Opublikowano 9 Kwietnia 201412 l Panowie ogarnął ktoś TV cyfrową w tunerze jakimkolwiek, żeby to dobrze odbierało ? Chodzi mi o antenę głównie
Opublikowano 9 Kwietnia 201412 l 2 kenwoody na tylnych bocznych szybach łapią w promieniu ok 40 km od miasta bez zmiany nadajnika, oczywiście podczas jazdy.
Opublikowano 9 Kwietnia 201412 l Panyorientujecie się może czy wiązka od air bag off jest podciągnieta do podsufitki a4 b6 z maja 2002r ? watpie aby w naszych autach były jakiekolwiek gratisy mój jest z grudnia 2002 i nie ma bo twój jest modelowy 2003 a tam opcja kontrolki szła zamiast wizytownika a nie jak w modelowych 2002 do wyświetlacza w lampce podsufitki... no nic jak nikt sie nie orientuje to trza by tunel wywalić i sprawdzić piny w module airbag
Opublikowano 9 Kwietnia 201412 l józef evrybady na czerwono no i teraz "młody" różowy stawia!! :decayed::decayed:
Opublikowano 9 Kwietnia 201412 l Dawaj co trzeba i gdzie należy teraz, a nie się k**wa za piwkowanie bierzesz! a tutaj ma disco lecieć różowa fajo
Opublikowano 9 Kwietnia 201412 l Dawaj co trzeba i gdzie należy teraz, a nie się k**wa za piwkowanie bierzesz! a tutaj ma disco lecieć różowa fajo o to to to
Opublikowano 9 Kwietnia 201412 l Dawaj co trzeba i gdzie należy teraz, a nie się k**wa za piwkowanie bierzesz! a tutaj ma disco lecieć różowa fajo o to to to to to to , wszystko jest
Opublikowano 9 Kwietnia 201412 l Toz chyba 7 kwietnia poszedl kompletny gwint KW w licytacji za 800zl na alledrogo i to ktorys z kolegow z forum chwycil Karwasz twarz, muszę wertować teraz alldrogo
Opublikowano 9 Kwietnia 201412 l Pany i Panie szukam nazwy dla firmy swojej. Podrzućcie propozycję bo mam mentlik w głowie:wink: Mechanika + sprzedaż części Myślałem nad auto-unia ale nie wiem czy to już nie zastrzeżone:whistling:A i niech mi któryś tylko tarcz ode mnie nie kupi:decayed:
Opublikowano 9 Kwietnia 201412 l Pany i Panie szukam nazwy dla firmy swojej. Podrzućcie propozycję bo mam mentlik w głowie:wink: Mechanika + sprzedaż częściMyślałem nad auto-unia ale nie wiem czy to już nie zastrzeżone:whistling:A i niech mi któryś tylko tarcz ode mnie nie kupi:decayed: "Wandrzej Oszukista - płać i płacz" :banan:
Opublikowano 9 Kwietnia 201412 l Pany i Panie szukam nazwy dla firmy swojej. Podrzućcie propozycję bo mam mentlik w głowie:wink: Mechanika + sprzedaż częściMyślałem nad auto-unia ale nie wiem czy to już nie zastrzeżone:whistling:A i niech mi któryś tylko tarcz ode mnie nie kupi:decayed: "Wandrzej Oszukista - płać i płacz" :banan: :polew: Kaju ja jednak chcę coś zarobić
Opublikowano 9 Kwietnia 201412 l Pany i Panie szukam nazwy dla firmy swojej. Podrzućcie propozycję bo mam mentlik w głowie:wink: Mechanika + sprzedaż częściMyślałem nad auto-unia ale nie wiem czy to już nie zastrzeżone:whistling:A i niech mi któryś tylko tarcz ode mnie nie kupi:decayed: "Wandrzej Oszukista - płać i płacz" :banan: :polew: Kaju ja jednak chcę coś zarobić pamiętaj synuś, ze mną nie zginiesz
Opublikowano 9 Kwietnia 201412 l Wandrzej, za dzisiejszy dil masz pokój z Wladim na OEMie - żebyście sobie mogli w ciszy i spokoju popcornu stukać ile wlezie
Opublikowano 9 Kwietnia 201412 l Auto-division i jest git O to nie głupie je:whistling: Reszta `cie wiedziałem że będzie szydera:przebiegly: