Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 DIVISION

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chlopaki czym najlepiej bez szkody dla lakieru usune z niego zywice z drzewa, troche juz na nim przyschla od slonca :/

IronX spróbuj tym no albo glinką
Dzieki chlopaki za porady wyprobuje, nie wiem jak u innych ale u mnie ten glosniczek pdc ostro napierdziela, nawet pomimo tego że polke wypelnilem welna aby przy duzym basie mi nie wpadala w wibracje , w koncu u mnie napierd dwa suby bose i Bang& Olufsen ;)
  • Odpowiedzi 86,1 tys.
  • Wyświetleń 3,9 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dzieki...ale skąd ty wziołeś to tłumaczenie?ciało?Lato? :grin:

Opublikowano

Wujo Google

Opublikowano

Wujo Google

kurde jak to google coś potłumaczy to niech ich chudy byk wyrucha :grin:

Opublikowano

Ma ktos sprawny uchwyt na kubek bo mi padl mechanizm tj nie blokuje sie i caly czas wysuwa sie, czy idzie to naprawic?

Opublikowano

Ma ktos sprawny uchwyt na kubek bo mi padl mechanizm tj nie blokuje sie i caly czas wysuwa sie, czy idzie to naprawic?

tak..wyjmij go i dobrze mu sie przyjrzyj jak pracuje..tam jest taka zapadka.moze wystarczy ja lekko natłuścić.ciezko to teraz tak wytłumaczyć ale jak bedziesz miec to w rekach to sie domyslisz co i jak..

Opublikowano

Wujo Google

kurde jak to google coś potłumaczy to niech ich chudy byk wyrucha :grin:

tłumacz najlepszy :grin::grin:

Opublikowano

a nie ma ktoś do pogonienia takiego głośniczka?

Opublikowano

siemiana spytaj artek :wink:

Opublikowano

Artur ty chcesz uzywke kupić?nowy w aso 86zł 8E0919279 dość podrożały kiedys tam za 50 zeta moznabyło kupic

Opublikowano

Artur ty chcesz uzywke kupić?nowy w aso 86zł 8E0919279 dość podrożały kiedys tam za 50 zeta moznabyło kupic

a co używki nie warto kupować ??

Opublikowano

no gdzies tu chłopaki pisali że niby sie te głosniczki szybko psują.z drugiej strony auta pewnie nie sprzedajesz wiec kup nowy i masz z bani a tak to nie wiadomo długo uzywka pociągnie

Opublikowano

a co używki nie warto kupować ??

Pewnie że warto, ja kupiłem za 20 pln tylko że do przodu, działa jak nówka a to jest to samo co do tyłu :wink:

Opublikowano

no gdzies tu chłopaki pisali że niby sie te głosniczki szybko psują.z drugiej strony auta pewnie nie sprzedajesz wiec kup nowy i masz z bani a tak to nie wiadomo długo uzywka pociągnie

cykne uzywke bo nie mam 100% pewnosci czy to glosnik chyba ze jutro cos podlacze na chwile :)

Opublikowano

cykne uzywke bo nie mam 100% pewnosci czy to glosnik chyba ze jutro cos podlacze na chwile :)

nie masz tam nikogo kto uzyczył by ci na podmianke na chwile?

jozek ja takich rzeczy uzywanych niekupuje..mój znajomek mnie tego nauczył

Opublikowano

niby dlaczego się nie kupuje ?

Opublikowano

nie to że sie nie kupuje..po prostu ja staram sie takich rzeczy uzywek nie kupować.ja sie zapatruje tak..jest to elektryka i trzeba powiedzieć że dość tania.niby kupisz za 20zeta +kw dostajesz to i powiedzmy za 2 lub 3 miechy pada.no w koncu uzywka i nic nie zrobisz.wiec walisz po nówke i w tym przypadku do nówki dokładasz straconą kase za uzywke..a jak na poczatku kupisz nówke to ceny kosmos nie ma.co nowe to nowe i jak sie zdupi to jest na gwarancji i tyle.na pewnych rzeczach nie ma co oszczedzac.przynajmniej ja tak na to patrze

Opublikowano

z jednej strony ok, ale ja patrze na to ciut inaczej, elektronika, no nie taka gruba bo to zwykły głośniczek. Kupujesz za 20pln + wysył 15 to masz 35 i parę groszy w kieszeni. Mi głośniczek śmiga jak nowy. Co do części mechanicznych to zgodzę się z Tobą, nie można oszczędzać na czymś takim, zawsze kupujesz wszystko nowe i z górnej półki albo prosto z ASO , ale to tylko zwykły głośniczek więc kupienie używki nie jest złym pomysłem tym bardziej że bardzo rzadko się to psuje :wink:

Opublikowano

spoko Pany jutro cos pomysle 20 zł moge dac za uzywke ale juz 45 czy wiecej to nie m opcji :D

Opublikowano

chłopaki, trafił mi do naprawy anglik, kontrolka poduszek jest, wywala g179, to anglik, przy wersji z kier po lewej strony to drzwi lewe(kierowcy) czy w przypadku anglika to będą drzwi kierowcy( prawe)? chyba warto sprawdzic kable w przelotce? :)

i jeszcze pytanie do Was w sprawie mojego auta, w klimie 08, pokazuje cis 5b ? jakie Wy macie ? to cis czynnika ?