Opublikowano 7 Lutego 201412 l obczajcie pierwszy klip-kuzwa że to ktoś pamięta :polew::polew:http://a4-klub.pl/slaskie-91/tacierzynstwo-191446/index78.html#post4068785
Opublikowano 7 Lutego 201412 l medalu nie chce chyba że ten ze sroczi ale złoty Żeby medal dostać to chociaż musisz potrafić podskoczyć na 15cm:decayed: weż bo znowu się połanie Ty nie pyskuje
Opublikowano 7 Lutego 201412 l jozek726 ogarnąłeś tapicerkę tylnej klapy nie, bo mi na głowę deszcz padał Przez zamkniętą klapę ciężko to ogarnąć trza było otworzyć klapę i wtedy nie pada
Opublikowano 7 Lutego 201412 l U kolega mało uważnie czyta temat:whistling: Pany z d*py fajne z gęby to chyba ten mały najładniejszy :polew::doh:
Opublikowano 7 Lutego 201412 l weźcie dajcie i uprawnienia to zrobię tu porządek i co jeszcze, może medal dawaj mi disco polo jakieś! ja innego nie znam
Opublikowano 7 Lutego 201412 l medalu nie chce chyba że ten ze sroczi ale złoty Żeby medal dostać to chociaż musisz potrafić podskoczyć na 15cm:decayed: weż bo znowu się połanie Ty nie pyskuje :polew: jak kulas?
Opublikowano 7 Lutego 201412 l medalu nie chce chyba że ten ze sroczi ale złoty Żeby medal dostać to chociaż musisz potrafić podskoczyć na 15cm:decayed: weż bo znowu się połanie Ty nie pyskuje Marcin jest stary sportsmen przecie dlatego się mądrzy:decayed: Nawet przed kompem Ma przepaskę na bani + frotkę na nadgarstku ---------- Post dopisany at 22:58 ---------- Poprzedni post napisany at 22:58 ---------- weźcie dajcie i uprawnienia to zrobię tu porządek i co jeszcze, może medal dawaj mi disco polo jakieś! ja innego nie znam Aleś suchara zaj.ebal aż mnie sztuczny ząb zabolał
Opublikowano 7 Lutego 201412 l medalu nie chce chyba że ten ze sroczi ale złoty Żeby medal dostać to chociaż musisz potrafić podskoczyć na 15cm:decayed: weż bo znowu się połanie Ty nie pyskuje Marcin jest stary sportsmen przecie dlatego się mądrzy:decayed: Nawet przed kompem Ma przepaskę na bani + frotkę na nadgarstku ja karierę sportowca jak na hali zerwałem 2gi raz wiązadło-teraz NBA action max-i to na dwa razy żeby się nie zmachać-a Ty powiesz jeszcze słowo :decayed:
Opublikowano 7 Lutego 201412 l jozek726 ogarnąłeś tapicerkę tylnej klapy nie, bo mi na głowę deszcz padał Przez zamkniętą klapę ciężko to ogarnąć trza było otworzyć klapę i wtedy nie pada wkurzało mnie bo padało dziś cały dzień i lipa kaju fajna nutka :banan:
Opublikowano 7 Lutego 201412 l medalu nie chce chyba że ten ze sroczi ale złoty Żeby medal dostać to chociaż musisz potrafić podskoczyć na 15cm:decayed: weż bo znowu się połanie Ty nie pyskuje Marcin jest stary sportsmen przecie dlatego się mądrzy:decayed: Nawet przed kompem Ma przepaskę na bani + frotkę na nadgarstku ja karierę sportowca jak na hali zerwałem 2gi raz wiązadło-teraz NBA action max-i to na dwa razy żeby się nie zmachać-a Ty powiesz jeszcze słowo :decayed: Kolano?
Opublikowano 7 Lutego 201412 l medalu nie chce chyba że ten ze sroczi ale złoty Żeby medal dostać to chociaż musisz potrafić podskoczyć na 15cm:decayed: weż bo znowu się połanie Ty nie pyskuje Marcin jest stary sportsmen przecie dlatego się mądrzy:decayed: Nawet przed kompem Ma przepaskę na bani + frotkę na nadgarstku ja karierę sportowca jak na hali zerwałem 2gi raz wiązadło-teraz NBA action max-i to na dwa razy żeby się nie zmachać-a Ty powiesz jeszcze słowo :decayed: Kolano? kostka-najgorsze że po rekonstrukcji-ale ...uj raz się żyje-teraz lajtowo plażuweczka tudzież streetball ale bez szaleństw :decayed:
Opublikowano 7 Lutego 201412 l Zer0 - Bania u Cygana - YouTube:banan::banan: widze, że idziemy w tych samych klimatach
Opublikowano 7 Lutego 201412 l Zer0 - Bania u Cygana - YouTube:banan::banan: widze, że idziemy w tych samych klimatach TA gdzie bania tam Domin
Opublikowano 7 Lutego 201412 l medalu nie chce chyba że ten ze sroczi ale złoty Żeby medal dostać to chociaż musisz potrafić podskoczyć na 15cm:decayed: weż bo znowu się połanie Ty nie pyskuje Marcin jest stary sportsmen przecie dlatego się mądrzy:decayed: Nawet przed kompem Ma przepaskę na bani + frotkę na nadgarstku ja karierę sportowca jak na hali zerwałem 2gi raz wiązadło-teraz NBA action max-i to na dwa razy żeby się nie zmachać-a Ty powiesz jeszcze słowo :decayed: Kolano? kostka-najgorsze że po rekonstrukcji-ale ...uj raz się żyje-teraz lajtowo plażuweczka tudzież streetball ale bez szaleństw :decayed: Ja już teraz też myślałem że coś złamałem albo więzadło bo 4 tygodnie mineły i pełnej sprawności jeszcze nie odzyskałem. No ale dzisiaj po rozgrzaniu kostka chodzi jak trzeba:good: