Opublikowano 5 Sierpnia 201412 l a jesli przestał pikać ten glsobniczek to on czy moze gdzies indziej szukać przyczyny?
Opublikowano 5 Sierpnia 201412 l chopy jak wsadzić te tylne blaszki co trzymaja schowki pod fotelami co sie w nie śrubke wkręca... przednie wsadziłem ale tylne za hu.. nie chcą wejść bo jest o pół mniejsza dziurka
Opublikowano 5 Sierpnia 201412 l a jesli przestał pikać ten glsobniczek to on czy moze gdzies indziej szukać przyczyny? a czujnik wstecznego dziala?Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Opublikowano 5 Sierpnia 201412 l chopy jak wsadzić te tylne blaszki co trzymaja schowki pod fotelami co sie w nie śrubke wkręca... przednie wsadziłem ale tylne za hu.. nie chcą wejść bo jest o pół mniejsza dziurka wchodzą tylko cza się namęczyć
Opublikowano 5 Sierpnia 201412 l chopy jak wsadzić te tylne blaszki co trzymaja schowki pod fotelami co sie w nie śrubke wkręca... przednie wsadziłem ale tylne za hu.. nie chcą wejść bo jest o pół mniejsza dziurka Hej ja jak montowalem schowki pod fotele w zeszlym tygodniu to tez o tym myslalem jak to ogarnac i poprostu czesc blaszek wlozylem odwrotnie i tez jest git [emoji41]
Opublikowano 5 Sierpnia 201412 l Łeba , Ustka , Darłówko , Jarosławiec , Kołobrzeg , Mielno Dzisiaj Świnoujście
Opublikowano 5 Sierpnia 201412 l Pany ile trzeba czekać na kasę jeżeli chodzi o przelew miedzy polskimi bankami ? W UK to jest maks minuta , dwie a tutaj widzę że dalej porażka
Opublikowano 5 Sierpnia 201412 l Komu dobrze a ja dzis dyzur a wolalbym nad jezioro wypad zrobic ;/To głównie dla dzieciaków Ogólnie stwierdze że Kołobrzeg i Mielno są przereklamowane , najlepiej jeżeli chodzi o wakacje z dziećmi to moim zdaniem jest w Łebie i Darłówku
Opublikowano 5 Sierpnia 201412 l a jesli przestał pikać ten glsobniczek to on czy moze gdzies indziej szukać przyczyny? a czujnik wstecznego dziala?Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2 a jak to sprawdzić?