Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Tak jak zawsze, tylko leży i się kurzy.

no to podjade po nią przy najbliższej okazji :decayed:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Drut w oryginale jest na takie blachy ktorych już po rozebraniu nie założsz. Ja skręciłem go z mechnizmem na zwykłe opaski skręcane metalowe:wink:

Endriu nie oszukuj:decayed: toc to ołowiane gówno które sie zacismie drugi raz:wink:

Ja tam to wy.ebałem od razu i złożyłem na święcące opaseczki:decayed: jakby ktoś chciał to mam cały mechanizm od lędzwi z silnikami tylko bez druta:wink:

Opublikowano
:siema:
Opublikowano
Czy ktoś demontował lędźwia od fotela....pękł mi ten drut co je trzyma i muszę coś z tym zrobić ewentualnie jak ten drut wytargać bo jest na jakieś blaszki zaciskowe:whistling:

Jak cos dzwoń do mnie mam przekladke fotela w jednym palcu po ostatnim rezaniu ;)

---------- Post dopisany at 10:44 ---------- Poprzedni post napisany at 10:44 ----------

:siema:

Dawaj foto :decayed:

Opublikowano

Panowie chce wymienic w swoim sedanie tyly z korbek na elektryke i czy boczki tylnych drzwi sa identyczne w sedanie i avancie? Nie musze zwracac na to uwagi przy poszukiwaniach boczkow? Czy maja jakies roznice w ksztalcie mocowaniach itp?

---------- Post dopisany at 12:54 ---------- Poprzedni post napisany at 12:20 ----------

Ale chyba miażdżąco trudne pytanie tu zapodałem :D

Opublikowano

Boczki są takie same, ramka szyby jest inna.

Opublikowano

Dzieki za info

---------- Post dopisany at 13:21 ---------- Poprzedni post napisany at 13:06 ----------

Boczki wlasnie kupione pod elektryke, wiazki w boczki tez sa i silniczki juz, czekam na pozostale wiazki i zabieram sie za mod tylnej elektryki :) a do tego skusily mnie zakupione chromowane przyciski 4x heh bo moda tego mialo nie byc

Opublikowano

Robiłem przelew za graty dla R7 JAREK i w tytule wpisałem "kukurydza"...... yebany mi przysłał jakieś nasiona i napisał że kukurydzy nie miał ale jak zasieje te to też będzie ok:eusathink::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

no to masz wreszcie swoja kukurydze:polew:

Opublikowano
Robiłem przelew za graty dla R7 JAREK i w tytule wpisałem "kukurydza"...... yebany mi przysłał jakieś nasiona i napisał że kukurydzy nie miał ale jak zasieje te to też będzie ok:eusathink::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew:

Ty już mi też dobry przelew zrobiłeś ze wszystkie księgowe się śmiały:decayed:

Opublikowano

:polew::polew::polew:

Opublikowano

wladi może to "maryśka" w nasionach - co Ci szkodzi zasiać :grin: :grin: :grin:

Opublikowano

Ty Marian nie pomyślałem o tym:naughty: trza spróbować:grin:

Opublikowano

qedegaha.jpg

Wina plytki? Czy czegos innego? Wpisuje ulice w RNSe i takie cos mi wyskakuje

Opublikowano

wyczyść laser

Opublikowano

Jakiś ciul mi parchem jakimś zajął miejsce pod domem :polew:

DSC_0002.jpg

Opublikowano

padlem :polew:

Opublikowano

Jak wyrośnie to Wam powiem co to było hehe

Opublikowano

Nie powiem tylko dasz puścić pare buszków :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Nie powiem tylko dasz puścić pare buszków :decayed: :decayed: :decayed:

Ja Ci puszcze :grin::grin: sam wypale:pali::decayed: