Opublikowano 8 Marca 201412 l tu nie chodzi o kraj, tylko o własne życie i zdrowie. Lepiej kupić sobie 16 z dobrymi oponami niż 19 z łysymi i zrobić sobie krzywdę i innym, takie moje zdanie.
Opublikowano 8 Marca 201412 l Pany mógłby ktoś zarzucić linkiem do tego letniego OEM , grubo myślę nad wyprawą na tą imprezkę i chciałem trochę zamydlić oczy mojej drugiej połówce Michal piaalem ci przeloz wyjazd z uk na 1-2 sierpien to polecimy na 3 auta jak ten kolega co pisal w watku u ciebie tez sie bedzie dalej pisal:wink: Ja jade na 100% na letni zlot:decayed: No to który po drodze mnie zgarnie z Londynu na pokład? Jak nie boisz sie 250 latac po autobahnie to ja mam wolne miejsce AKNem wysarpałem 245, więc te 5 mi różnicy nie zrobi
Opublikowano 8 Marca 201412 l Pany mógłby ktoś zarzucić linkiem do tego letniego OEM , grubo myślę nad wyprawą na tą imprezkę i chciałem trochę zamydlić oczy mojej drugiej połówce Michal piaalem ci przeloz wyjazd z uk na 1-2 sierpien to polecimy na 3 auta jak ten kolega co pisal w watku u ciebie tez sie bedzie dalej pisal:wink: Ja jade na 100% na letni zlot:decayed: Tylko że ta decyzja o terminie wyjazdu do PL nie zależy tylko odemnie Ja na letni też jadę
Opublikowano 8 Marca 201412 l Sam jedziesz ? Bo ja tak sie teraz zastanawiam , bo ponoć nie wozi się drzewa do lasu
Opublikowano 8 Marca 201412 l Sam jedziesz ? Bo ja tak sie teraz zastanawiam , bo ponoć nie wozi się drzewa do lasu swój chłop!
Opublikowano 8 Marca 201412 l decayed: no to postanowione ---------- Post dopisany at 01:06 ---------- Poprzedni post napisany at 01:00 ---------- Trasa 300 km przez Szczecin albo 240km przez Szczecinek i ten sam czas dojazdu
Opublikowano 8 Marca 201412 l decayed: no to postanowione---------- Post dopisany at 01:06 ---------- Poprzedni post napisany at 01:00 ---------- Trasa 300 km przez Szczecin albo 240km przez Szczecinek i ten sam czas dojazdu To za dużo razem się nie pojedzie, bo pewnie uderzysz na 2 i do góry gdzieś uciekniesz? My z Andrzejem dołem będziemy lecieć ---------- Post dopisany at 23:14 ---------- Poprzedni post napisany at 23:08 ---------- a kuku!
Opublikowano 8 Marca 201412 l decayed: no to postanowione---------- Post dopisany at 01:06 ---------- Poprzedni post napisany at 01:00 ---------- Trasa 300 km przez Szczecin albo 240km przez Szczecinek i ten sam czas dojazdu To za dużo razem się nie pojedzie, bo pewnie uderzysz na 2 i do góry gdzieś uciekniesz? My z Andrzejem dołem będziemy lecieć ---------- Post dopisany at 23:14 ---------- Poprzedni post napisany at 23:08 ---------- http://img.tapatalk.com/d/14/03/09/7yzuqany.jpg a kuku! O kto to kur... :decayed:
Opublikowano 9 Marca 201412 l Sam jedziesz ? Bo ja tak sie teraz zastanawiam , bo ponoć nie wozi się drzewa do lasu na tym zlocie to jakieś kobitki będą?
Opublikowano 9 Marca 201412 l Sam jedziesz ? Bo ja tak sie teraz zastanawiam , bo ponoć nie wozi się drzewa do lasu na tym zlocie to jakieś kobitki będą? o mnie zapomniałeś