Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/kompletne-quatro-nowy-wal-319272/#post4122765

pierwsza osoba która zmienia quattro na ośkę (mniej pali zapewne :facepalm:)

jechałem tym autem i niestety nie mogę nic dobrego o tych napędach napisać...

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/kompletne-quatro-nowy-wal-319272/#post4122765

słuchamy dalej

Opublikowano

słuchamy dalej

niech lepiej właściciel się wypowie czy ogarnął temat mega wibracji na każdym biegu podczas przyśpieszania :whistling:

Opublikowano

Moja B6 w sedanie 1,8t fwd pali po miescie ok. 11L wg wskazan komputera to norma chyba czy za duzo? Auto jezdzi tylko po miescie krotkie odcinki po 3-4km w jedna strone, Miasto 60tys ulice uklad pruski czyli nie ma gdzie rozpedzic sie i co chwila jakies skrzyzowanie i piesi na drodze. To mysle ile by mi w Q palila :P

Opublikowano

:siema

---------- Post dopisany at 12:45 ---------- Poprzedni post napisany at 12:44 ----------

Moje 1.8t w,11 pali po trasie ostatnio. 100-1300km/h.

Opublikowano

Ojej a masz podstawe 150km czy zawirusowana? Mi pali 11-12L ale to mowie mam krotkie odcinki do pokonania. Jakie realne jest spalanie po miescie tego silnika w B6 bez Q i programu podstawa fabryczna.

Opublikowano
Ojej a masz podstawe 150km czy zawirusowana? Mi pali 11-12L ale to mowie mam krotkie odcinki do pokonania. Jakie realne jest spalanie po miescie tego silnika w B6 bez Q i programu podstawa fabryczna.

mam soft na 180KM w Q i bez różnicy 16 czy 19 cali. ale zobaczymy czy poprawi się po zmianie wtrysków od lpg :kox:

Co myślicie ?

DSC_3308.jpg

Opublikowano

Marcin ty masz pod wzgledem hardware'u podstawe AVJ? i zawirusowana na 180km? To da sie wyciagnac 30km na podstawowych podzespolach?

Opublikowano

ja mam sam soft z sportec-u

http://www.sportec.ch/page3993.html

bezpieczny jak kazdy "firmowy" gotowiec

---------- Post dopisany at 13:01 ---------- Poprzedni post napisany at 13:00 ----------

trochę paczetatnio w temat http://a4-klub.pl/turbo-chiptuning-tuning-mechaniczny-15/b5-b6-b7-modyfikacje-1-8t-1342/index175.html i mam ochotę na ciut więcej-200 spokojnie pęka w avj więc może paści zostaną u mnie i będzie zabawa w szmoc.

Opublikowano

Ale do podkrecania mocy przez chiptuning w AVJ 1.8T 150KM , do powiedzmy 180-190KM nie potrzeba wiekszych wtryskow, lepszego sprzegla? Bo chyba AVJ 150KM ma inne slabsze sprzeglo niz wersja fabryczna 163KM i ta ostat ia mozna spokojnie chipowac na wieksza moc

Opublikowano

Ja jak coś i tam muszę sprzęgło zrobić. Ale tak jak mam teraz to spikojnie dsje radę. na 200+ wtryski muszą być wieksze wydech icek itp. I wieksza butla od gazu :-).

Panowie jak,macie pomocowane kratke s-line i kratkę z es? U,mnie to nawet się trzyma ale muszę ja na fest jakoś zamocować-jakieś sugestie??

Opublikowano

opaski kablowe

kratka esy w ramce sline przeciez to sie wogole nie trzyma

zaczepy sa w innych miejscach i zeby dobrze siadla trzeba je wszystkie uciac :facepalm: potem mialem zamontowana calosc na 4 opaskach, jak dobrz eje osadzisz to bedzie je mao co widac

do mnie kolega z klubu przyjezdzal i jak ogladal to nawet nie zauwazyl ze sa

troche to mnie wkurzalo i na dzien dzisiejszy wrocilem do ori grillow a esowe odpoczywaja w garazu

---------- Post dopisany at 18:25 ---------- Poprzedni post napisany at 18:23 ----------

mam soft na 180KM w Q i bez różnicy 16 czy 19 cali. ale zobaczymy czy poprawi się po zmianie wtrysków od lpg :kox:

Co myślicie ?

http://s27.postimg.org/5ity8b12n/DSC_3308.jpg

te listwy wogole tam nie pasuja

Opublikowano

I ich nie będzie :decayed:

Ja mam zacsepy w kratce po 2 góra i dół i jakoś się zaczepiły. Jak się mocno pociągnie wychodzą. W piatek wjade na kanał i coś trzebo pokleic :doh:. Trytytka musi być:grin:

Opublikowano
I ich nie będzie :decayed:

Ja mam zacsepy w kratce po 2 góra i dół i jakoś się zaczepiły. Jak się mocno pociągnie wychodzą. W piatek wjade na kanał i coś trzebo pokleic :doh:. Trytytka musi być:grin:

to jakos do mnie nie przemawialo wiec je wszytskie out bo to ma sie trzymac porzadnie a nie zeby myslec czy jeszcze mam dolny grill czy tez juz zgubilem :wink:

Opublikowano

U mnie dokładka jest dokladana ti chyba ori s-line też nie będzie się sam trzymał :thumbdown:

Opublikowano

wyjmujac obie kartki z ramek czyli s-line i s4 i porownujac zaczepy w jakich sa miejscach to ja nie wiem jak niektorzy mowia ze to sie dobrze trzyma na tych kilku ktore zostaly lub niektorzy pisza ze wszytsko pasuje :shock3:

zastanawiam sie tylko czy mowa o tych samych grillach wtedy

Opublikowano

U mnie się trzyma ale tak że jak,szarpniesz wcale nie za mocno to wychodzi całość. strach jechać że wyskoczy przy dziurze itp :doh: tam myślę żeby ramke pierw na stałe jakoś zamontować a później wpasować kratkę.

Opublikowano
U mnie się trzyma ale tak że jak,szarpniesz wcale nie za mocno to wychodzi całość. strach jechać że wyskoczy przy dziurze itp :doh: tam myślę żeby ramke pierw na stałe jakoś zamontować a później wpasować kratkę.

ja mialem grill zamocowany opaskami a sam grill siedzial dobrze (jesli to moge tak nazwac) w ramce

nie bylo opcji zeby ramke zgubic

Opublikowano

U mnie poprzedni właściciel bardzo podciał kratk. Mógłbyś w wolnej chwili strzelić pare fotek Twoje kpl? Jestem ciekawy jak masz to zrobione. Może mi coś w montażu pomoże.

Opublikowano
U mnie poprzedni właściciel bardzo podciał kratk. Mógłbyś w wolnej chwili strzelić pare fotek Twoje kpl? Jestem ciekawy jak masz to zrobione. Może mi coś w montażu pomoże.

jak mi sie uda to jutro podrzuce bo dzis oprocz pracy d*py z domu nie wychylam :bag: