Bielun22 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Dzieńdoberek nie ma to jak poranne rezanko... schowki pod fotele
Artur82 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 a jesli przestał pikać ten glsobniczek to on czy moze gdzies indziej szukać przyczyny?
Bielun22 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 chopy jak wsadzić te tylne blaszki co trzymaja schowki pod fotelami co sie w nie śrubke wkręca... przednie wsadziłem ale tylne za hu.. nie chcą wejść bo jest o pół mniejsza dziurka
Wandej Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 a jesli przestał pikać ten glsobniczek to on czy moze gdzies indziej szukać przyczyny? a czujnik wstecznego dziala?Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
feniks Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 chopy jak wsadzić te tylne blaszki co trzymaja schowki pod fotelami co sie w nie śrubke wkręca... przednie wsadziłem ale tylne za hu.. nie chcą wejść bo jest o pół mniejsza dziurka wchodzą tylko cza się namęczyć
serfin Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 chopy jak wsadzić te tylne blaszki co trzymaja schowki pod fotelami co sie w nie śrubke wkręca... przednie wsadziłem ale tylne za hu.. nie chcą wejść bo jest o pół mniejsza dziurka Hej ja jak montowalem schowki pod fotele w zeszlym tygodniu to tez o tym myslalem jak to ogarnac i poprostu czesc blaszek wlozylem odwrotnie i tez jest git [emoji41]
miszka Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Łeba , Ustka , Darłówko , Jarosławiec , Kołobrzeg , Mielno Dzisiaj Świnoujście
serfin Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Komu dobrze a ja dzis dyzur a wolalbym nad jezioro wypad zrobic ;/
miszka Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Pany ile trzeba czekać na kasę jeżeli chodzi o przelew miedzy polskimi bankami ? W UK to jest maks minuta , dwie a tutaj widzę że dalej porażka
serfin Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Jak inne banki to dobe jak te same banki to minuta
miszka Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Komu dobrze a ja dzis dyzur a wolalbym nad jezioro wypad zrobic ;/To głównie dla dzieciaków Ogólnie stwierdze że Kołobrzeg i Mielno są przereklamowane , najlepiej jeżeli chodzi o wakacje z dziećmi to moim zdaniem jest w Łebie i Darłówku
Gość Edyta Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 No widzisz miszka a dla mnie Łeba przereklamowana ;-)
Artur82 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 a jesli przestał pikać ten glsobniczek to on czy moze gdzies indziej szukać przyczyny? a czujnik wstecznego dziala?Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 a jak to sprawdzić?
Wandej Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Niech ktoś Ci spokrzy czy swiatla się zapalają
Artur82 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Opublikowano 5 Sierpnia 2014 Niech ktoś Ci spokrzy czy swiatla się zapalają światła się zapalają
Rekomendowane odpowiedzi