Opublikowano 21 Kwietnia 201412 l alarm jest audi a immo DOG-BLOCK E IN SPiiD Tak myślałem że to DOG tylko gdzie to kupić w detalu... Ja np. mogę Ci zamówić. Jutro zobaczę ile to kosztuje. Z góry dzięki ---------- Post dopisany at 09:49 ---------- Poprzedni post napisany at 09:48 ---------- alarm jest audi a immo DOG-BLOCK E IN SPiiD Tak myślałem że to DOG tylko gdzie to kupić w detalu... ale kupić urządzenie? czy obudowie karty, jeżeli obudowę to piszesz ze chcesz kupić i za 25 zł przysyłają nowa Całe urządzenie.
Opublikowano 21 Kwietnia 201412 l napiłbym się z Wami Panowie a ile to roboty?! sierpień co raz bliżej za tydzień ruszamy z zapisami jak jest Ostrów to mam wesele więc letni zlot odpada
Opublikowano 21 Kwietnia 201412 l Jak zaprosisz to wpadniemy na wesele:decayed: na szczescie nie moje
Opublikowano 21 Kwietnia 201412 l Jak zaprosisz to wpadniemy na wesele:decayed: na szczescie nie moje Ale to nie robi damy radę
Opublikowano 21 Kwietnia 201412 l Zwykłe składane bez foto ile pinów nie wiem:decayed: Daj na pv ile:wink:
Opublikowano 21 Kwietnia 201412 l Wladi masz w RYJ!!Byłeś i co mówiłem...że będę szukał!! Ale że co? że lustra!