Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty oszukisto ćfikaj te 40% (czyt. przelew:decayed:) i dawaj adres, bo wysył czeka przyszykowany :punish: potem jak wejdziesz w kolejke, to miesiąc będziesz czekał :grin:

• Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

---------- Post dopisany at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany at 22:40 ----------

Opublikowano

Ty oszukisto ćfikaj te 40% (czyt. przelew:decayed:) i dawaj adres, bo wysył czeka przyszykowany :punish: potem jak wejdziesz w kolejke, to miesiąc będziesz czekał :grin:

Kurfa kajosław zapomniałem na śmierc:doh: Zara robie

Opublikowano

a ja musze Wam powiedzieć że jednak żałuje, że nie poszedłem w 19 cali :kwasny:

i dzisiaj zajawiłem się luftem... i tak jak miałem już nic nie rezać tak widzę, że chyba pójdę torem - Nie sprzedam, będę robił.. Airride mader faker musi być :kox::kox::kox: bo straszna koza na tym gwincie

btw

kto mi opedorli dokładkę sline na przód w przyzwoitej klubowej cenie :decayed: ??

Opublikowano
jak dlugo czeka sie na odp z B6D? :)

Ja jestem ze, to nic że nie ma mnie w komisji ale i tak mam najwięcej do powiedzenia :kox:

:lol1::guma::hahaha::grzywa:

Opublikowano

Kaju no i reszta speców wiecie coś może na temat przepalających się lampek w licznikach w B5tkach? siostra pisała mi, że już tylko jedna lampeczka świeci w jej B5 z 1996 dieselku i podczas jazdy nocą jest lipa na liczniku. idzie to jakos samemu ogarnac? tzn zakupic lampki i wymienic czy jakis inny powod jest takiego stanu rzeczy? pytam tu bo kilku z Was przesiadło się z B5 na B6 i temat może być wam znany.

Opublikowano

Kurfa kajosław zapomniałem na śmierc:doh: Zara robie

Od razu do miecza klękaj :grin:

kto mi opjerdoli kolbe za sline na przód w przyzwoitej klubowej cenie :decayed: ??

Wladi jest na etacie :grin:

jak dlugo czeka sie na odp z B6D? :)

Ja jestem ze, to nic że nie ma mnie w komisji ale i tak mam najwięcej do powiedzenia :kox:

:lol1::guma::hahaha::grzywa:

paczcie go jaki fifarafa :grin:

Opublikowano

i dzisiaj zajawiłem się luftem... i tak jak miałem już nic nie rezać tak widzę, że chyba pójdę torem - Nie sprzedam, będę robił.. Airride mader faker musi być :kox::kox::kox: bo straszna koza na tym gwincie

btw

kto mi opedorli dokładkę sline na przód w przyzwoitej klubowej cenie :decayed: ??

Wrzucałem dzisiaj link przód za czysta a tyl bez wydechód za 360 cały zdes:naughty:

Opublikowano
Kaju no i reszta speców wiecie coś może na temat przepalających się lampek w licznikach w B5tkach? siostra pisała mi, że już tylko jedna lampeczka świeci w jej B5 z 1996 dieselku i podczas jazdy nocą jest lipa na liczniku. idzie to jakos samemu ogarnac? tzn zakupic lampki i wymienic czy jakis inny powod jest takiego stanu rzeczy? pytam tu bo kilku z Was przesiadło się z B5 na B6 i temat może być wam znany.

ma licznik na żarówkach, więc to żadna nowość, jak zgasną wszystkie i wymiana nic nie daje, to wtedy się trzeba martwić i szukać licznika, bo ścieżki na płycie poprzepalane, ale tak, to kupujesz 8 albo 10 żarówek (nie pamiętam jakie, zapytaj u nas w Battalionie) i sam to ogarniesz.

Opublikowano

o to to :przebiegly::przebiegly::przebiegly:

Opublikowano

btw

Wrzucałem dzisiaj link przód za czysta a tyl bez wydechód za 360 cały zdes:naughty:

podeślij Panie :hi::decayed:

Opublikowano

i dzieki Kaju za odp (tak liczyłem, że właśnie Ty udzielisz sie w tym Temacie) to czekam na wtyczki od Ciebie i zabieram sie za mod wiazki F z wtyczkami z B7 i puszczam tył w elektrykę :wink:

Opublikowano

Wpadł Kał(j) i pozamiatał(j) :polew::polew::polew: kutfa Fanta poyebało Was jeszcze trochę to air już będzie jak koza:polew::polew::polew::polew:

Opublikowano

Łooo Pany co ja by tu dzisiaj nawrzucał. Otworzyłem folder z dawno nie słuchanymi nutkami. Jutro zabieram wszystko do auta. :banan:

Opublikowano

dopiero teraz przed kompa siadłem :decayed:

droga, tańszą chce :grin::naughty:

a tył to pod dwururke i z pdc

Opublikowano
Wpadł Kał(j) i pozamiatał(j) :polew::polew::polew: kutfa Fanta poyebało Was jeszcze trochę to air już będzie jak koza:polew::polew::polew::polew:

poczkaj Ty, przyjadziesz do mnie na działkje, to Ci siódemkje zaplikuje dodupnie na dziń dybry :grin: dobra pany zawijam :brzydkibanan: bo rano do gebelsów zawijam :facepalm:

Opublikowano

dopiero teraz przed kompa siadłem :decayed:

droga, tańszą chce :grin::naughty:

a tył to pod dwururke i z pdc

Poruchać za darmo może jeszcze być chciał?:decayed: