Opublikowano 22 Kwietnia 201412 l Ty oszukisto ćfikaj te 40% (czyt. przelew:decayed:) i dawaj adres, bo wysył czeka przyszykowany potem jak wejdziesz w kolejke, to miesiąc będziesz czekał
Opublikowano 22 Kwietnia 201412 l ---------- Post dopisany at 22:45 ---------- Poprzedni post napisany at 22:40 ----------
Opublikowano 22 Kwietnia 201412 l Ty oszukisto ćfikaj te 40% (czyt. przelew:decayed:) i dawaj adres, bo wysył czeka przyszykowany potem jak wejdziesz w kolejke, to miesiąc będziesz czekał Kurfa kajosław zapomniałem na śmierc:doh: Zara robie
Opublikowano 22 Kwietnia 201412 l a ja musze Wam powiedzieć że jednak żałuje, że nie poszedłem w 19 cali i dzisiaj zajawiłem się luftem... i tak jak miałem już nic nie rezać tak widzę, że chyba pójdę torem - Nie sprzedam, będę robił.. Airride mader faker musi być :kox: bo straszna koza na tym gwincie btw kto mi opedorli dokładkę sline na przód w przyzwoitej klubowej cenie ??
Opublikowano 22 Kwietnia 201412 l jak dlugo czeka sie na odp z B6D? Ja jestem ze, to nic że nie ma mnie w komisji ale i tak mam najwięcej do powiedzenia
Opublikowano 22 Kwietnia 201412 l Kaju no i reszta speców wiecie coś może na temat przepalających się lampek w licznikach w B5tkach? siostra pisała mi, że już tylko jedna lampeczka świeci w jej B5 z 1996 dieselku i podczas jazdy nocą jest lipa na liczniku. idzie to jakos samemu ogarnac? tzn zakupic lampki i wymienic czy jakis inny powod jest takiego stanu rzeczy? pytam tu bo kilku z Was przesiadło się z B5 na B6 i temat może być wam znany.
Opublikowano 22 Kwietnia 201412 l Kurfa kajosław zapomniałem na śmierc:doh: Zara robie Od razu do miecza klękaj kto mi opjerdoli kolbe za sline na przód w przyzwoitej klubowej cenie ?? Wladi jest na etacie jak dlugo czeka sie na odp z B6D? Ja jestem ze, to nic że nie ma mnie w komisji ale i tak mam najwięcej do powiedzenia paczcie go jaki fifarafa
Opublikowano 22 Kwietnia 201412 l a ja musze Wam powiedzieć że jednak żałuje, że nie poszedłem w 19 cali i dzisiaj zajawiłem się luftem... i tak jak miałem już nic nie rezać tak widzę, że chyba pójdę torem - Nie sprzedam, będę robił.. Airride mader faker musi być :kox: bo straszna koza na tym gwincie btw kto mi opedorli dokładkę sline na przód w przyzwoitej klubowej cenie ?? Wrzucałem dzisiaj link przód za czysta a tyl bez wydechód za 360 cały zdes:naughty:
Opublikowano 22 Kwietnia 201412 l Kaju no i reszta speców wiecie coś może na temat przepalających się lampek w licznikach w B5tkach? siostra pisała mi, że już tylko jedna lampeczka świeci w jej B5 z 1996 dieselku i podczas jazdy nocą jest lipa na liczniku. idzie to jakos samemu ogarnac? tzn zakupic lampki i wymienic czy jakis inny powod jest takiego stanu rzeczy? pytam tu bo kilku z Was przesiadło się z B5 na B6 i temat może być wam znany. ma licznik na żarówkach, więc to żadna nowość, jak zgasną wszystkie i wymiana nic nie daje, to wtedy się trzeba martwić i szukać licznika, bo ścieżki na płycie poprzepalane, ale tak, to kupujesz 8 albo 10 żarówek (nie pamiętam jakie, zapytaj u nas w Battalionie) i sam to ogarniesz.
Opublikowano 22 Kwietnia 201412 l a ja musze Wam powiedzieć że jednak żałuje, że nie poszedłem w 19 cali i dzisiaj zajawiłem się luftem... i tak jak miałem już nic nie rezać tak widzę, że chyba pójdę torem - Nie sprzedam, będę robił.. Airride mader faker musi być :kox: bo straszna koza na tym gwincie btw kto mi opedorli dokładkę sline na przód w przyzwoitej klubowej cenie ?? Wrzucałem dzisiaj link przód za czysta a tyl bez wydechód za 360 cały zdes:naughty: podeślij Panie
Opublikowano 22 Kwietnia 201412 l fanta leniu w ciekawych masz Dokladka zderzaka Spojler s line Audi A4 8e0 B6. (4143024028) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Opublikowano 22 Kwietnia 201412 l http://a4-klub.pl/b6-division-175/ciekawe-aukcje-allegro-ebay-all-b6-263182/index44.html#post4217762
Opublikowano 22 Kwietnia 201412 l i dzieki Kaju za odp (tak liczyłem, że właśnie Ty udzielisz sie w tym Temacie) to czekam na wtyczki od Ciebie i zabieram sie za mod wiazki F z wtyczkami z B7 i puszczam tył w elektrykę
Opublikowano 22 Kwietnia 201412 l Wpadł Kał(j) i pozamiatał(j) :polew: kutfa Fanta poyebało Was jeszcze trochę to air już będzie jak koza:polew::polew:
Opublikowano 22 Kwietnia 201412 l Łooo Pany co ja by tu dzisiaj nawrzucał. Otworzyłem folder z dawno nie słuchanymi nutkami. Jutro zabieram wszystko do auta.
Opublikowano 22 Kwietnia 201412 l fanta leniu w ciekawych masz Dokladka zderzaka Spojler s line Audi A4 8e0 B6. (4143024028) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. dopiero teraz przed kompa siadłem droga, tańszą chce a tył to pod dwururke i z pdc
Opublikowano 22 Kwietnia 201412 l Wpadł Kał(j) i pozamiatał(j) :polew: kutfa Fanta poyebało Was jeszcze trochę to air już będzie jak koza:polew::polew: poczkaj Ty, przyjadziesz do mnie na działkje, to Ci siódemkje zaplikuje dodupnie na dziń dybry dobra pany zawijam bo rano do gebelsów zawijam
Opublikowano 22 Kwietnia 201412 l fanta leniu w ciekawych masz Dokladka zderzaka Spojler s line Audi A4 8e0 B6. (4143024028) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. dopiero teraz przed kompa siadłem droga, tańszą chce a tył to pod dwururke i z pdc Poruchać za darmo może jeszcze być chciał?