlepszego i zdrowia.
Opublikowano 31 Grudnia 201312 l Trieci teraz czekamy na angielski New Year Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk